MainFrame یک پلتفرم ارتباطات غیر متمرکز است که قصد دارد با بهره گیری از بلاکچین و چندین فناوری مبتنی بر رمزنگاری دیگر، یک پروتکل ارتباطی مقاوم در برابر سانسور و نظارت را برای افزایش حریم خصوصی کاربران خود فراهم نماید. علاوه بر یک پلتفرم ارتباطی، MainFrame همچنین یک پروتکل بلاکچین است که کیت های توسعه ای را برای برنامه های غیر متمرکز یا dApp ها فراهم می کند. هدف این کیت ها تسهیل ادغام پروتکل پیام رسانی MainFrame با طیف گسترده ای از زبان های برنامه نویسی، سیستم عامل ها و دستگاه ها است. پلتفرم MainFrame به منظور پخش و مسیریابی بسته های داده در شبکه، به شبکه ای از گره ها وابسته است.
شرکت MainFrame توسط میک هاکن تاسیس شد که هم اکنون نقش مدیر عامل آن را نیز بر عهده دارد. تمامی این پروژه توسط گروهی از 15 نفر شامل خود میک هاگن و نیز مدیر فنی کارل یانگ بلود مدیریت می شود. در سال 2007، میک شرکت را تحت عنوان Zinch تاسیس نمود که به دانش آموزان دبیرستانی برای یافتن بورسیه در دانشگاه ها کمک می کرد. این شرکت بعدها توسط شرکت Chegg به قیمت 45 میلیون دلار خریداری شد. در سال 2014، میک شروع به توسعه یک اپلیکیشن ایمیلی رسانی غیر متمرکز برای Spatch نمود. در طول کار توسعه، میک با چالش های تکنیکی فراوانی رو به رو شد که راه حل های آن ها نهایتا منجر به ایجاد پروژه MainFrame شد.
دلیل اصلی توسعه mainframe، بازگرداندن آزادی ها و حریم خصوصی کاربران اینترنت با استفاده از تمرکز زدایی بود. تیم توسعه MainFrame، عمیقا اعتقاد دارد که کاربران باید بتوانند دسترسی به داده های آنلاین خود را کنترل نموده، و باید ابزارهایی وجود داشته باشند که کاربران را قادر سازند تنها آن بخش از داده های شخصی خود را که می خواهند به اشتراک بگذارند.
رسالت MainFrame
تیم توسعه MainFrame بدین امر که شهروندان به طور مداوم شاهد کاهش اعتماد به دولت هایشان بوده و همچنین اعتماد از دست رفته آنها به رسانه ها و شرکت ها کاملا واقف است. در طول دهه گذشته، مردم شاهد دسترسی به میلیاردها مورد داده های شخصی کاربران از طریق ده ها مورد نقص امنیتی در شرکت هایی مانند یاهو و EquiFax بوده اند. کاربران می بینند که استفاده از اینترنت خطرات بزرگی به همراه داشته و کاهش اعتماد به دولت ها و شرکت های بزرگ به جنبش های اعتراضی بزرگی مانند «بهار عربی» و «اشغال وال استریت» و غیره شده است. از این رو MainFrame در تلاش است تا با ایجاد یک شبکه ارتباطی کاملا غر متمرکز بر پایه Web3 به این مشکلات امنیتی پایان دهد. این شبکه کنترل کامل حریم خصوصی و داده ها را به کاربران باز می گرداند.
MainFrame در حال ساخت پلتفرمی است که خدماتی مانند ذخیره و انتقال داده ایمن را فراهم سازی نماید. یکی از راه های ممکن ساختن این امر، ایجاد یک شبکه همتا به همتا به عنوان یک شبکه مجازی بر روی مجموعه پروتکل اینترنت است. این پیکربندی تعیین مکان گره ها را غیر ممکن ساخته و از هدف گرفتن هر یک از گره های MainFrame توسط هکرها جلوگیری می کند. این گره ها امکان برقراری ارتباط بین لایه های شبکه را فراهم می سازند. این ارتباطات شامل مسیریابی و نگه داری ساده بسته های داده، خدمات داده، ذخیره فایل ها و تراکنش های بلاکچین بوده که همه آنها توسط یک سرویس غیر متمرکز و میزبانی نشده انجام می گیرد.
یکی از کلیدی ترین بخش های ارایه خدمات برای اطلاعات ایمن و خصوصی، رمزنگاری است. به عبارت دیگر رمزنگاری یک روش اصلی برای جلوگیری از دیده شدن اطلاعات کاربران در پیام ها و یا دسترسی به هویت گیرنده ها و یا فرستنده های آنها است. رمزنگاری در هر گره یا با استفاده از یک کلید مشترک و یا یک کلید عمومی گره دریافت کننده انجام می شود. به منظور کاهش بار فشار روی پردازنده ها، MainFrame امکان مذاکره را با کلید مشترک را نیز فراهم کرده است.
ارز دیجیتال MFT به عنوان یک تشویق برای گره ها جهت ارایه خدماتی مانند ذخیره سازی فایل، خدمات داده ها و پهنای باند لازم برای رله ها و ذخیره سازی بسته های داده بکار گرفته می شود. با غیر متمرکز سازی خدمات داده ها، تنظیمات پیکربندی و پیام های سرویس به صورت ایمن بر روی شبکه بلاکچین ذخیره خواهند شد. حتی در صورت قطع اتصال گره ها از شبکه، ذخیره سازی پیام ها همچنان امکان پذیر خواهد بود. این مدل پیکربندی ، عدم سانسور و یا اتکا به زیرساخت های یک فرد یا نهاد را تضمین می کند.
نقشه راه MainFrame
در سال 2017 و در همایش Devcon 3 ، یک اپلیکیشن پیام رسانی غیر متمرکز به نام Onyx برای ارتباطات در محل کار معرفی شده است. این اپلیکیشن که تنها چند ماه پس از معرفی اولیه برای دانلود همگانی آماده شد به کاربران کمک می کند تا یک گره به صورت محلی یا مبتنی بر فضای ابری را بر روی شبکه mainframe ایجاد نمایند.
در ماه آپریل سال 2019، سیستم عامل MainFrame منتشر شد که به عنوان یک پورتال ورود به دنیای web3 عمل کرده و کاربران را قادر می سازد تا توسعه دهندگان و برنامه های غیر متمرکز را یا dApp ها را یافته و استفاده نمایند. رابط کاربری MainFrame قصد دارد پیچیدگی های اساسی کار با زیرساخت های غیر متمرکز را خلاصه نماید.
استخراج، معامله و سرمایه گذاری بر روی MainFrame
توکن اصلی این شبکه MFT نام داشته و حداکثر شمار سکه های آن به 10 میلیارد محدود شده است. پس از رویداد های ICO و توزیع سکه ها، 2.5 میلیارد سکه به منظور تامین سرمایه به بخش تحقیق و توسعه شرکت اختصاص یافته، 2.5 میلیارد سکه دیگر در طی یک سری رویدادهای پخش رایگان یا AriDrop های برگذار شده در شهرهای مختلف سراسر دنیا توزیع شده است. آخرین رویداد توزیع در ماه ژوئن سال 2018 انجام شده و در آن زمان بهای هر سکه MFT برابر با 0.02 دلار بود.
در ماه آگوست سال 2018، با ارزش بازاری برابر با 14.9 میلیون دلار، MFT به 264 مین ارز محبوب بر پایه ارزش بازار تبدیل شده است. از 10 میلیارد سکه این ارز 2,542,862,213 سکه در حال گردش در بازار است.
MFT یک توکن بر پایه اتریوم بوده و می توان آن را در تمامی کیف پول های سازگار با ERC-20 ذخیره نمود.
آینده MFT و نظر کارشناسان
- وبسایت WalletInvestor سرمایه گذاری بلند مدت بر روی این ارز را ارزشمند دانسته و پیشبینی می کند که با افزایش چهار برابری، بهای این ارز در سال 20255 به 0.0628 دلار برسد.
- وبسایت DigitalCurrencyPricePrediction به MFT نظر بسیار مثبتی داشته و معتقد است که در اواخر سال 2025، بهای این ارز به 0.2481 دلار خواهد رسید.
- وبسایت CoinPredictor سرمایه گذاری کوتاه مدت بر روی MFT را پیشنهاد نکرده و باور دارد که بهای این ارز تا پایان سال 2021 با 46 درصد کاهش به 0.00785 دلار خواهد رسید.
مزایای MainFrame
- استفاده از بلاکچین و توکن اتریوم برای زیر ساخت و توسعه که باعث شده MainFrame با بهره گیری از فناوری آزموده شده، رشد سریعی را تجربه نماید.
- توکن MFT بر روی صرافی های زیادی قابل معامله بوده و کیف پول های متعددی برای ذخیره سازی آن موجود است.
معایب MainFrame
- عدم وجود سکه های با قیمت های پایدار برای تضمین دارایی های کاربران با پشتوانه ارزی یا فلزات گرانبها و کالا.
- تمرکز بر روی بازار خاص و همه گیر نبودن خدمات آن.
نظر بدهید