معاملات روند یک سبک معاملاتی است که تلاش می کند سود را از طریق تجزیه و تحلیل حرکت دارایی در یک جهت خاص به دست آورد. هنگامی که قیمت در یک جهت کلی مانند بالا یا پایین حرکت می کند، این روند نامیده می شود.
معامله گران ترند زمانی که یک اوراق بهادار در حال صعود است، موقعیت طولانی را تجربه می کنند. روند صعودی با پایین آمدن نوسان بیشتر، و اوج گیری بیشترِ نوسان مشخص می شود.
معامله گران روند ممکن است ترجیح دهند موقعیتی کوتاه را وارد کنند که دارایی روند نزولی داشته باشد. روند نزولی با کمترین نوسان و بالاترین میزان چرخش مشخص می شود.
درک تجارت ترند
استراتژی های معاملات ترند فرض می کنند که یک اوراق بهادار در همان روندی که در حال حاضر روند دارد حرکت می کند. چنین استراتژی هایی معمولاً به منظور سودآوری یا جلوگیری از ضررهای بزرگ در صورت بروز روند معکوس، شامل سود یا توقف ضرر هستند. معاملات روند توسط معامله گران کوتاه مدت، متوسط و بلند مدت استفاده می شود.
- معاملات روند یک روش معاملاتی است که برای استفاده از روند صعودی طراحی شده است که در آن قیمت تمایل به بالاترین افزایش یا روند نزولی دارد
- معامله گران روند علاوه بر اینکه به بالا و پایین ترین سطح نوسان نگاه می کنند، از ابزارهای دیگری مانند خط روند، میانگین های متحرک و شاخص های فنی برای شناسایی جهت روند و ارائه بالقوه علائم تجاری استفاده می کنند.
- معامله گران برای تعیین جهت روند و زمان تغییر جهت از هر دو روش قیمت و سایر ابزارهای فنی استفاده می کنند.
معامله گران حرکت های قیمت را در نمودار مشاهده می کنند. برای روند صعودی، آنها می خواهند حرکت قیمت را از بالاترین سطح اخیر ببینند، و هنگامی که قیمت کاهش می یابد باید از پایین ترین سطح، پایین تر باقی بماند. این نشان می دهد که حتی اگر قیمت بالا و پایین در حال نوسان باشد، مسیر کلی صعودی است.
همین مفهوم در مورد روند نزولی اعمال می شود، معامله گران مشاهده می کنند که آیا قیمت به طور کلی پایین است یا خیر.
استراتژی های معاملات ترند
بسیاری از استراتژی های معاملات روند مختلف وجود دارد، هر یک از شاخص های مختلف و روش های اقدام قیمت استفاده می کنند. برای همه استراتژی ها، برای کنترل ریسک باید از توقف ضرر استفاده شود. برای روند صعودی، ضرر توقف در زیر پایین ترین نرخ نوسان که قبل از ورود رخ داده است، یا در زیر سطح پشتیبانی دیگر قرار می گیرد. برای روند نزولی و یک موقعیت کوتاه، ضرر توقف اغلب دقیقاً بالای یک نوسان قبلی یا بالاتر از یک سطح مقاومت دیگر قرار می گیرد.
شاخص های حرکت
شاخص ها و استراتژی های حرکت بسیار زیادی وجود دارد. در رابطه با معاملات روند، یک مثال ممکن است شامل جستجوی روند صعودی و سپس استفاده از شاخص قدرت نسبی RSIبرای سیگنال ورود و خروج باشد. به عنوان مثال، یک معامله گر ممکن است منتظر بماند که RSI به زیر 30 برسد و سپس بالاتر از آن افزایش یابد. با فرض سالم ماندن روند صعودی کلی، این می تواند موقعیت طولانی را نشان دهد. این شاخص نشان می دهد که قیمت عقب مانده است اما اکنون هم تراز با روند صعودی کلی دوباره شروع به افزایش می کند.
معامله گر می تواند هنگامی که RSI به بالای 70 یا 80 برسد و دوباره به زیر سطح انتخاب شده بازگردد، از آن خارج شود.
خط روند و الگوهای نمودار
خط روند خطی است که در امتداد پایین نوسان در یک روند صعودی یا در امتداد اوج نوسان در یک روند نزولی کشیده می شود. این یک منطقه احتمالی را نشان می دهد که ممکن است در آینده قیمت به عقب برگردد. برخی از معامله گران ترجیح می دهند در هنگام روند صعودی قیمت به سمت عقب بیفتند و روند صعودی را پشت سر بگذارند.
معامله گران ترند همچنین الگوهای نمودار مانند پرچم ها یا مثلث ها را نشان می دهند که نشان دهنده ادامه روند بالقوه یک روند است. به عنوان مثال، اگر قیمت با شدت افزایش یابد و سپس یک پرچم یا مثلث تشکیل دهد، یک معامله گر روند برای بیرون آمدن قیمت از الگویی که نشان دهنده ادامه روند صعودی است، تماشا می کند.
اغلب اوقات، معامله گران هنگام جستجوی فرصت های معاملات روند از ترکیبی از این استراتژی ها استفاده می کنند. یک معامله گر ممکن است به دنبال شکست از طریق سطح مقاومت باشد تا نشان دهد که ممکن است یک حرکت بالاتر آغاز شود، اما فقط در صورتی معامله می شود که قیمت بالاتر از یک میانگین متحرک خاص باشد.
قیمت با روند نزولی شروع می شود. سپس قیمت از طریق روند نزولی و بالاتر از میانگین متحرک افزایش می یابد. البته این به معنای افزایش روند نیست. معامله گران ترند معمولاً منتظر می مانند تا قیمت قبل از در نظر گرفتن روند صعودی، یک نوسان بالاتر و یک نوسان بالاتر را نشان دهد.
نظر بدهید