معرفی شرکت:
شرکت کاشی پارس (سهامی عام) به صورت شرکت سهامی عام تاسیس شده و طی شماره ۱۷۲۴۹ مورخ ۱۳۵۲ در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسیده است شرکت از تاریخ اسفند ۱۳۷۳ در سازمان بورس و اوراق بهادار پذیرفته شده است. دفتر مرکزی شرکت در تهران، خیابان دکتر شریعتی بالاتر از پل سید خندان خیابان جلفا خیابان ارسباران - پلاک ۱۹ و کارخانه، در شهر صنعتی البرز واقع است
شرکت در حال حاضر توسط هیئت مدیره منتخب مجمع عمومی صاحبان سهام اداره می گردد. در حال حاضر ، شرکت کاشی پارس (سهامی عام) جزء واحد فرعی شرکت صنایع کاشی و سرامیک سینا (سهامی عام) است و واحد تجاری نهایی گروه، بنیاد مستضعفان می باشد.
طبق ماده ۲ اساسنامه موضوع فعالیت شرکت عبارت است از : تولید انواع مختلف کاشی دیوار ، کف ، گرانیتی ، سرامیک ، وسائل بهداشتی ، چینی ، انواع لعابهای کاشی ، تهیه و تولید انواع کاست نسوز و تهیه و تولید ظروف سرامیکی و امثال آن.
لازم بذکر است شرکت کاشی پارس به عنوان اولین تولید کننده کاشی پرسلان سایز بزرگ در کشور یکی از برترین تولید کنندگان انواع محصولات کاشی و سرامیک پرسلان و دیوار، با کیفیت و قیمت رقابتی در منطقه می باشد. برنامه ریزی برای رسیدن به اهداف و راهبردها شرکت با اجرای پروژه ای برای طرح توسعه محصولات پرسلانی، تولید محصولات فول پولیش را در برنامه خود قرار دهد تا بتواند در راستای راهبرد توسعه محصولات و دستیابی به اهداف تعیین شده گام بردارد. همچنین دستگاه های اعمال چاپ و دکور مطابق با آخرین تکنولوژی های اروپا خریداری، حمل و تحویل کارخانه شده تا بلافاصله راه اندازی و در اختیار تولید قرار گیرد. به این ترتیب در آینده با تولید محصولات متنوع فول پولیش و نیز محصولات با افکت ویژه ضمن توسعه محصولات، موجبات حفظ مشتریان موجود، و ورود به بازارهای جدید فراهم گردید. با توجه به افزایش هزینه مواد اولیه و تاثیر آن بر بهای تمام شده شرکت به تقویت واحد تحقیق و توسعه، افزایش کارایی و اثربخشی در پروژه های ایجادی و توسعه ای، بازنگری در BOM محصولات، همچنین تولید محصولات ویژه ضمن کاهش تاثیر افزایش در بهای تمام شده نسبت به ایجاد ارزش افزوده اقدام نماید. به علاوه بهای فروش محصولات نیز متناسب با افزایش قیمت نهاده های تولید بازنگری می شود.
در رابطه با توسعه بازار یکی از اهداف شرکت نفوذ در بازارهای صادراتی جدید می باشد که برنامههای ویژه ای برای رسیدن به این هدف تهیه شده که شامل مطالعه بازار ، قوانین و مقررات و استانداردهای کشورهای هدف و برنامه ریزی برای تامین این نیازها میباشد. در این راستا تعداد بازارهای هدف از ۱۴ کشور در سال ۱۳۹۶ به ۱۸ بازار هدف در سال ۱۳۹۸ ارتقاء پیدا کرده است.
در رابطه با استراتژی توسعه محصول نیز تولید محصولات ویژه شامل محصولات سایز بزرگ فول پولیش و همچنین اعمال افکت های ویژه بر روی محصول در برنامه شرکت قرار دارد. در این راستا نیاز مشتریان پیوسته بررسی شده و تولید محصولات مطابق با نیاز آنها انجام می شود. با توجه به تغییر شرایط محیطی و عوامل که بر عملکرد شرکت موثر می باشد.
برنامه راهبردی شرکت مورد بازنگری کامل قرار گرفت و اهداف کلان و راهبردهای شرکت همانگونه که در صفحات پیشین تشریح شد، به روزآوری گردید. با پیاده سازی مکانیسم BSC اهداف و راهبردهای کلان شرکت، به اهداف خرد واحدها گسترش پیدا کرده و با اندازه گیری عملکرد واحدها نسبت به ارزیابی عملکرد مدیران اقدام می شود و بر پایه مقادير عملکرد نسبت به جبران خدمت مدیران اقدام می شود.
پیش بینی چالش ها و ریسک های پیش رو برای دستیابی به اهداف:
مدیر کمیته ریسک شرکت در دوره های زمانی سه ماهه ریسک های مرتبط با فعالیت شرکت را شناسایی و ارزیابی می نماید.
این ریسک ها شامل ریسک هایی به شرح زیر می باشد:
ریسک استراتژی داخلی ، ریسک استراتژی خارجی ، ریسک اعتبار مالی، ریسک نقدینگی، ریسک های عملیاتی ، ریسک تامین کالا ، ریسک فناوری ، ریسک نظارتی، ریسک تامین و توسعه منابع انسانی، ریسک تامین و توسعه نیروهای مدیریتی، ریسک هزینه مالی، ریسک نوسانات نرخ ارز، ریسک نوسانات قیمت سهام، ریسک نرخ تورم، ریسک بازار ، ریسک فرهنگی و اجتماعی ، ریسک اعتبار اسمی، ریسک سیاسی ، ریسک مدیریت ذی نفعان ، ریسک قانونی، حقوقی و قراردادی.