ردیف عنوان توضیحات
1 نام شرکتبانك‌اقتصادنوين‌
2 نماد بورسیونوین
3 سال تاسیس1380
4 پذیرفته شدن در بورس1382
5 بازاربازار اول تابلوي فرعي بورس
6 موضوع فعالیتسرمایه گذاری
7 گروهبانكها و موسسات اعتباري
8 محصولات و خدمات
  • فروش اقساطي
  • جعاله
  • اجاره به شرط تمليک
  • سلف
  • مضاربه
  • مشارکت مدني
  • خرید دین
  • بدهکاران بابت اعتبارات اسناد پرداخت شده
  • ...
9 سهامداران (عمده)
  • شركت سرمايه گذاري.س.گروه صنايع بهشهرتهران س خ 9درصد
  • شركت به پخش سهامي عام 6درصد
  • شركت سرمايه گذاري گروه صنايع بهشهرايران سهامي 6درصد

ماهیت کسب و کار

صنعت بانکداری:

امروزه بانک ها به عنوان مهمترین عنصر بازار پول، نقش بسیار مهمی را در اقتصاد کشورها ایفا می کنند. با گسترش بازارهای مالی، فعالیت بانکها و موسسات مالی ابعاد گسترده تری به خود گرفته و بدون شک توسعه اقتصادی بدون توجه به نقش بانکداری و بازارهای پولی امکان پذیر نیست. در کشور ما بانک ها اصلی ترین تأمین کننده منابع مالی بخشهای واقعی اقتصاد (صنعت، کشاورزی و خدمات) محسوب شده و در کنار این کار کرد، انگیزه اصلی بانک ها در تجهیز و تخصیص بهینه منابع و ارایه خدمات متنوع به مشتریان، درآمدزایی و کسب سود همانند سایر موسسات اقتصادی است.

بازارهای اصلی و جایگاه بانک در آن بازارها:

بانک اقتصاد نوین به عنوان اولین بانک خصوصی جمهوری اسلامی ایران در سیستم بانکی مشغول به فعالیت می باشد، که حدود ۱٫۸ درصد از کل سپرده های سیستم بانکی و حدود ۲٫۴ درصد از تسهیلات این شبکه در اختیار این بانک می باشد.

محصولات و خدمات اصلی بانک:

بانک در چارچوب قانون پولی و بانکی کشور، قانون عملیات بانکی بدون ربا و سایر قوانین ذیربط، مقررات ناظر بر عملیات مجاز بانکی و سایر مصوبات شورای پول و اعتبار و دستورات بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و با اخذ مجوزهای لازم، مجاز به انجام فعالیتهای زیر می باشد: قبول سپرده، صدور گواهی سپرده عام و خاص، ارایه چک و خدمات مرتبط با آن طبق قانون صدور چک، انجام عملیات بین بانکی، انجام عملیات اعتباری مصرح در قانون عملیات بانکی بدون ربا و آیین نامه های مربوطه، ارایه انواع ابزارهای پرداخت، دریافت، پرداخت، نقل و انتقال وجوه ریالی و ارزی، انجام امور نمایندگی به منظور جمع آوری وجوه، انواع قبوض خدمات شهری، ودایع و ....، گشایش انواع اعتبار اسنادی و صدور انواع ضمانت نامه، ارایه خدمات بانکی الکترونیکی از جمله صدور انواع کارتهای الکترونیکی (کارتهای خرید، کارت اعتباری، کیف پول الکترونیکی و...)، قبول و نگهداری اشیاء گرانبها، اسناد و اوراق بهادار و اجاره صندوق امانات به مشتریان، انجام عملیات ارزی نظیر خرید و فروش ارز، انتقال ارز، دریافت و اعطای تسهیلات ارزی، صدور حواله های ارزی و ..، خدمات مربوط به وجوه اداره شده، تضمین بازخرید اوراق بهادار صادره اشخاص حقوقی دولتی و غیر دولتی، انتشار یا عرضه اوراق مالی اسلامی ریالی و ارزی در داخل و خارج از کشور، انجام سفارشات مستمر مشتریان (دستور پرداخت مستمر)، ارایه خدمات مشاوره ای در زمینه های خدمات مالی، سرمایه گذاری، مدیریت دارایی ها به مشتریان، انجام وظایف قیمومیت، وصایت، وکالت و نمایندگی مشتریان طبق قوانین و مقررات مربوطه، سرمایه گذاری از طریق خرید سهام، اوراق مشارکت، اوراق بهادار خارجی و اوراق صکوک، خرید و فروش اموال حسب ضرورت در چارچوب ضوابط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، ایجاد هر گونه پوشش بیمه ای برای دارایی های بانک نزد شرکتها و مؤسسات بیمه، حفظ، برقراری و ایجاد رابطه کارگزاری با بانک های داخل و خارج، ترخیص کالا از بنادر و گمرکات به حساب بانک، وصول مطالبات اسنادی، وصول سود سهام مشتریان و واریز به حساب آنها، فروش تمبر مالیاتی و سفته و انجام سایر عملیات قانونی پس از اخذ تأییدیه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران شایان ذکر است جمع آوری منابع (سپرده) و تخصیص آن (تسهیلات و تعهدات در چارچوب اعتبار سنجی مقررات ابلاغی بانک مرکزی ج.ا (به طور مثال آیین نامه های تسهیلات و تعهدات کلان و اشخاص مرتبط و ...) صورت می گیرد.

عوامل اثر گذار عمده بر صنعت و محیط بیرونی بانک:

صنعت بانکداری، از جمله صنایع مهم و مطرح دنیاست و گسترش روز افزون دانش بشری در زمینه علوم الکترونیکی سبب شده است که این صنعت نیز از این دانش بهره فراوان داشته باشد. امروزه بانکها در کشورهای پیشرفته به عنوان رهگشا، مشاور حرفه ای، متخصص در افزایش منابع مالی شرکتها و جمع آوری و تبادل اطلاعات لازم برای مشتریان خود عمل می کنند و یکی از موتورهای محرک اقتصادی هر کشور محسوب می شوند. این امر سبب شده است تا فضای رقابتی تنگاتنگی میان آنها برقرار شود. با توسعه روزافزون تکنولوژی و صنعتی شدن کشورها، مدیران بانک ها سعی بر افزایش خدمات نوین بانکداری دارند که متمایز بودن آن نسبت به خدمات سایر رقبا از امتیاز ویژهای جهت جذب سپرده های مشتریان برخوردار است. در کشورهای پیشرفته بیش از ۷۰ درصد امور بانکی استفاده کنندگان از خدمات بانکی بدون حضور در محل شعب بانکها و با استفاده از سیستمهای الکترونیکی صورت می پذیرد، لذا بانکها با بکارگیری فن آوری مدرن صنعت بانکداری و اجرایی نمودن طرح مشتری محوری، سعی بر کاهش ضرورت مراجعه مشتریان به محل شعبه را دارند تا مشتریان بتوانند در محل کار و یا اقامت خود عمده امور بانکی را از این طریق انجام دهند. در عصر حاضر، به دلیل وجود رقابت بین بانکها و مؤسسات مالی برای جذب بیشتر منابع، تسلط بر مؤلفه های مؤثر بر تجهیز منابع مالی اهمیت ویژه ای یافته است. جذب منابع مالی علاوه بر اینکه مهمترین رسالت بانک می باشد، تأثیر مهمی در تنظیم صحیح گردش پول و استقرار یک نظام پولی و اعتباری صحیح و متناسب با برنامه های بلندمدت و کوتاه مدت کشور دارد. عواملی که منجر به توفیق بانک می شوند، استفاده از فناوری اطلاعات، بازاریابی، مشتری مداری و شناسایی فرصت های جدید در بازار است. کارشناسان و متخصصان ویژه و حرفه ای باید در خدمت مجموعه باشند. بانکها با بهره مندی از فرایندهای کارآمد می توانند ارتباط دایمی با مشتریان و بازار داشته باشند و به طور مستمر تغییرات و تحولات جامعه را رصد کنند تا با دستیابی به سطوح عملیاتی مانند عملکرد بازار، رضایت مشتریان و عملکرد اجتماعی موجب جلب اعتماد جامعه و پذیرش عملکرد آن شوند.

اهداف مدیریت و راهبردهای مدیریت برای دستیابی به اهداف

این بخش شامل اهداف بلندت مدت و میان مدت مالی و سایر اهداف مرتبط با کسب و کار برای یک دوره زمانی معقول، بیان چگونگی مواجه مدیریت با روند بازار بانکی و مالی و تهدیدها و فرصتهای پیش رو، برنامه برای توسعه محصولات و خدمات جدید، پیش بینی چالش ها و ریسکهای پیش رو، بیان مسئولیتهای اجتماعی و زیست محیطی شرکت، بررسی امتیاز شفافیت اطلاعاتی شرکت در حال حاضر و راهکارهای بهبود آن در آینده و سایر موارد می باشد که در زیر به مهم ترین آن اشاره گردیده است:

افزایش در آمدهای غیر مشاع و رشد سهم آن از مجموع کل درآمدهای بانک

با توجه به سهم صددرصدی بانک از محل درآمدهای غیر مشاع، بانک در نظر دارد تا با کسب درآمدهای غیرمشاع که عمدتا ناشی از درآمدهای کارمزدی می باشد، اقدامات لازم را انجام نماید.

کنترل و پایش هزینه‌های عمومی و اداری بانک

در چارچوب بودجه های مصوب داخلی به منظور جلوگیری از انجام هزینه های غیرضروری که منجر به افزایش سودآوری بانک خواهد گردید. بانک با تدوین برنامه پایش عملیاتی و تعیین برنامه هر یک از واحدهای عملیاتی و مشخص نمودن بودجه برای هریک از این واحدها، نسبت به کنترل هزینه های عمومی و اداری اقدام می نماید.

مولد سازی دارایی‌ها

به موجب ماده ۱۶ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور؛ کلیه بانکها و موسسات اعتباری موظفند از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون، سالانه حداقل ۳۳ درصد از اموال مازاد که به تملک آنها و شرکتهای تابعه آنها در آمده است و به تشخیص شورای پول و اعتبار و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مازاد می باشد و سرمایه گذاری های بانکی و غیر بانکی که در اختیار بانک و شرکت های تابعه می باشد، را واگذار کنند. با توجه به برنامه ریزی بانک برای فروش اموال مازاد پیش بینی می شود که اقدامات مذکور در رعایت ماده ۱۶ آن قانون، مورد پذیرش نهاد ناظر قرار خواهد گرفت. بدیهی است با فروش اموال مازاد بانک، ضمن رعایت الزامات قانون فوق و کاهش نسبت خالص دارایی ثابت، سرمایه در گردش بانک افزایش خواهد یافت که این امر موجب بهبود وضعیت سودآوری بانک و بهبود نسبت کفایت سرمایه خواهد شد. براساس دستورالعمل سرمایه گذاری موسسات اعتباری مورخ ۱۳۹۶/ ۱۲ / ۰۲ ، بانکها مجاز می باشند تا سقف ۲۰ درصد سرمایه پایه خود، تنها در شرکتهای مرتبط با فعالیت بانکی که بر اساس ضوابط بانک مرکزی تعیین می شوند سرمایه گذاری نمایند. با توجه به ابلاغ دستور العمل فوق در سال جاری و الزام بانک به رعایت آن و همچنین میزان سرمایه گذاری بانک در شرکتهای مذکور، کلیه راهکارها در دست بررسی می باشد تا با لحاظ نمودن منافع بانک و سهامداران از منظر سودآوری، اقدامات لازم صورت پذیرد.

مسئولیت‌های اجتماعی

ادامه روند احداث مدارس در مناطق محروم کشور، ساخت هنرستان در مناطق زلزله زده از محل کمک های داوطلبانه همکاران، مشتریان و بانک و کمک به بیمارستان و مراکز خیریه.

بهبود شفافیت و اطلاع رسانی

بانک اقتصاد نوین قصد دارد طی سال جاری و در سال های آتی جهت بهبود رتبه شفافیت و اطلاع رسانی در چارچوب مقررات دستورالعمل های افشای اطلاعات ناشران بورسی، اقدام نماید.  

تحلیل تکنیکال سهم ونوین

سهم ونوین در روند اصلاحی قرار دارد که فاز اول آن در یک مثلث سپس با تشکیل x  موج وارد فاز دوم اصلاح شده ایم که انتظار داریم در یکی از ناحیه های 3500 و نهایتا 2900 این اصلاح به پایان برسد و موج بعدی  صعودی شکل بگیرد فعلا باید منتظر تکمیل اصلاح زمانی نیز باشیم و با شکست خط روند نزولی سیگنال قوی  رشد صادر میشود ولی تا آن زمان مناسب به نظر نمیرسد.

این سهم صرفا از لحاظ تحلیل تکنیکال بررسی شده است و به معنی خرید و فروش نمی باشد.

سهم های

تحلیل شده

×بستن صفحه
پشتیبان فروش(ایمان پوراسماعیلی)
موبایل 09927779030
موبایل 09927779030
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @armteam_admin_111_107
داخلی 107
پشتیبان فروش(ایمان پوراسماعیلی)
موبایل 09192353887
موبایل 09192353887
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @armteam_admin_11_107
داخلی 107
پشتیبان فروش(شایان ابراهیمی)
موبایل 09927779050
موبایل 09304890686
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_Admin_101
داخلی 101
پشتیبان فروش(یوسف فرخنده)
موبایل 09194198792
موبایل 09194198792
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @armteam_admin_33
داخلی 118
پشتیبان فروش(میلاد موسوی)
موبایل 09909400054
موبایل 09909400054
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_2_118
داخلی 118
پشتیبان فروش(ایمان پوراسماعیلی)
موبایل 09909400064
موبایل 09909400064
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_por107
داخلی 107
پشتیبان فروش(یوسف فرخنده)
موبایل 09304891297
موبایل 09304891297
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_2_118
داخلی 118
پشتیبان فروش(میلاد موسوی)
موبایل 09907779006
موبایل 09909400054
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_1_117
داخلی 117
پشتیبان فروش(شایان ابراهیمی)
موبایل 09304891085
موبایل 09304891085
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_Admin_101
داخلی 101
پشتیبان فروش(فائزه تهرانی)
موبایل 09304890560
موبایل 09927779003
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_104
داخلی 104
پشتیبان فروش(یوسف فرخنده)
موبایل 09192757633
موبایل 09927779005
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @armteam_admin_29
داخلی 118
پشتیبان فروش(فائزه تهرانی)
موبایل 09101364784
موبایل 09101364784
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @@armteam_104
داخلی 104
پشتیبان فروش(ایمان پوراسماعیلی)
موبایل 09927779040
موبایل 09927779040
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_por
داخلی 107
پشتیبان فروش(علیرضا سجده)
موبایل 09304891628
موبایل 09304891628
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_1_114
داخلی 114
اطلاعات تماس(دفتر فروش)
تلفن 021-22021030
تلفن 021-22021040
بدون پیش شماره 90001030
اینستاگرام @alireza.mehrabii
کانال تلگرام @alirezamehrabi_com