تصمیم ترامپ برای به تعویق انداختن تعرفه ها، بازارهای جهانی و شرکای تجاری را تحت تاثیر قرار می دهد، به خصوص با توجه به اینکه ویتنام کاهش قابل توجهی در تعرفه ها دریافت می کند.
این اقدام، پیچیدگی های روابط تجاری را برجسته می کند و مذاکرات جاری با کشورهای جهان را برجسته می سازد. ترامپ از به تعویق انداختن تعرفه هایی که در ابتدا برای چندین کشور در نظر گرفته شده بود، خبر داده است. مذاکرات با ویتنام منجر به کاهش نرخ تعرفه به 20 درصد، از 46 درصد شد. کشورهای عضو بریکس و سایر شرکای تجاری ایالات متحده در حال مذاکره برای دستیابی به قطعنامه های مشابه هستند. به تعویق انداختن تعرفه ها توسط دولت ایالات متحده با هدف تقویت همکاری با کشورهایی است که با حسن نیت مذاکره می کنند. استفن میران، رئیس شورای مشاوران اقتصادی کاخ سفید، اظهار داشت که کشورهایی که با حسن نیت مذاکره می کنند، می توانند به نوعی، تاریخ را به تعویق بیندازند. گمرک و حفاظت مرزی هرگونه بازپرداخت تعرفه های گذشته نگر را مدیریت خواهد کرد. این تاخیر به عنوان یک تسکین برای چندین صنعت تلقی می شود. توافق اصلاح شده ویتنام، فشار مالی را کاهش می دهد، در حالی که سایر کشورها همچنان در حال مذاکره هستند. این تصمیم بر بخش های وارداتی که قرار است مشمول تعرفه ها شوند، تاثیر می گذارد و اکنون به اواسط سال 2025 موکول شده است. تاثیر اقتصادی شامل عدم اطمینان برای صنایعی است که به تجارت جهانی وابسته هستند. شرکت ها با ادامه مذاکرات با هزینه های متغیر و چالش های انطباق مواجه هستند. بازارها همچنان مراقب هستند، اما در عین حال در میان سیاست های تجاری در حال تغییر، انعطاف پذیری نشان می دهند.
روندهای تاریخی نشان می دهد که تعرفه های گذشته ایالات متحده اغلب باعث نوسانات بازار می شوند. سیاست های فدرال می توانند بر تصمیمات تجاری آینده و به طور بالقوه بر صنایع و اتحادهای ژئوپلیتیکی تاثیر بگذارند. در حالی که بازارهای ارزهای دیجیتال تحت تاثیر قرار نمی گیرند، صنایع باید در مورد این پویایی های در حال تحول، استراتژی داشته باشند.
نظر بدهید