ارز دیجیتال زیلیکا در سال 2017 به صورت خصوصی عرضه اولیه شد. در ابتدا این ارز از فناوری بلاکچین اتریوم استفاده کرد اما در سال 2019، زیلیکا بلاکچین اختصاصی خود را استفاده نمود. توسعه دهندگان زیلیکا، دانشمند هایی از آمریکا و سنگاپور بوده اند. مدیر ارشد تیم توسعه زیلیکا، شخصی به نام آمریت کومار می باشد.
زیلیکا برای حل مشکل مقیاس پذیری رمزارزها فعالیت می کند و از روش شاردینگ برای این موضوع استفاده کرده است.
معرفی کیف پول های zil
کیف پول های دیجیتالی به دو دسته نرم افزاری یا گرم و سخت افزاری یا سرد تقسیم می شوند. کیف پول های سخت افزاری به صورت آفلاین کلیدهای خصوصی کاربران را محافظت می کنند. کیف پول های نرم افزاری نیز با اتصال به اینترنت، پنل کاربری کیف پول را برای کاربر اجرا می کنند. در ادامه مقاله با انواع کیف پول دیجیتالی زیلیکا بیشتر آشنا می شویم.
کیف پول های نرم افزاری zil
کیف پول های نرم افزاری، برای پلتفرم های مختلف توسعه داده می شوند و یک چیز در بین تمامی آنها مشترک است؛ اتصال به اینترنت.
کیف پول های نرم افزاری یا گرم، سرعت و دسترسی مناسبی به کاربران ارائه می دهند. رابط کاربری طراحی شده برای کیف پول های نرم افزاری، ساده و قابل فهم توسعه داده می شود تا تمامی کاربران بتوانند از خدمات کیف پول های ارز دیجیتال از نوع نرم افزاری بهره مند شوند. کیف پول های نرم افزاری برای ویندوز، اندروید، IOS و تحت وب یا آنلاین ساخته می شوند و طراحی ظاهری و رابط کاربری هر کدام؛ مزایا و معایب خاص خود را دارد.
کیف پول های سخت افزاری zil
کیف پول های سخت افزاری(Hardware Wallets) به صورت آفلاین یا سرد، از کلیدهای خصوصی کاربران محافظت می کنند. این نوع از کیف پول ها، دستگاه هایی قابل حمل و کوچک هستند که از طریق درگاه USB یا از طریق بلوتوث، به کامپیوتر یا موبایل کاربر متصل شده و اجازه دریافت یا ارسال دارایی ها را به کاربر می دهند. البته در هنگام استفاده، باید رمز ورود کیف پول سخت افزاری خود را بدانید. کیف پول های معتبر تولید شده، معمولا بین 80 تا 200 دلار قیمت دارند و برای نگهداری بلندمدت دارایی های مهم به کار می روند. لجرنانو اس، لجر نانو ایکس، ترزور وان، ترزور مدل تی و کیپ کی، محصولات معتبری برای نگهداری آفلاین رمزارز زیلیکا به شمار می روند.
کیف پول های آنلاین zil
کیف پول های آنلاین نوعی دیگر از کیف پول های نرم افزاری هستند که بر روی وبسایت ارائه دهنده بارگذاری می شوند. کیف پول های تحت وب یا آنلاین، برای دسترسی سریع و ضروری به دارایی های دیجیتال به کار می روند. معمولا به دلیل آنلاین بودن آنها، به صرافی های مختلف متصل شده و عملیات خرید و فروش ارزهای دیجیتالی مانند زیلیکا؛ راحت تر انجام می شود. به دلیل سطح امنیتی ضعیف کیف پول های آنلاین، باید از ارائه دهندگان معتبر استفاده کنید. کیف پول زیلیکا لایت، کیف پول مونلت، کیف پول زیل پی وکیف پول زیلت؛کیف پول های انلاین زیلیکا هستند که اعتبار بالائی دارند.
کیف پول های zil ، ios
همه روزه، کاربران به استفاده از گوشی های هوشمند خود می پردازند و تلفن همراه، همراه جدانشدنی زندگی های افراد شده است. بر همین اساس، استفاده از کیف پول های موبایلی برای نگهداری از رمزارزها نیز بسیار رواج یافته است. می توانیم بگوییم متداول ترین کیف پول های مورد استفاده کاربران، کیف پول های موبایلی هستند. رابط کاربری، دسترسی سریع و امکانات جانبی مناسب، باعث شده کیف پول های موبایلی مورد علاقه بسیاری از کاربران بازار کریپتوکارنسی قرار گیرند. تراست والت، مونلت، ZHIP و کیف پول مث را می توانیم از معتبرترین و شناخته شده ترین کیف پول های IOS برای زیلیکا بدانیم.
کیف پول های اندروید zil
توضیحات کیف پول های اندرویدی، مشابه پاراگراف قبل هستند و معمولا نسخه اندرویدی با نسخه IOS کیف پول ها، تفاوت ساختاری ندارند. نهایتا طراحی بصری این دو نوع کیف پول متفاوت خواهد بود. کیف پول های اندرویدی، رابط کاربری روان و ساده ای دارند که باعث می شود در فضای محدود نمایشگر موبایل، کاربران بتوانند از تمامی امکانات استفاده کنند. از بهترین و معتبرترین کیف پول های اندرویدی برای ارز دیجیتال زیلیکا، می توانیم به مونلت، Xzil و مث اشاره کنیم.
کیف پول های zil چگونه کار می کنند؟
وابسه به نوع و ساختار کیف پول ها، عملکرد آنها متفاوت است. کیف پول های سخت افزاری به شکل آفلاین از دارایی های دیجیتالی نگهداری می کنند؛ اما کیف پول های نرم افزاری ساختار متفاوتی داشته و اکثر اوقات به اینترنت متصل هستند. برای استفاده از کیف پول های نرم افزاری، باید نرم افزار مربوط به سیستم عامل خود را به صورت رایگان دانلود کرده و راه اندازی کنید. کیف پول های سخت افزاری دستگاه هایی کوچک هستند که با پرداخت حدود 80 الی 200 دلار، می توانید یک کیف پول سخت افزاری معتبر داشته باشید.
امنیت در کیف پول های zil
کیف پول های زیلیکا، بستگی به نوعی که دارند، سطح امنیت متغیری خواهند داشت. کیف پول های سخت افزاری در بالاترین سطح امنیتی قرار داشته و ایمن ترین روش نگهداری رمز ارز ها به شمار می روند. کیف پول های نرم افزاری به دلیل اتصال به اینترنت، همیشه در معرض خطرات احتمالی مانند حملات فیشینگ، دسترسی هکرها و ورود بد افزارها قرار دارند. ضعیف ترین کیف پول از نظر امنیت، کیف پول تحت وب یا آنلاین است.
نظر بدهید