صنعت کریپتوکارنسی از نظر محبوبیت و علاقه مردم به آن روز به روز در حال رشد است. با افزایش تعداد سرمایه گذارانی که مشتاقانه منتظر سیستم های معاملاتی سکه های دیجیتال هستند، ارزش بازار چندین کوین مانند بیت کوین، اتریوم و کاردانو به طور مداوم در حال افزایش است. بیشتر دارایی های دیجیتال تحت تأثیر سقوط یا صعود ارزهای بزرگ بازار قرار می گیرند. ارز دیجیتال آنزیم با نماد MLN که قبلا با نام ملون شناخته می شد، در این مطلب مورد بررسی قرار می گیرد. ارز دیجیتال آنزیم یک پروتکل منبع باز است که امکان تنظیم و مدیریت دارایی های دیجیتال تلفیقی را بر روی زنجیره فراهم می کند.
آنزیم (MLN) چیست؟
امور مالی غیرمتمرکز (DeFi) به عنوان یکی از امیدوارکننده ترین برنامه های کاربردی در دنیای واقعی فناوری بلاک چین ظاهر شده است که میتواند چهره بازارهای مالی جهانی را تغییر دهد و روشی را که افراد عادی پول خود را مدیریت میکنند، متحول کند.
یکی از پروژههای متمرکز بر DeFi که مورد توجه قرار گرفته است، (زیرا دنیای اصلی آغوش خود را به آرامی خود را به روی امکانات DeFi باز میکند)، Enzyme Finance (MLN) است.
آنزیم (MLN) یک توکن اتریوم است که خود را «پروتکلی برای مدیریت غیرمتمرکز داراییهای زنجیره ای» توصیف می کند. این پروتکل طراحی شده است تا به هر کسی اجازه دهد سرمایه گذاری های سفارشی روی زنجیره را در یک محیط امن راه اندازی، اجرا و مدیریت کند. درواقع این پروتکل، پروتکلی برای افراد یا نهادها است تا ثروت خود و دیگران را در یک محیط قابل تنظیم و ایمن مدیریت کنند.
MLN توکن ارز دیجیتال آنزیم، یک توکن اتریوم در پروتکل آنزیم Enzyme است.(که قبلاً به عنوان پروتکل ملون شناخته می شد)، و همانطور که گفته شد پروتکلی است که هدف آن تسهیل مدیریت دارایی روی زنجیره برای اکوسیستم DeFi است. MLN به کاربران اجازه می دهد تا استراتژی های سرمایه گذاری DeFi بسازند، به اشتراک بگذارند، کاوش کنند و در عین حال بر اساس عملکرد تاریخی و پروفایل های ریسک فیلتر شوند. MLN به منظور پرداخت برای عملکردهای مختلف در طول فرآیند ایجاد خزانه و چرخه عمر سرمایه گذاری استفاده می شود. شاید این سوال پیش آید که چند تایید برای MLN لازم است؟ آنزیم (MLN) به 35 تأیید شبکه نیاز دارد.
تاریخچه ارز دیجیتال آنزیم
چه کسی آنزیم فایننس را ایجاد کرد؟
Enzyme Finance که قبلاً Melon نام داشت، توسط Melonport، یک شرکت خصوصی که در سال 2016 توسط Mona El Isa، نایب رئیس سابق Goldman Sachs و ریاضیدان Rito Trinkler تأسیس شد، ساخته شد.
بین سالهای 2017 و 2018، 1250000 سکه MLN توسط این شرکت مستقر در سوئیس ایجاد و توزیع شد. ملون پورت 2.9 میلیون دلار از طریق عرضه اولیه سکه (ICO) در سال 2017 به دست آورد.
در سال 2019، پس از ارائه اولین نسخه از پروتکل Enzyme Finance، ملون پورت منحل شد و مدیریت آن را به شورای ملون، یک سازمان مستقل غیرمتمرکز (DAO) واگذار کرد.
شورای ملون اکنون با استفاده از سیستمی از قراردادهای هوشمند اداره می شود که کاربران توکن MLN را قادر می سازد تا اعضای جدید را دعوت کنند، پروتکل را ارتقا دهند و پارامترهای آن را تغییر دهند. ماموریت آن حفظ یکپارچگی شبکه، به حداکثر رساندن پذیرش و تقویت نوآوری در اکوسیستم آن است.
هدف پروتکل ملون
هدف آنزیم تمرکززدایی از مدیریت سنتی دارایی است، حوزه ای که از لحاظ تاریخی در حوزه مشاوران و شرکت های مالی حرفه ای بوده است. ایده این است که ارز دیجیتال MLN می تواند موانع ورود برای مدیریت دارایی را کاهش دهد و دسترسی به مصرف کنندگان جهانی بیشتری را باز کند.
به عنوان مثال، وجوه مدیریت شده معمولاً به حداقل مبلغ سرمایه گذاری و هزینه های مدیریتی نیاز دارند که می تواند این ابزارهای ثروت را از دسترس مصرف کنندگان معمولی دور کند. توانایی آنها برای ایجاد صندوق های مدیریت دارایی دور از دسترس است که امروزه به سرمایه قابل توجه و مشاوره حقوقی نیاز دارد. علاوه بر این، حتی ثبت اسناد برای یک صندوق ممکن است سالها طول بکشد.
هدف آنزیم ایجاد یک سیستم جایگزین است. با استفاده از پورتال وب پروژه، کاربران می توانند در وجوه و پورتفولیوهایی که توسط سایر کاربران راه اندازی شده اند، سرمایه گذاری کنند و سایر کاربران می توانند روی خلاقیت های خود سرمایه گذاری کنند. پروتکل مالی آنزیم از ارز دیجیتال MLN برای اجرای عملیات های مختلف بر روی پلتفرم استفاده می کند. ملون به مدیران دارایی اجازه می دهد تا ابزارهای سرمایه گذاری توکن شده خود را ایجاد کنند و پارامترهای کلیدی (شامل ساختار کارمزد، مبادلات تجاری، مدیریت ریسک، سرمایه گذاران) را تعریف کنند که به نوبه خود در بلاک چین مستقر شده و توسط قراردادهای هوشمند اجرا می شوند.
آنزیم از طریق وب سایت و وبلاگ رسمی خود، کاربران را از وضعیت نقشه راه خود به روز نگه می دارد.
Enzyme Finance چگونه کار می کند؟
آنزیم فایننس مجموعه ای از قراردادهای هوشمند است که محاسبات آن توسط بلاک چین اتریوم انجام می شود. به دلیل این طراحی، کارمزد تراکنش ها به صورت اتر پرداخت می شود. این هزینه ها هزینه استفاده از قدرت محاسباتی اتریوم و نرم افزار Enzyme را پوشش می دهد.
خود پروتکل از دو لایه تشکیل شده است، یک لایه صندوق و یک لایه زیرساخت، و با کتابخانه جاوا اسکریپت خود ارائه می شود که پشتیبانی از مرورگر وب را امکان پذیر می کند.
لایه صندوق (سرمایه)
لایه Fund جایی است که کاربران وجوهی را که سایر کاربران می توانند در آن سرمایه گذاری کنند راه اندازی و کنترل می کنند.
هر صندوق شامل دو بخش است:
هاب - هاب به عنوان بخش اصلی لایه صندوق در نظر گرفته می شود، زیرا تمام ابزارهای لازم برای راه اندازی صندوق را فراهم می کند و اجزای تشکیل دهنده وجوه را ردیابی می کند.
Spokes :Spokes از قراردادهای هوشمند برای تعریف وجوه استفاده می کند که توسط هر مدیر صندوق ایجاد می شود و خدمات خاصی را به صندوق ارائه می دهد. به عنوان مثال میتوان به Vault، (مؤلفه ای که برای ذخیره توکن ها از طرف صندوق ها استفاده میشود)، و سهام، (مؤلفه ای که مالکیت صندوق را ردیابی می کند)، اشاره کرد.
لایه زیرساخت
لایه زیرساخت توسط شورای ملون، DAO آنزیم، کنترل می شود.
چند نمونه از قراردادهای زیرساختی عبارتند از:
قرارداد «آداپتور»: که داراییهای خاصی را به قیمتها برای تجارت مرتبط میکند.
قرارداد "موتور": که MLN را برای ETH می خرد تا به پرداخت هزینه محاسبات خاص کمک کند.
قرارداد "منبع قیمت": که اطلاعات کلی مورد نیاز برای اقدامات درون صندوق را ارائه می دهد.
وجه تمایز ارز دیجیتال آنزیم
آنزیم خود را از سایر پروتکل های مدیریت دارایی متمایز می کند، زیرا اولین زیرساخت غیرمتمرکز در نوع خود است و به سرمایه گذاران اجازه می دهد تا کنترل کلیدهای خصوصی خود را حفظ کنند و آنها را قادر می سازد که نگهبانی از دارایی های خود را همیشه حفظ کنند. به طور خاص تر، پروتکل ارز دیجیتال آنزیم فرصت های زیر را باز می کند:
طیف گسترده ای از موارد استفاده بومی Web3 را باز می کند (مانند مدیریت خزانه DAO، سرمایه گذاری، صندوق پیش بینی، صندوق کلکسیونی کریپتو کیتی، و غیره)
هرکسی، در هر مکانی می تواند سابقه ای در زنجیره ایجاد کند و تا حدودی یک «CV» روی زنجیره بسازد.
افراد را قادر می سازد تا از استعدادهای خود از طریق هزینه های مدیریت و عملکرد درآمدزایی کنند
موانع ورود را کاهش می دهد و به سرمایه گذاران امکان دسترسی به طیف گسترده ای از فرصت های سرمایه گذاری شفاف (صندوق) را می دهد.
ایجاد و مدیریت ابزارهای سرمایه گذاری بومی Web3
مدیریت ریسک زنجیره ای به جلوگیری از "رفتار بد" در مدیریت دارایی کمک می کند
ادغام سطح قرارداد هوشمند با DeFi برای تبدیل شدن به یک پروتکل یک مرحله ای برای همه DeFi. این قابلیت ترکیب بندی عملکرد را ایجاد می کند و با اثر شبکه ای قابل توجهی همراه است.
نظر بدهید