رمز ارز XDC به دست ریچارد کروک (بانکدار سابق RBS) توسعه یافت. این رمز ارز اولین ارز دیجیتال شبکه بلاکچین عمومی Corda
می باشد که ارائه دهنده اولین ساختار قانونی برای امور مالی غیرمتمرکز نیز هست. با توجه به اطلاعات این پلتفرم، ایکس دی سی استاندارد های FATF را رعایت کرده است و این موضوع، از چالش های حل نشده توکن های DeFi مبتنی بر ساختار اتریوم است. با استفاده از XDC، موسسات مالی می توانند پلتفرم های DeFi برای تامین نقدینگی یا انجام معاملات غیرمتمرکز، توسعه دهند.
کیف پول های سخت افزاری برای ارز دیجیتال XDC
روش امن ذخیره سازی ارز دیجیتال XDC ، استفاده از کیف پول های سخت افزاری است. این کیف پول ها دستگاه هایی کوچک و قابل حمل می باشند که اغلب شبیه یه یک فلش درایو معمولی ساخته می شوند. ارتباط کیف پول با دستگاه کاربر از طریق درگاه USB یا بلوتوث صورت می پذیرد. شرکت های معتبری اقدام به ساخت کیف پول های ارز دیجیتال سخت افزاری کرده اند که ساتوشی لبز و لجر، موفق ترین آنها هستند. در ادامه مقاله با محصولات این دو شرکت و مواردی دیگر از کیف پول های سخت افزاری معتبر آشنا می شویم:
ترزور مدل تی
کیف پول سخت افزاری ترزور مدل تی از قدرتمند ترین والت های موجود در بازار ارزهای دیجیتال است که با قیمتی در حدود 170 دلار به فروش می رسد. این کیف پول ساخته شرکت ساتوشی لبز واقع در جمهوری چک است و کاربران با اطمینان کامل، اقدام به استفاده و ذخیره دارایی های دیجیتال خود به صورت بلند مدت می کنند.
لجر نانو ایکس
لجر نانو ایکس نسخه بروز شده لجر نانو اس و ساخت شرکت فرانسوی لجر است. این کیف پول سخت افزاری قابلیت اتصال به درگاه USB و همچنین بلوتوث را دارد. قیمت لجر نانو ایکس در حدود 119 دلار است و در طراحی آن، صفحه نمایش رنگی با قاب فلزی زیبا و شکیل طراحی شده است.
امنیت کیف پول های سخت افزاری برای XDC
در هنگام اتصال کیف پول سخت افزاری به دستگاه کاربر و انتقال اطلاعات، رمزنگاری پیشرفته ای بر روی داده ها انجام می شود که این موضوع، امنیت دارایی های کاربران را ضمانت می کند. کیف پول های سخت افزاری برای بازیابی اطلاعات در مواقع ضروری، عبارت بازیابی یا SEED تولید می کنند. عبارت بازیابی را در مکانی امن نگهداری کنید زیرا تنها 1 بار تولید خواهد شد.
کیف پول های نرم افزاری برای ارز دیجیتال XDC
کیف پول های نرم افزاری یا گرم، ساده ترین و سریع ترین روش ذخیره سازی ارزهای دیجیتال هستند. شکل های مختلفی از کیف پول های نرم افزاری برای هر پلتفرم توسعه داده شده است و هر نوع از کیف پول ها نیز مشخصات منحصر به فرد خود را دارند. کیف پول های نرم افزاری شامل والت های دسکتاپ، موبایلی و تحت وب یا انلاین می شوند که برای دسترسی به امکانات هرکدام، نیاز به اتصال به اینترنت دارید. در ادامه مقاله با کیف پول های معتبر و شناخته شده نرم افزاری برای ارز دیجیتال XDC آشنا می شویم.
کیف پول نرم افزاری اتمیک والت
کیف پول اتمیک والت(Atomic wallet) از مشهورترین و شناخته شده ترین کیف پول های بازار کریپتوکارنسی است. اتمیک .الت از بیش از 500 رمز ارز معتبر پشتیبانی می کند. پلتفرم های موبایل، کامپیوتر و تحت وب یا آنلاین برای اجرای اتمیک والت در دسترس هستند.
لینک وبسایت رسمی کیف پول اتمیک والت: atomicwallet.io
کیف پول نرم افزاری تراست والت
کمتر کاربری را پیدا خواهید کرد که نام تراست والت را نشنیده باشد. این کیف پول از معتبرترین و شناخته شده ترین کیف پول های نرم افزاری به شمار می رود. تراست والت تنها برای سیستم عامل IOS و اندروید قابل استفاده است. صرافی بایننس در سال 2018 این کیف پول را خریداری نمود و از آن زمان، تغییرات امنیتی و طراحی متنوعی برای این کیف پول انجام داد.
وبسایت رسمی کیف پول تراست والت: trustwallet.com
کیف پول نرم افزاری مای اتر والت
مای اتر والت یکی از کیف پول های رسمی اتریوم است که با پشتیبانی از توکن های ERC-20، کیف پولی چند ارزی و مناسب برای کاربران به شمار می رود. رابط کاربری مای اتر والت بسیار ساده و روان توسعه داده شده و سادگی را در کنار کارایی به کاربران ارائه می دهد. مای اتر والت برای ویندوز، اندروید، IOs و همچنین به صورت تحت وب یا آنلاین در دسترس است.
وبسایت رسمی مای اتر والت: myetherwallet.com
کیف پول نرم افزاری انجین والت
انجین والت یکی از مهم ترین معیار های کیف پول دیجیتال مناسب یعنی امنیت را برای کاربران ارائه داده است. این کیف پول علاوه بر امنیت، رابط کاربری روان و ساده ای دارد که هر کاربری می تواند از آن استفاده کند. کیف پول انجین والت تنها برای سیستم عامل اندروید و IOS توسعه داده شده است.
وبسایت رسمی کیف پول انجین والت: enjin.io
امنیت کیف پول های نرم افزاری برای XDC
کیف پول های نرم افزاری با توجه به اینکه به دنیای اینترنت متصل هستند و احتمال حملات سایبری یا فییشنگ به آنها زیاد است، امنیت قابل قبولی دارند و توسعه دهندگان سعی کرده اند هسته مرکزی خود را بسیار قدرتمند طراحی کنند. در صورتی که کاربران اقدامات امنیتی را به خوبی انجام دهند و اطلاعات خود را به خوبی محافظت کنند، احتمال ایجاد خطر برای دارایی های آنها نزدیک به صفر است.
نظر بدهید