1. صفحه اصلی
  2. مقالات ارز دیجیتال
  3. اصطلاحات بازار ارز دیجیتال
  4. مدیریت فعال در ترید

مدیریت فعال در ترید

مدیریت فعال در ترید
لوگو علیرضا محرابی
مدیریت فعال در ترید
اصطلاحات بازار ارز دیجیتال

اصطلاح مدیریت فعال در ترید به این معنی است که یک سرمایه گذار، یک مدیر پول حرفه ای یا تیمی از متخصصان در حال پیگیری عملکرد یک سبد سرمایه گذاری و تصمیم گیری درباره خرید، نگهداری و فروش دارایی های موجود در آن هستند. هدف هر مدیر سرمایه‌گذاری، عملکرد بهتر از معیار تعیین‌ شده و همزمان دستیابی به یک یا چند هدف اضافی مانند مدیریت ریسک، محدود کردن پیامدهای مالیات یا رعایت استانداردهای محیطی، اجتماعی و مدیریتی برای سرمایه‌ گذاری است. مدیران فعال ممکن است با سایرین تفاوت داشته باشند زیرا چگونگی رسیدن به برخی از این اهداف اهمیت دارد.

به عنوان مثال، مدیران فعال ممکن است بر تحلیل، تحقیق و پیش‌بینی سرمایه‌ گذاری تکیه کنند که می‌تواند شامل ابزارهای کمی و همچنین قضاوت و تجربه خود در تصمیم‌گیری درباره خرید و فروش دارایی باشد. رویکرد آنها ممکن است کاملاً الگوریتمی، اختیاری یا مابین این دو باشد اما سوالی که قرار است در این مقاله به آن پاسخ داده شود، مدیریت فعال در ترید است؛ برای آشنایی با این روند تا انتهای مطلب با ما همراه باشید. 

آشنایی با اصطلاح مدیریت فعال در ترید 

آشنایی با اصطلاح مدیریت فعال در ترید

به طور کلی، درجه موفقیت یک مدیر مالی، ثبت عملکرد بهتر از یک معیار و در عین حال دستیابی به اهدافی مانند مدیریت ریسک، به حداقل رساندن میزان مالیات پرداختی یا انطباق با استانداردهای محیطی، اجتماعی و ابری است. برای مثال، مدیران صندوق‌ های فعال ممکن است کار خود را بر اساس تحلیل‌ های فنی، پیش‌ بینی‌ ها و تحقیقات، از جمله استفاده از ابزارهای کمی و نظرات شخصی (بر اساس تجربه خرید و فروش دارایی‌ها) انجام دهند. به عبارت دیگر، یک مدیر فعال ممکن است تنها بر اساس الگوریتم‌ها یا نظر شخصی خود عمل کند؛ البته می توان از ترکیب این دو روش نیز استفاده کرد.

برخلاف اصطلاح مدیریت فعال در ترید، مفهومی به نام مدیریت منفعل وجود دارد که گاهی اوقات به آن نمایه سازی می گویند. حامیان این روش مدیریتی، معتقدند در صورتی بهترین نتیجه حاصل می شود که خرید دارایی ها بر اساس وضعیت یک یا چند شاخص بازار انجام شود. آنها مدیریت منفعل را برتر می دانند زیرا خطای انسانی و سوگیری را از بین می برد.

به طور کلی، مدیران فعال معتقدند که اگر سرمایه‌گذار از عملکردی مشابه یا کمی بهتر از شاخص بازار راضی نباشد، احتمالاً استفاده از رویکرد مدیریت فعال برای آنها مناسب‌تر است. 

تفاوت مدیریت فعال با مدیریت منفعل

مدیران فعال باید نسبت به متغیرهای بازار مالی حساس باشند؛ در مقابل، مدیران منفعل به این متغیرها واکنش نشان نمی دهند زیرا سرنوشت سبد سرمایه گذاری آنها به یک شاخص خاص مرتبط است. در مدیریت پرتفوی، یک بیانیه سیاست سرمایه گذاری باید برای توصیف استراتژی صندوق ایجاد شود. به طور کلی استراتژی های سرمایه گذاری را می توان به سه گروه اصلی تقسیم کرد: 

1) استراتژی سرمایه گذاری غیرفعال به تغییرات بازار سرمایه واکنشی نشان نمی دهد. به عنوان مثال، یک سبد سرمایه گذاری مرتبط با شاخص S&P500 ممکن است در پاسخ به تغییرات در ترکیب شاخص، مجموعه ای از دارایی ها را اضافه یا حذف کند اما نسبت به تغییرات ارزش یک اوراق بهادار خاص در بازار واکنشی نشان نمی دهد.

2) یک استراتژی سرمایه گذاری فعال به تغییرات در بازار سرمایه پاسخ می دهد. مدیریت فعال یک سبد سرمایه گذاری به این معنی است که وزن دارایی های آن به طور کلی با وزن سبد سرمایه گذاری معیار متفاوت است. تفاوت در وزن دارایی در واقع نشان دهنده انتظارات متفاوت مدیر فعال در کل بازار است و هدف این کار، ثبت عملکرد بهتر نسبت به پرتفوی مرجع (آلفا) است.

3) استراتژی سرمایه گذاری نیمه فعال یک رویکرد افزایش یافته با شاخص است که در آن آلفا ردیابی می شود اما توجه بیشتری به ریسک انحراف از معیار داده می شود.

روش پیگیری در مدیریت فعال در ترید

روش پیگیری در مدیریت فعال در ترید 

فرآیند مدیریت فعال در ترید دارای سه مرحله اصلی است: برنامه ریزی، اجرا و بازخورد.

1. مرحله برنامه ریزی

در مرحله برنامه ریزی، اهداف و محدودیت های سرمایه گذار مشخص می شود. بر این اساس حداقل سود مورد انتظار، حداکثر زیان قابل تحمل، بازه زمانی، مسائل مالیاتی و محدودیت های قانونی در نظر گرفته شده است. سپس بر اساس این اهداف و محدودیت ها می توان یک بیانیه سیاست سرمایه گذاری (IPS) ایجاد کرد. اطلاعات موجود در IPS معمولاً شامل الزامات گزارش‌ دهی، دستورالعمل‌ های تعادل مجدد، ارتباطات در مورد دارایی‌ های سرمایه‌ گذاری‌ شده، هزینه‌ های مدیریت و استراتژی‌ های معاملاتی است. متعاقباً مدیر فعال باید پیش‌بینی‌های خود را در خصوص میزان ریسک و احتمال سود دارایی‌های مختلف آماده کند تا مبنای پرتفوی آماده شود. در نهایت تخصیص دارایی بر اساس نظر مدیر و اطلاعات IPS انجام خواهد شد.

2. مرحله اجرا

در مرحله اجرا، پورتفولیو پس از ایجاد و بررسی اجرا می شود. مدیران فعال، استراتژی های سرمایه گذاری و انتظارات بازار سرمایه خود را ترسیم می کنند و از اطلاعات به دست آمده برای خرید اوراق بهادار استفاده می کنند. اصولاً مدیران سبد سهام خود را بهینه می کنند تا استراتژی های معاملاتی آن با سطح ریسک پذیری سرمایه گذار انطباق داشته باشد.

3. مرحله بازخورد

در مرحله سوم، سرمایه از طریق تعادل پرتفوی با استفاده از اطلاعات IPS مدیریت خواهد شد. علاوه بر این، عملکرد پرتفوی به صورت دوره ای توسط سرمایه گذار ارزیابی می شود تا از دستیابی به اهداف از پیش تعیین شده اطمینان حاصل شود.

برای کسب اطلاعاتی در مورد رمزارزها و آموزش ارز دیجیتال بر روی لینک کلیک کنید.

نمونه ای از مدیریت فعال در ترید

سرمایه گذارانی که به مدیریت فعال در ترید اعتقاد دارند، اشکال قوی تر از فرضیه بازار کارآمد (EMH) را پشتیبانی نمی کنند. فرضیه EMH بیان می‌کند که «شکست بازار در درازمدت غیرممکن است زیرا تأثیر تمام اطلاعات عمومی از قبل در قیمت سهام لحاظ شده است.»

از سوی دیگر، طرفداران EMH بر این باورند که «سهام‌دارانی که وقت خود را صرف خرید و فروش سهام می‌کنند تا از نوسانات مکرر بازار سود ببرند، احتمالاً از سرمایه‌گذارانی که فقط سهام شاخص‌های اصلی را خریداری می‌کنند، عملکرد ضعیف‌تری خواهند داشت.» البته این جمله که مدیریت فعال در بلندمدت سود کمتری نسبت به مدیریت منفعل خواهد داشت در همه موارد درست نیست. به عنوان مثال، صندوق رشد Fidelity Blue Chip Growth را در نظر بگیرید که به طور فعال مدیریت می شود و از شاخص رشد راسل 1000 به عنوان معیار خود استفاده می کند. طی پنج سال منتهی به 30 ژوئن 2020، صندوق فیدلیتی 17.35 درصد بازدهی داشت، در حالی که راسل 1000 15.89 درصد سود را ثبت کرد. بنابراین، صندوق Fidelity در این دوره پنج ساله 1.46 درصد از شاخص معیار خود عملکرد بهتری داشته است.

مزایای استفاده از مدیریت فعال در ترید

مزایای استفاده از مدیریت فعال در ترید

یکی از مزایای مدیریت فعال، توانایی انتخاب از بین انواع دارایی ها و استراتژی های سرمایه گذاری است. برخی از دلایلی که سرمایه گذاران را به سمت مدیریت فعال در ترید هدایت می کند عبارتند از:

  • سرمایه گذاران معتقد هستند که از طریق مدیریت فعال در ترید (حداقل در کوتاه مدت) می توانند عملکرد بهتری نسبت به بازار یا یک شاخص خاص داشته باشند.
  • سرمایه گذاران می توانند شایسته ترین مدیران فعال را انتخاب کنند.
  • ممکن است سرمایه گذاران با نوسانات متفاوت از بازار به عنوان یک کل رفتار کنند.
  • سرمایه گذاران می توانند استراتژی خاصی را برای مطابقت با اهداف سرمایه گذاری خود دنبال کنند.
  • سرمایه گذاران به دارایی های جایگزینی که مستقیماً با بازار مرتبط نیستند (مانند املاک و مستغلات) دسترسی خواهند داشت.

معایب استفاده از مدیریت فعال در ترید

وجوهی که مدیریت فعال دارند معمولاً کارمزد بیشتری نسبت به وجوه مدیریت منفعل دارند زیرا سرمایه گذار برای کمک گرفتن از مشاوران متخصص در سرمایه گذاری فعال و همچنین عملکرد خوب سبد خود نسبت به کل بازار باید هزینه بیشتری بپردازد. به غیر از این، اگر مدیران فعال سرمایه گذاری ضعیفی داشته باشند، خطر ضرر وجود دارد. حتی اگر فرآیند مدیریت فعال تجارت نتایج خوبی به همراه داشته باشد. برخی از مقالات نشان می‌دهند که در طولانی مدت، پورتفولیوهایی که توسط مدیران فعال مدیریت می‌شوند، عموماً (اما نه همیشه) عملکرد بدتری نسبت به پورتفولیوهایی با مدیریت غیرفعال دارند.

تاثیر مدیریت فعال در ترید و سرمایه گذاری ارز دیجیتال

مزایای استفاده از مدیریت فعال در ترید

سرمایه گذارانی که مدیریت فعال در فضای ارز دیجیتال را انتخاب می کنند، رفتاری مشابه با همتایان خود در بازار سهام دارند. آنها سعی می کنند شروع روند صعودی یا پایان روند نزولی را برای خرید بیت کوین، اتریوم و سایر دارایی های دیجیتال تشخیص دهند. علاوه بر این، آنها از تحلیل تکنیکال برای بررسی روند قیمت ها و تلاش برای پیش بینی حرکات آتی بازار استفاده می کنند. مشابه بازار سهام، اکنون به سرمایه‌گذاران در دنیای رمزارز استراتژی‌های مدیریت فعالی ارائه می‌شود که به عنوان مثال، هدفشان برتری بر بیت کوین و شاخص‌هایی مانند شاخص رمزنگاری نزدک (متشکل از هشت ارز دیجیتال اصلی) است.

با توجه به نوسانات قیمت ارز دیجیتال، انتخاب یک مدیر فعال (شرکت یا متخصص) برای ساخت سبد ارزهای دیجیتال بدون شک با ریسک های بیشتری همراه خواهد بود. البته نوسانات یک شمشیر دولبه است که امکان سود و همچنین احتمال ضرر را نیز شامل می شود.

آیا مدیریت فعال در ترید برای شما مناسب است؟

مدیریت فعال در ترید به این معنی است که یک مدیر سرمایه گذاری حرفه ای تصمیم می گیرد چه زمانی و چه مقدار از دارایی ها را بخرد یا بفروشد. در این سبک مدیریت؛ هدف، عملکرد بهتر در مقایسه با یک «معیار» خاص است. این در تضاد با مدیریت منفعل است که در آن انتظار می‌رود مجموعه دارایی‌ها عملکردی مشابه یا کمی بهتر از یک شاخص داشته باشند. بنابراین، اگر به دنبال یک استراتژی سرمایه گذاری کوتاه مدت با پتانسیل بازدهی بالاتر هستید، مدیریت فعال در ترید ممکن است انتخاب خوبی برای شما باشد. البته قبل از سرمایه گذاری در یک صندوق فعال یا استخدام یک مدیر فعال حرفه ای، حتما تحقیقات کاملی انجام دهید و خطرات احتمالی آن را درک کنید.

در این باره بیشتر بخوانید

نظر بدهید

شماره موبایل شما منتشر نخواهد شد. قسمت های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

0 دیدگاه

0 نفر این مطلب برایشان مفید بوده است.
0 نفر این مطلب برایشان مفید نبوده است.
×بستن صفحه
پشتیبان فروش(فائزه تهرانی)
موبایل 09304890560
موبایل 09927779003
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_104
داخلی 104
پشتیبان فروش(ایمان پوراسماعیلی)
موبایل 09909400064
موبایل 09909400064
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_por107
داخلی 107
پشتیبان فروش(شایان ابراهیمی)
موبایل 09927779050
موبایل 09304890686
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_Admin_101
داخلی 101
پشتیبان فروش(ایمان پوراسماعیلی)
موبایل 09192353887
موبایل 09192353887
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @armteam_admin_11_107
داخلی 107
پشتیبان فروش(ایمان پوراسماعیلی)
موبایل 09927779030
موبایل 09927779030
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @armteam_admin_111_107
داخلی 107
پشتیبان فروش(یوسف فرخنده)
موبایل 09194198792
موبایل 09194198792
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @armteam_admin_33
داخلی 118
پشتیبان فروش(میلاد موسوی)
موبایل 09907779006
موبایل 09909400054
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_1_117
داخلی 117
پشتیبان فروش(فائزه تهرانی)
موبایل 09101364784
موبایل 09101364784
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @@armteam_104
داخلی 104
پشتیبان فروش(یوسف فرخنده)
موبایل 09304891297
موبایل 09304891297
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_2_118
داخلی 118
پشتیبان فروش(ایمان پوراسماعیلی)
موبایل 09927779040
موبایل 09927779040
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_por
داخلی 107
پشتیبان فروش(میلاد موسوی)
موبایل 09909400054
موبایل 09909400054
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_2_118
داخلی 118
پشتیبان فروش(علیرضا سجده)
موبایل 09304891628
موبایل 09304891628
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_1_114
داخلی 114
پشتیبان فروش(شایان ابراهیمی)
موبایل 09304891085
موبایل 09304891085
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_Admin_101
داخلی 101
پشتیبان فروش(یوسف فرخنده)
موبایل 09192757633
موبایل 09927779005
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @armteam_admin_29
داخلی 118
اطلاعات تماس(دفتر فروش)
تلفن 021-22021030
تلفن 021-22021040
بدون پیش شماره 90001030
اینستاگرام @alireza.mehrabii
کانال تلگرام @alirezamehrabi_com