تاریخچه:
شركت سهامي پياز و سبزي خشک كني پياذر در سال 1348 تاسيس و در تاريخ 1348/7/28 در اداره ثبت شركتهاي تبريزبه ثبت رسيده وازتاريخ 28/5/ 1351 شروع به بهره بيرداري نموده است. درتاريخ 1352/8/26 طي صورتجلسه مجمع عمومي فوق العاده نام شركت به شركت سهامي خاص كشت وصنعت پياذرتغيیريافته است. مركزاصلي شركت دركيلومتر 24 جاده تبريز به آذرشهردرخسروشهر واقع است و درتاريخ 1348/7/28 در اداره ثبت شركتهاي اسكو به ثبت رسيده و نهايتا در تاريخ 1397/2/24 در اداره ثبت شركتهاي خسروشهر تغییر ثبت محل نموده است. در سال 1383 شركت كشت و صنعت پياذر پس از انطباق ساختار مالي و توليدي خود با سازمان بورس اوراق بهادار توانست بعنوان چهارصد و دومین شرکت پذیرفته شده در بورس، سهام خود را ارائه نماید.
موضوع فعالیت:
تولید و فرآوری محصولات کشاورزی با نام تجاری آسان محصولات تولیدی : پودر کتلت گیاهی , سبزیجات خشک شده مثل : سبرزی قورمه, سبزی کوکو, سبزی پلو, سبزی آش, سبزی شوید, سبزی نعناع, چاشنی ماست و خیار, پودر سیر , پروتئین سویا, آرد سوخاری, پودر آب پنیر سفید و رنگی و سایر محصولات بسته بندی و فله ای محصولات کشاورزی
برنامههای آتی شرکت:
- بازسازی و به روز نمودن خطوط تولیدی و بسته بندی
- تجهیز خطوط بسته بندی جهت کاهش نیروی انسانی
- ایجاد خطوط بسته بندی و تولیدی جهت تولید محصولات جدید
- هم افزایی سبد کالایی تولیدات شرکت
نکات مهم:
- یکی از برنامه های اصلی شرکت در سال جاری استفاده بهینه از سرمایه گذاری های انجام شده از جمله شرکت طاق کسری آذربایجان و ترسیم وانجام زنجیره تولید به صورت مستمردرآن می باشد.سرمایه گذاری مورد نیاز برای این تغییرات ۹۵درصدانجام گرفته و باتغییرات جزئی و تکمیل آنها به بهره برادری کامل خواهد رسید. برای بهره گیری از حداکثر توان تولید کارخانه فعلی لازم است از طریق جذب نقدینگی از محل افزایش سرمایه بخش های تاسیساتی و تولیدی من جمله اسپری درایر و خشک کن ها به صورت کامل ریکاوری و بازسازی گردد. از این جهت طرح توسعه شرکت از محل افزایش سرمایه هستیم تا بتوانیم بازدهی وتوان تولیدی شرکت را افزایش دهیم. این بازسازی ها جهت بهینه سازی مصرف انرژی و افزایش توانایی تولیدات محصولات متنوع در دوبخش فرآوری محصولات کشاورزی و محصولات لبنی خواهد بود. به طورکلی شرکت درنظر دارد با حفظ بازار و مشتریان فعلی بااستراتژی ارتقاء رضایتمندی مشتریان، توسعه بازار با استراتژی افزایش سهم بازار، افزایش میزان خودکفایی و ورود به بازارهای بقیه شهرها، توسعه محصول وافزایش سبدکالایی محصولات تولیدی، افزایش قدرت رقابت شرکت با استراتژی مدیرت هزینه، افزایش بهره وری، اقدام به افزایش درآمد و سودآوری خود نماید.
- شرکت در نظردارد با حفظ روابط با نمایندگان فروش درسطح کشور و همچنین افزایش نمایندگان در دیگر شهرهای کشور و افزایش تعداد فروشگاههای زنجیره ای طرف قرارداد و انعقاد قراردادهای جدیدفروش مبلغ فروش خود را برای سال آینده افزایش دهد و به احتمال قوی شرکت از وضعیت کنونی به یک شرکت هلدینگ غذایی تبدیل شود.