همانند بیت کوین، استلار یک شبکه همتا به همتاست که بر بستر تکنولوژی بلاکچین توسعه یافته است. استلار تراکنش های خود را برروی دفترکل توزیع شده ذخیره سازی می کند. این قابلیت باعث تمرکز زدایی و امنیت بیشتر شبکه می شود. اطلاعات در بین گره ها توزیع شده و معاملات از طریق پروتکل اجماع، تاییدیه کسب می کنند.
استلار توسط جد مک کالب، بنیانگذار ارشد ریپل، توسعه داده شده است. مک کالب پس از رخداد برخی اختلافات با تیم ریپل، تصمیم به ترک ریپل و ایجاد استلار گرفت. در نتیجه در اوایل سال 2015 استلار وارد کریپتوکارنسی شد و در اواخر همان سال، کدنویسی و الگوریتم های آن بروزرسانی شدند. مک کالب ریپل را برای ایجاد مراودات مالی بین بانک ها و سرعت بخشیدن به فرایند انجام معاملات ارائه داده بود؛ پس از جدایی از ریپل و معرفی استلار، هدف این ارز دیجیتال را محیا نمودن خدمات مالی با کارمزد مناسب و سرعت بالا به افراد کل جهان معرفی نمود.
معرفی کیف پول های استلار
کیف پول های ارز دیجیتال استلار در قابل های مختلفی برای نگهداری رمز ارزهای شما ارائه شده اند. برای انتخاب کیف پول استلار خود باید بسیار دقت داشته باشید زیرا برای انتقال دارایی ها از کیف پول، همیشه 1 توکن استلار توسط کیف پول نگهداری می شود.(در گذشته، توکن های نگهداری شده 20 عدد بوده اند)
کیف پول های سخت افزاری یا سرد برای نگهداری آفلاین و کیف پول های نرم افزاری یا گرم برای نگهداری دارایی ها با استفاده از فضای آنلاین، ارائه شده اند که در ادامه با آنها آشنا می شویم:
کیف پول های نرم افزاری استلار
کیف پول های نرم افزاری با استفاده از اتصال به اینترنت خدمات ارائه می دهند و یک وبسایت توسعه دهنده، این خدمات را کنترل می کند. کیف پول های نرم افزاری یا گرم برای استفاده راحت و کارایی ساده ارائه شده اند. امنیت کیف پول های نرم افزاری توسط وبسایت های توسعه دهنده ارائه می شود و با توجه به نکات امنیتی پیشنهادی توسط هر توسعه دهنده، حفاظت بالائی از دارایی های دیجیتالی خود را دریافت خواهید کرد. کیف پول های نرم افزاری در قالب پلتفرم های مختلف ارائه می شوند و شکل ظاهری، رابط کاربری و امکانات هر کدام وابسته به پلتفرم انتخابی شما، متغیر خواهد بود. کیف پول های آنلاین یا تحت وب، ویندوز ( دسکتاپ )، اندرویدی و IOS، از انواع کیف پول های نرم افزاری استلار محسوب می شوند.
کیف پول های سخت افزاری استلار
برای نگهداری توکن های استلار، می توانید از کیف پول های سخت افزاری ایمن استفاده کنید. کیف پول های سخت افزاری با نگهداری دارایی های کاربران به صورت آفلاین، دسترسی هر هکر یا راه نفوذ هر نوع بد افزاری را به کیف پول شما، می بندند. در هنگام اتصال کیف پول به صرافی و انجام معاملات، رمزنگاری پیشرفته کلید های خصوصی باعث می شود هیچ اشکال امنیتی رخ نداده و حتی با استفاده از یک کامپیوتر ویروسی، دارایی های شما امن هستند.
از انواع کیف پول های سخت افزاری مشهور برای استلار می توانیم به لجر نانو ایکس و ترزور مدل تی اشاره کنیم.
کیف پول های آنلاین استلار
کیف پول های آنلاین از نوع کیف پول های نرم افزاری یا گرم بوده و برای استفاده از آنها، نیازی به نصب نرم افزار یا خرید سخت افزار ندارید؛ تنها با داشتن اینترنت فعال و استفاده از یک مرورگر در هر پلتفرمی که دارید، می توانید وارد وبسایت توسعه دهنده کیف پول آنلاین شده و از خدمات یک کیف پول کامل استفاده کنید. کیف پول های آنلاین از لحاظ امنیتی بیشترین خطر را دارند و در انتخاب آنها باید تحقیق و بررسی زیادی انجام دهید. از کیف پول های آنلاین معتبر و شناخته شده استلار می توانیم به اتمیک والت، گواردا، استلار ترم و آسترال اشاره کنیم.
کیف پول های IOS استلار
کیف پول های IOS (یا موبایلی) بیشترین درصد استفاده در بین کاربران را دارند و دلیل آن، استفاده همیشگی افراد از گوشی موبایل است. کیف پول های IOS با رابط کاربری ساده و روان توسعه داده می شوند و با طراحی جذاب اکثر آنها، معاملاتی سریع و بی دردسر خواهید داشت. کیف پول های IOS از سوی شرکت های مختلفی ارائه شده اند که معتبر ترین و مشهور ترین آنها، اتمیک والت، اج والت، استار گیزر و تراست والت هستند.
کیف پول های اندروید استلار
کیف پول های موبایلی و مخصوصا اندرویدی استلار، متداول ترین نوع کیف پول انتخابی کاربران استلار هستند. این کیف پول ها به صورت یک اپلیکیشن ساخته شده و بر روی دستگاه اندرویدی شما نصب می شوند. رابط کاربری ساده و قابل فهم اکثر این کیف پول ها، آنها را به محبوب ترین نوع کیف پول های استلار تبدیل کرده است. انواع اپلیکیشن کیف پول اندرویدی توسط شرکت های مختلف توسعه داده شده که اتمیک والت، اج والت، استارگیزر و تراست والت از بهترین آنها هستند.
کیف پول های استلار چگونه کار می کنند؟
نگهداری دارایی های دیجیتالی مانند ارز دیجیتال استلار یا توکن لومن(XLM) نیاز به محیطی امن با رابط کاربری مناسب دارد. کیف پول های استلار با توجه به نوع ساختار، میزان متفاوتی از امنیت و کارایی را ارائه می دهند. کیف پول های سخت افزاری امنیت بسیار بالائی دارند اما کارایی انها بسیار کند تر از کیف پول های نرم افزاری است. کیف پول های سخت افزاری با رمزنگاری بسیار پیشرفته اطلاعات، به خوبی از دارایی های کاربران در حافظه خود محافظت می کنند. کیف پول های نرم افزاری با ارائه یک پنل کاربری و قسمت های مختلف با امکانات متعدد، کارایی بسیار بالائی برای کاربران دارند و یکی از آنها، امکان خرید و فروش رمز ارزها با اتصال به یک صرافی است. بهتر است کاربران کیف پول های متفاوتی برای استفاده های مختلف داشته باشند. کیف پول سخت افزاری برای نگهداری ایمن و بلند مدت، کیف پول آنلاین و موبایلی برای سریع ترین دسترسی، کیف پول ویندوز و دسکتاپ برای عملکرد حرفه ای و ....
امنیت در کیف پول های استلار
امنیت هر کیف پول استلار با توجه به اقدامات امنیتی شرکت توسعه دهنده و ساختار آن، متفاوت است. کیف پول های سخت افزاری که تکلیفشان مشخص است و امنیت بالائی دارند. اما کیف پول های نرم افزاری توسط شرکت های توسعه دهنده متفاوتی ساخته می شوند و هرکدام امکان دارد دستورات امنیتی مختلفی در فرآیند توسعه نرم افزار ارائه کرده باشند. تایید هویت دو مرحله ای و نگهداری مناسب از کد پشتیبان بازیابی، از اقدامات امنیتی مهمی است که در اکثر کیف پول ها باید رعایت شود.
نظر بدهید