تاریخچه:
شرکت سرمایه گذاری سیمان تامین در تاریخ ۱۲ خرداد ۱۳۷۸ با نام اولیه شرکت مدیریت سرمایه گذاری صنایع سیمان تامین در اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری تهران به ثبت رسید. به منظور سرمایهگذاری و راهبری واحدهای صنعتی در بخش برق و لوازم خانگی، در تاریخ ۲۱ آبان ۱۳۷۹ نام شرکت به مدیریت سرمایه گذاری برق و لوازم خانگی تامین تغییر یافت. در تاریخ ۲۵ شهریور ۱۳۸۲ نام شرکت به شرکت سرمایه گذاری سیمان تامین به منظور سرمایهگذاری و راهبری واحدهای سیمانی و صنایع وابسته به آن و واحدهای معدنی تغییر یافت. در تاریخ ۳۰ دی ماه ۱۳۸۳ به استناد مصوبه مجمع عمومی فوقالعاده شخصیت حقوقی شرکت سهامی خاص به سهامی آن و همچنین موضوع فعالیت و اساسنامه شرکت نیز تغییر یافت. شرکت در تاریخ ۲۲ بهمن ۱۳۹۲ نزد سازمان بورس اوراق بهادار پذیرفته شد. سهام شرکت در تاریخ تیر 1399 در بازار دوم بورس اوراق بهادار عرضه گردید.
مرکز اصلی شرکت واقع در خیابان سیدجمال الدين اسدآبادی، نبش خیابان ۲۵، پلاک ۲۱۹ می باشد.
موضوع فعالیت:
موضوع فعالیت شرکت سرمایه گذاری در سهام و سهمالشرکه و واحدهای سرمایهگذاری صندوق ها یا سایر اوراق بهادار دارای حق رای و تهیه و تولید انواع مواد و مصالح و محصولات معدنی و ساختمانی و صنایع وابسته و اجرای پروژههای سرمایهگذاری و پیمانکاری در حوزه های عمرانی و ساختمانی و حمل و نقل می باشد.
نکات مهم شرکت:
طبق اطلاعات مالی شرکت درآمد و سود شرکت در مقایسه با سالهای مالی گذشته افزایش یافته است.
ریسکهای مهم شرکت:
- ریسک مربوط به عوامل بینالمللی و تغییرات مقررات دولت
- ریسک حاکم بر شرایط اقتصادی
- لیست قیمت نهاده های تولیدی
- ریسک قیمت گذاری و نوسانات قیمت محصولات
- ریسک نوسانات نرخ ارز
- ریسک محیط زیست
برنامه های آتی شرکت:
- عرضه اولیه سهام شرکت سیمان آبیک در بازار بورس اوراق بهادار
- عرضه اولیه سهام شرکت سابیر در بازار پایه فرابورس جهت تسهیل ارز سهام ترجیحی متعلق به کارکنان در نتیجه خصوصی سازی
- تمرکز بیشتر در بخش صنعت ساختمان از طریق سرمایهگذاری بر املاک موج و اجرا و اتمام پروژه های تعریف شده و در دست اقدام با استفاده بهینه از پتانسیل های موجود در گروه
- برنامه ریزی جهت فروش دارایی های راکد یا کم بازده و مازاد بر نیاز در جهت استفاده بهینه از منابع موجود
NAV به معنای خالص ارزش روز دارایی های شرکت است که متعلق به سهامداران است. بعد از تقسیم ارزش بازار به NAV سهام هر چقدر این عدد از 1 کمتر باشد به همان میزان قیمت سهام از ارزش دارایی های شرکت کمتر است که در سهم سیتا این رقم برابر 1.63 می باشد.
تمامی اعداد به میلیون ریال است |
آیتم ها |
14952565 |
جمع حقوق صاحبان سهام |
85354473 |
مازاد پرتفوی بورسی |
1005715 |
مازاد پرتفوی غیربورسی |
1255668 |
سود و زیان واگذاری |
102568421 |
NAV |
167200000 |
ارزش بازار نماد |
نماد سیتا بعد از عرضه اولیه وارد موج اصلاحی شد که به قیمت عرضه اولیه خود رسید و تغییر دامنه نوسان نیز باعث شد تا دیتای مفیدی برای تحلیل نداشته باشد نکته قابل توجه این است که بعد از رسیدن به قیمت عرضه اولیه سازمان بورس این شرکت را ملزم کرد تا از قیمت عرضه اولیه پایین تر نرود در نتیجه محدوده حال حاضر این نماد محدوده کف قیمتی با ریسک میباشد که می تواند پتانسل رشد و رسیدن به هدف های مشخص شده را داشت باشد.
با عبور از محدوده قیمتی 1933 می تواند حرکت شارپی تا سقف قبلی خود داشته باشد در مجموع از لحاظ ساختار امواج می تواند یه ساختار بزرگ ABC را تشکیل دهد.
هدف های قیمتی به ترتیب :
کوتاه مدت : 1733
میان مدت : 1933
بلند مدت : 3034
این سهم صرفا از لحاظ تحلیل تکنیکال بررسی شده است و به معنای خرید و فروش نمی باشد.
تحلیل نماد سیتا :
از منظر الیوت نماد سیتا پس از رالی کوتاه مدت خود که مصادف با عرضه اولیه این نماد بود وارد کارکشن پیچیده هفت بخشی شده که احتمالا یک دیامتریک است و هم اکنون در موج E از این اصلاح قرار داریم که حدس میزنیم در همین حوالی به اتمام برسد و موج صعودی F شروع شود و صعود این موج میتواند در محدوده 1400 تومان رقم بخورد و احتمالا این نماد همچنان مدتی در اصلاح زمانی به سر ببرد و پس از آن موج فرسایشی و نزولی جی را طبق تصویر تا سطوح فیبوناچی مشخص شده ایجاد کند و در نهایت پس از اتمام کارکشن می تواند اهداف کوتاه مدت و میانمدت 2166 و 2609 و 2949 تومان را ببیند. حد بی اعتباری این تحلیل قیمت 1350 تومان می باشد.
این سهم صرفا به لحاظ تکنیکال بررسی شده است و به معنای خرید و فروش نمی باشد.