1. صفحه اصلی
  2. مقالات ارز دیجیتال
  3. کاربردهای ارز دیجیتال
  4. تفاوت واقعیت مجازی(VR) و واقعیت افزوده(AR)

تفاوت واقعیت مجازی(VR) و واقعیت افزوده(AR)

تفاوت واقعیت مجازی(VR) و واقعیت افزوده(AR)
لوگو علیرضا محرابی
تفاوت واقعیت مجازی(VR) و واقعیت افزوده(AR)
کاربردهای ارز دیجیتال

فناوری در تمام عرصه های زندگی ما نفوذ کرده و همه سیستم ها و ساختارهای معاملاتی را متحول کرده است. در همین حال، فناوری‌های مدرن مانند متاورس ها و بسیاری از مفاهیم دیگر به نوعی در ارزهای دیجیتال ادغام شده‌اند و تجربیات جدیدی را برای انسان‌ها فراهم می‌کنند که هرگز رویایی بیش نبودند. در این مقاله می خواهیم به بررسی تفاوت واقعیت مجازی و واقعیت افزوده بپردازیم، برای آشنایی بیشتر تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

واقعیت مجازی(VR) چیست؟

واقعیت مجازی(VR) چیست؟

برای بررسی تفاوت واقعیت مجازی و واقعیت افزوده، به تعریف واقعیت مجازی می پردازیم که یک شبیه سازی کامپیوتری است که تلاش می کند یک جهان یا واقعیت جایگزین برای انسان ها ایجاد کند. این فناوری اساساً یک واقعیت خیالی تولید شده توسط رایانه است که سعی می کند واقعیت را به قدری نزدیک کند که یک تجربه سه بعدی واقعی را برای کاربر ایجاد کند. با استفاده از واقعیت مجازی، کاربر می تواند رویدادهایی را تجربه کند که می تواند چالش برانگیز یا کاملاً تخیلی باشد و تجربه آنها در دنیای واقعی غیرممکن است. این فناوری تجربه زندگی در واقعیتی است که در واقع وجود ندارد یا ممکن است در جایی واقع شده باشد اما به دلایلی در دسترس نیست. مثلا غواصی که برای همه امکان پذیر نیست.

واقعیت مجازی مبتنی بر مجموعه‌ای از ابزارهای خاص مانند عینک واقعیت مجازی، هدفون، دستکش‌های لمسی است که هم‌اکنون در دسترس عموم قرار گرفته‌اند. این ابزارها تصاویر یا ویدئوها را از طریق هدست و سیستم صوتی نمایش می دهند و سعی می کنند محیطی کاملا واقعی را برای کاربر ایجاد کنند. به عنوان مثال، کاربر می تواند با استفاده از دستکش های مجازی، واقعیت مجازی را با دستان خود احساس کند، جسم را حرکت دهد یا حتی گیتار بزند.

مطالعه مقاله ورود به دنیای متاورس و کسب درآمد از آن می تواند برای شما مفید باشد. 

تا به امروز، واقعیت مجازی راهی طولانی را پیموده است و کار بزرگی برای ایجاد یک محیط تعاملی انجام داده است. تصور کنید بتوانید وارد یک داستان نزدیک به واقعیت شوید، می توانید به اتفاقات آنجا متصل شوید و آنها را کاملا احساس کنید! این تجربه می تواند بسیار شگفت انگیز بوده و هیجان انگیز باشد.

بررسی مزایا و معایب واقعیت مجازی(VR)

مانند هر موضوع دیگری، استفاده از فناوری واقعیت مجازی مزایا و معایب خاص خود را دارد که در تفاوت واقعیت مجازی(VR) و واقعیت افزوده(AR) بایستی مورد بررسی قرار داد. 

مزایای واقعیت مجازی

1. واقعیت مجازی وارد عرصه های بسیاری شده است و با ایجاد یک فضای سه بعدی، تجربه پرواز، نگاه، آزمایش و ... را در اختیار کاربر قرار می دهد.

2. این فناوری با ایجاد یک محیط تعاملی در بسیاری از زمینه ها مانند آموزش، کار را تسهیل می کند. علاوه بر این، به کاربران اجازه می دهد تا آزمایشات خود را در یک محیط مصنوعی انجام دهند.

3. این فناوری به کاربر کمک می کند دنیایی واقع گرایانه بسازد و دنیا را تجربه کند و به انسان فرصتی برای تجربه هایی می دهد که شاید در دنیای واقعی چندان ساده به نظر نرسند. یکی از بهترین نمونه های واقعیت مجازی، سفر به قعر اقیانوس ها است که مورد استقبال بسیاری قرار گرفته است.

معایب واقعیت مجازی

معایب واقعیت مجازی

1. نکته ای که باید در بررسی تفاوت واقعیت مجازی(VR) و واقعیت افزوده(AR)، به آن اشاره کرد این است که واقعیت مجازی ذاتاً دارای نقص است. زیرا انسان ذاتاً علاقه مند است که در محیطی طبیعی و واقعی قرار گیرد که شاید واقعیت مجازی به تنهایی نتواند تجربه ای طبیعی برای انسان ایجاد کند و به دلیل کارکردی که دارد قادر به غلبه بر دنیای واقعی نباشد.

2. این فناوری برای کار کردن به ابزارها و دستگاه های واقعیت مجازی نیاز دارد که برای برخی از افراد جامعه آسان نیست.

برای کسب اطلاعات بیشتر از محیط متاورس، می توانید روش های کسب درآمد از متاورس را مطالعه کنید.

3. کاربران نمی توانند برای مدت طولانی به طور مداوم از این ابزار استفاده کنند زیرا هر یک از ابزارهای لازم برای این فناوری وزن دارد و در دراز مدت پشتیبانی آن آسان نیست.

4. مشکل دیگری که گاهی برای این فناوری در نظر گرفته می شود این است که برای کار در آن، کاربر هیچ ارتباطی با دنیای واقعی ندارد و کاملا در فضای دیگری قرار می گیرد که به هر حال واقعی نیست.

5. علاوه بر موارد فوق، آموزش مهارت های مختلف در محیط VR هرگز نتایجی مشابه با آموزش و کار در دنیای واقعی نخواهد داشت و برای فردی که وظایف خود را به طور کامل در محیط VR انجام داده است، تضمینی برای موفقیت وجود ندارد. 

کاربردهای واقعیت مجازی چیست؟

از دیگر مواردی که می توان در تفاوت واقعیت مجازی(VR) و واقعیت افزوده(AR)، مورد بررسی قرار داد، کاربردهای فناوری واقعیت مجازی و واقعیت افزوده است که تنها به حوزه بازی و سرگرمی محدود نمی شود، بلکه کاربردهای مختلفی را در بسیاری از زمینه های صنعتی، تجاری و آموزشی ارائه می دهد. بسیاری از شرکت های بین المللی مانند آمازون، متا (فیسبوک سابق) و گوگل روی این فناوری ها سرمایه گذاری کرده اند. به همین خاطر در ادامه به معرفی برخی از این کاربردها می پردازیم.

• بهداشت و درمان

از جمله کاربردهایی که می توان برای واقعیت مجازی بیان کرد و در بررسی تفاوت واقعیت مجازی و واقعیت افزوده، مورد بررسی قرار داد، بهداشت و درمان است که شبیه سازی جراحی، جراحی رباتیک و درمان فوبیاست. به علاوه، این فناوری قابلیت های آموزش جراحی را افزایش داده و دانشجویان از این طرق می توانند به درمان بیماران به صورت مجازی بپردازند. 

برای آشنایی بیشتر می توانید مقاله معرفی پروژه های در حال توسعه در سال 2022 وب سایت را مطالعه کنید.

• آموزش 

واقعیت مجازی می تواند یادگیری را با ارائه تجربیات فراموش نشدنی (مجازی) به دانش آموزان افزایش دهد زیرا با کمک این فناوری می توان دانش آموز را به خارج از کلاس و هر مکانی منتقل کرد و علاوه بر آن استعداد و تخیل دانش آموزان را نیز شکوفا کرد.

• بازی

می توان از فناوری واقعیت مجازی برای ایجاد یک واقعیت خیالی در دنیای بازی استفاده کرد. اکنون بازی های زیادی برای سیستم عامل های مختلف از جمله اندروید و iOS وجود دارد که می توانید به راحتی آنها را دانلود کرده و هدست واقعیت مجازی خود را در فضای بازی قرار دهید و بازی کنید.

آشنایی با تفاوت واقعیت مجازی و واقعیت افزوده

• ارتش

برای شبیه سازی شرایط ارتش نیز می توان از واقعیت مجازی استفاده کرد. این فناوری تاثیر فوق العاده ای بر روی نیروهای ارتش، درمان سربازان و کاهش تلفات نظامی دارد. 

• ورزش 

به لطف فناوری واقعیت مجازی، کاربر می تواند به طور مجازی ورزش مورد علاقه خود را بدون نیاز به ترک خانه برای رفتن به باشگاه یا استادیوم ارائه دهنده این فناوری انجام دهد. علاوه بر این، از این فناوری می توان برای اندازه گیری عملکرد یک ورزشکار و بسیاری موارد دیگر استفاده کرد.

• واقعیت مجازی اجتماعی(Social VR)

از مهم ترین کاربردهای فناوری واقعیت مجازی بوده که این قابلیت را به کاربران می دهد تا در محیط واقعی با یکدیگر ملاقات و تعامل داشته باشند. در فعالیت های مشترک همچون تماشای فیلم، شرکت کنسرت یا حتی همکاری در محل کار حضور داشته باشید.

تجهیزات واقعیت مجازی چیست؟

1.هدست و عینک

یکی از اصلی ترین تجهیزات واقعیت مجازی هدست و عینک واقعیت مجازی است که تاکنون انواع مختلفی از آن ها عرضه شده است. Samsung Gear VR یکی از محبوب ترین هدست های مورد استفاده در گوشی های هوشمند سامسونگ است که در سال 2015 به عنوان یک هدست 99 دلاری با پوسته پلاستیکی معرفی شد. امروزه محصولات این شرکت پیشرفت چشمگیری داشته است. Samsung Gear VR همچنین دارای یک کنترل دستی است که بیشتر شبیه یک کنترل از راه دور عمل می کند. این دستگاه فقط با گوشی های سامسونگ گلکسی با اندروید 11 به بالا سازگار است.

مقاله آشنایی با 5 ارز دیجیتال در زمینه متاورس وب سایت را مطالعه کنید.

2. دستکش های لمسی

دستکش های لمسی به شکل حسگرهایی هستند که دست را می پوشانند و یک تعامل فعال بین کاربر و محیط مجازی ایجاد می کنند تا کاربر بتواند اشیا و دما را حس کند. به عنوان مثال، مارک زاکربرگ، مدیر عامل متا (فیسبوک سابق) تصویری را در اینستاگرام خود منتشر کرد که کار روی دستکش مخصوص را نشان می دهد تا کاربر هنگام لمس بدنی در جهان، بافت را در دنیای دیجیتال احساس کند. 

3. ابزار کمکی 

ابزارهای کمکی مختلفی مانند ماوس، کیبورد و لباس در واقعیت مجازی وجود دارد که می توان از آنها برای دریافت محتوای مورد نظر استفاده کرد. همه این دستگاه ها برای کمک به برنامه VR بوده و دائما در حال تکامل هستند.

4. سیستم دیجیتالی

این اطمینان وجود دارد که واقعیت مجازی به سیستم های دیجیتال بستگی دارد. ابزارهایی مانند رایانه یا تلفن هوشمند برای بهره مندی از این فناوری ضروری هستند.

واقعیت افزوده(AR) چیست؟

واقعیت افزوده(AR) چیست؟

برای بررسی تفاوت واقعیت مجازی(VR) و واقعیت افزوده(AR)، به تعریف واقعیت افزوده(AR) می پردازیم که ترکیبی از دنیای دیجیتال و دنیای واقعی برای ایجاد یک محیط مصنوعی است که هدف آن شبیه سازی دنیای واقعی در دنیای دیجیتال است. به عبارت دیگر، این فناوری یک صحنه ترکیبی برای کاربر ایجاد می کند. برای مثال، اگر گوشی هوشمند خود را در مقابل پلان ساختمان قرار دهید، این فناوری می تواند به شما کمک کند تا پلان سه بعدی ساختمان را ببینید و ساختمان ساخته شده بر روی این پلان را درک کنید. در واقع این فناوری واقعیت مجازی تولید شده توسط کاربر در دنیای واقعی را با واقعیت مجازی ترکیب می کند.

هدف اصلی AR ایجاد محیطی است که درک تفاوت بین دنیای واقعی و آنچه که با استفاده از فناوری واقعیت افزوده به محیط اضافه شده است، کار آسانی نباشد. که این مورد مهم ترین تفاوت واقعیت مجازی(VR) و واقعیت افزوده(AR) است. برای تجسم یک عنصر در دنیای واقعی، می توان بدون حضور این عنصر و با استفاده از این فناوری و ابزارهای مرتبط، عنصر را در دنیای واقعی شبیه سازی کرد.

مقاله 10 مورد از آواتارهای جذاب NFT برای متاورس را در وب سایت مطالعه کنید.

با این اقدام، فناوری AR سعی می کند درک حسی کاربر از دنیای واقعی که با آن در تعامل است را بهبود بخشد. واقعیت افزوده را می توان در طیف گسترده ای از زمینه ها مانند آموزش، سرگرمی، تجارت و موارد دیگر، مورد استفاده قرار داد. این فناوری نه تنها دنیای مجازی را به عنوان دروازه اصلی ما به متاورس ها تحت الشعاع قرار می دهد بلکه جایگزین اکوسیستم فعلی تلفن ها و رایانه های شخصی می شود. AR به‌عنوان رابط اصلی ما با محتوای دیجیتال عمل می‌کند و به ما کمک می‌کند با یک نگاه یا یک حرکت، دنیای خود را تغییر دهیم. 

فناوری AR مبتنی بر استفاده از تلفن همراه، لنزهای تماسی، عینک، صفحه نمایش و دوربین است. این فناوری با محیط واقعی تعامل دارد و از طریق دستگاه های هوشمند مجهز به دوربین (برای جمع آوری اطلاعات در مورد محیط) و حسگرهای بسیار حساس (برای تجزیه و تحلیل محیط واقعی) کار می کند.

مزایای واقعیت افزوده(AR) چیست؟

  • با توجه به ساختار واقعیت افزوده می توان این فناوری را به سرعت به بازار معرفی کرد. 
  • در مقایسه با سایر فناوری‌ها مانند VR که نیاز به استفاده از ابزارهای رابط دارند، این فناوری (AR) به دستگاه خاصی نیاز ندارد و کافی است دستگاه دیجیتال شما (موبایل و تبلت) از این فناوری پشتیبانی کند.
  • AR کاربر را قادر می سازد تا کارهای حساس و جالبی را در مکان خود انجام دهد که منجر به استفاده گسترده از این فناوری می شود.
  •  این فناوری را می توان به عنوان کمک قابل توجهی به طیف وسیعی از زمینه ها مانند سرگرمی، نظامی، آموزش و پرورش و به عنوان مثال، واقعیت افزوده می تواند روند یادگیری کاربران را بهبود بخشد.

معایب واقعیت افزوده(AR) چیست؟

معایب واقعیت افزوده(AR) چیست؟

علاوه بر مقیاس و مزایای واقعیت افزوده، که برخی معتقدند در آینده ای نسبتا نزدیک زمین را پوشش می دهد، باید توجه داشت که این فناوری شگفت انگیز نقاط ضعف خود را نیز دارد.

  • اجرا و نگهداری پروژه های مبتنی بر فناوری AR بسیار پرهزینه است.
  • فقدان حریم خصوصی و امنیت در این فناوری ممکن است برای برخی از کاربران خوشایند نباشد و بر اصل کلی واقعیت افزوده تأثیر بگذارد.
  • پایین بودن عملکرد دستگاه های سخت افزاری AR از دیگر معایب این فناوری است.
  • یکی از مشکلاتی که ممکن است در درازمدت متوجه شویم، تعامل شدید با این فناوری است که می‌تواند منجر به مشکلات سلامتی مانند مشکلات چشمی و چاقی شود.

کاربردهای فناوری واقعیت افزوده چیست؟

از آنجایی که پتانسیل واقعیت افزوده بی پایان است و هنوز به آن نقطه نرسیده است که وارد بخش زیادی از زندگی انسان شود. در این میان تعدادی از شرکت ها و سازمان ها در حال انجام کارهای بزرگی با این فناوری است. در ادامه برخی از کاربردهای این فناوری را بیان می کنیم. 

• اپلیکیشن موبایل ایکیا

یکی از اولین شرکت هایی که از فناوری واقعیت افزوده به خوبی استفاده کرد، IKEA است. با استفاده از این فناوری، این شرکت به خریداران این قابلیت را می دهد که هر محصولی را که دوست دارند از کاتالوگ انتخاب کنند، از آن در محیط خانه خود عکس بگیرند، ترکیب آن را با طراحی فعلی خانه خود ارزیابی کنند و علاقه مند شوند و محصول را با خانه خود تطبیق داده و در نهایت آن را بخرند. 

مقاله پروژه های جدید متاورس در وب سایت را مطالعه کنید. 

• اپلیکیشن Pokemon go

از جمله شناخته شده ترین اپلیکیشن هایی است که در فناوری واقعیت افزوده وجود دارد. در این بازی به کمک این فناوری، کاربر این قابلیت را خواهد داشت تا در دنیای واقعی نمایش دهد. 

• کتاب رنگ آمیزی دیزنی

چند سال پیش، دیزنی از فناوری AR استفاده کرد و این قابلیت را به کاربران خود داد تا شخصیت مورد علاقه خود را به صورت سه بعدی تماشا کنند. همچنین این شرکت از واقعیت افزوده استفاده می کند تا به کودکان اجازه دهد تصاویر رنگی یک کتاب رنگ آمیزی سه بعدی را در تلفن همراه یا تبلت مشاهده کنند. این اپلیکیشن هنوز در مراحل اولیه بوده و در دسترس عموم قرار نگرفته است.

• ارتش ایالات متحده

بررسی تفاوت واقعیت مجازی و واقعیت افزوده

همه پارامترهایی موجود در واقعیت افزوده سرگرمی و بازی نیستند. از سوی دیگر، دولت ها از فناوری برای مسائل سیاسی و حتی جنگی استفاده می کنند. به عنوان مثال، ارتش ایالات متحده در حال کار بر روی برنامه های واقعیت افزوده است تا از آن برای کمک به سربازان در ایجاد تمایز بین سربازان دوست و دشمن در جنگ و بهبود دید در شب استفاده کند. اگرچه AR همچنان به تکامل خود ادامه می دهد، مقامات جنگ می گویند این فناوری کارایی جنگ را بهبود می بخشد و می تواند به جلوگیری از تلفات غیرنظامیان کمک کند. از دیگر کاربردهای واقعیت افزوده عبارتند از:

  • اپلیکیشن آرایش لورآل
  • جلوه های ویژه استودیو کانال آب و هوا
  • بازی و سرگرمی
  • تحصیلات
  • معماری و طراحی داخلی
  • ارتش
  • درمان و سلامت
  • مرکز خرید
  • کاربرد
  • راهنمای سفر و شهر
  • موزه
  • کارخانه ها
  • ورزش و سلامتی
  • عینک دیجیتال
  • ترجمه متون

تجهیزات فناوری واقعیت افزوده چیست؟

1. عینک های هوشمند AR

عینک های هوشمند AR این قابلیت را دارند که دنیای واقعی را با محتوای دیجیتال بهینه تر کنند. عینک ها بسته به صنعت و منطقه ای که قرار است در آن استفاده شود متفاوت است. نوع عینک مورد نیاز برای دسترسی به اطلاعات ساختمان با عینک هوشمند مورد استفاده جراحان در بیمارستان ها متفاوت است.

برای آشنایی با فضای جدید متاورس، مقاله آینده مد و فشن دیجیتال در دنیای متاورس را مطالعه کنید. 

2. بازی های عرضه شده در فناوری واقعیت مجازی و واقعیت افزوده

بازی های عرضه شده در فناوری واقعیت مجازی و واقعیت افزوده

واقعیت مجازی و واقعیت افزوده دو موضوع پرطرفدار در زمینه تکنولوژی است که تعدادی بازی های عرضه شده در این سیستم وجود دارند که شامل:

DINOTREK: یک بازی برای فناوری واقعیت مجازی است و به شما فرصت سفر به دوران ماقبل تاریخ را می دهد. مکانی که دایناسورها در آن یافت می شوند و در طبیعت پرسه می زنند. شما می توانید با این شخصیت ها مبارزه کنید یا سوار آن شوید. بچه ها باید این بازی را دوست داشته باشند.

CARTOON VILLAGE: یکی دیگر از بازی های واقعیت مجازی است که در آن وارد یک شهر کارتونی رنگارنگ قدیمی می شوید. در این بازی شما آزاد هستید که هر جایی را مورد بررسی قرار دهید. جزئیات استفاده شده در طراحی این بازی به شما حس واقعی منطقه روستایی را می دهد. این امکان برای بازیکنان وجود دارد که در این بازی فصل ها را تغییر دهند تا تاثیر آن را بر روستاییان ببینند. این بازی در حال حاضر فقط برای سیستم عامل اندروید وجود دارد. 

STITCHERS VR: یکی دیگر از بازی های منتشر شده برای اندروید و iOS است که از فیلم تلویزیونی Stitchers الهام گرفته شده است. در این بازی کاربر می تواند به بررسی جنایات، انتخاب صحنه جرم، کشف سرنخ های جرم و استفاده از آن برای دستگیری مجرمان بپردازد. WAA، VR CRAZY SWING، Orbulus، INCELL. از دیگر بازی‌های ارائه شده برای فناوری‌های واقعیت مجازی و واقعیت افزوده هستند.

واقعیت مجازی و واقعیت افزوده با یکدیگر چه اختلافی دارد؟

بسیاری از مردم تصور غلطی دارند که واقعیت مجازی و واقعیت افزوده با یکدیگر برابر هستند. البته این دو فناوری شبیه هم هستند اما تفاوت های زیادی با هم دارند. وجه اشتراک واقعیت مجازی و واقعیت افزوده تغییر درک ما از جهان است. در جایی که این دو فناوری با هم تفاوت دارند، درک حضور ما در محیط ایجاد می شود. در ادامه به برخی از تفاوت واقعیت مجازی(VR) و واقعیت افزوده(AR) اشاره خواهیم کرد.

تفاوت واقعیت مجازی(VR) و واقعیت افزوده(AR)، این است که در واقعیت افزوده کاربر با دنیای واقعی تعامل دارد اما در واقعیت مجازی کاربر با دنیای واقعی ارتباط برقرار نمی کند و تنها ارتباط آن با دنیای مجازی است. 

مطالعه مقاله بلاکتوپیا، آسمان خراش 21 طبقه ی متاورس می تواند برای شما جذاب باشد.

• ابزارهای رابط فناوری واقعیت مجازی که برای استفاده از این فناوری ضروری هستند، بیش از ابزارهای لازم برای فناوری واقعیت افزوده هستند. حتی تلفن های هوشمند نیز منابع لازم برای اجرای AR را دارند اما واقعیت مجازی به تجهیزات اختصاصی نیاز دارد.

• فناوری AR برای جمع آوری داده ها از دنیای واقعی نیاز به حسگر دارد اما در فناوری واقعیت مجازی کاربر از دنیای واقعی جدا شده و نیازی به تجهیزات این چنینی ندارد.

واقعیت مجازی و واقعیت افزوده با یکدیگر چه اختلافی دارد؟

• اختلاف دیگری که دو واقعیت با یکدیگر دارند اجرای واقعیت افزوده هزینه کمتری نسبت به اجرای واقعیت مجازی دارد.

• محصولات AR در حال حاضر در دسترس هستند. عینک گوگل نمونه خوبی از یک محصول واقعیت افزوده است. از سوی دیگر هیچ سیستم واقعیت مجازی که بتواند کاربر را به طور کامل در دنیای دیجیتال و متفاوت غرق کند وجود ندارد.

• قدرت پردازش گرافیکی برای واقعیت مجازی ضروری تر از واقعیت افزوده است.

• از دیگر تفاوت واقعیت مجازی و واقعیت افزوده، الگوریتم و نرم افزار است. الگوریتم ها و نرم افزارهای واقعیت مجازی بزرگتر و پیچیده تر از آنهایی هستند که در واقعیت افزوده مورد استفاده قرار می گیرند. در جدول زیر می توانید تفاوت واقعیت مجازی(VR) و واقعیت افزوده(AR) را به صورت خلاصه مشاهده کنید. 

واقعیت افزوده(AR) واقعیت مجازی(VR)
ارتباط کاربر با دنیای واقعی عدم ارتباط کاربر با دنیای واقعی
هزینه اجرای بسیار کم نسبت به واقعیت مجازی اجرای پرهزینه اجرای واقعیت مجازی
در دسترس بودن محصولات AR عدم محصولات چشمگیر
عدم نیاز به پردازش گرافیکی نیاز به پردازش گرافیکی بالا
عدم نیاز AR به الگوریتم پیچیده نیاز به الگوریتم ها و نرم افزارهای پیچیده
نیاز به حسگر برای جمع آوری داده ها عدم نیاز به حسگر برای جمع آوری داده ها

کلام آخر 

واقعیت مجازی و واقعیت افزوده براساس ایجاد صحنه‌ای کاملاً جدید است که نمی‌توان آن را با دستان خالی لمس کرد اما از طریق ترکیبی از جلوه‌های بصری و صوتی مصنوعی قابل درک است. اگر بخواهیم تعریف ساده ای از تفاوت واقعیت مجازی و واقعیت افزوده، داشته باشیم باید بگوییم: واقعیت مجازی یک شبیه سازی کامپیوتری از واقعیت است که سعی در ایجاد یک واقعیت خیالی به جای دنیای واقعی دارد و در فیلم های سه بعدی و بازی های ویدئویی استفاده می شود. در حالی که با کمک واقعیت افزوده، واقعیت جدیدی خواهیم داشت که از اجزای فیزیکی و دیجیتالی تشکیل شده است.

مطالعه مقاله پاویا اولین پلتفرم متاورسی کاردانو در وب سایت می تواند برای شما مفید باشد.

این فناوری برای پشتیبانی و کار کردن فقط به یک گوشی یا تبلت نیاز دارد. با توجه به تفاوت واقعیت مجازی(VR) و واقعیت افزوده(AR)، هر دو فناوری بسیار محبوب هستند. یک نظرسنجی در سال 2020 نشان داد که 56 درصد از سازمان‌ها نوعی واقعیت مجازی و واقعیت افزوده را در 12 ماه گذشته پیاده‌سازی کرده‌اند و 30 درصد برنامه‌ریزی برای انجام این کار در آینده دارند. صنایعی مانند مراقبت های بهداشتی، آب و برق و تولید به طور قابل توجهی از راه حل های واقعیت مجازی سود می برند، این به کارمندان اجازه می دهد تا در یک فضای فراگیر با هم کار کنند.

در این باره بیشتر بخوانید

نظر بدهید

شماره موبایل شما منتشر نخواهد شد. قسمت های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

0 دیدگاه

8 نفر این مطلب برایشان مفید بوده است.
0 نفر این مطلب برایشان مفید نبوده است.
در صورت کند بودن سایت فیلترشکن خود را خاموش کنید
×بستن صفحه
پشتیبان فروش(شایان ابراهیمی)
موبایل 09304891085
موبایل 09304891085
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @9304891085
داخلی 101
پشتیبان فروش(فائزه تهرانی)
موبایل 09101364784
موبایل 09927779006
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_104
داخلی 104
پشتیبان فروش(فائزه تهرانی)
موبایل 09304890560
موبایل 09927779003
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_104
داخلی 104
پشتیبان فروش(نازنین اسدی)
موبایل 09927779050
موبایل 09927779050
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_105
داخلی 105
پشتیبان فروش(پریسا متولی)
موبایل 09192757633
موبایل 09927779005
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @armteam_admin_29
داخلی 106
پشتیبان فروش(ایمان پوراسماعیلی)
موبایل 09909400064
موبایل 09909400064
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_por107
داخلی 107
پشتیبان فروش(ایمان پوراسماعیلی)
موبایل 09927779040
موبایل 09927779040
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_por
داخلی 107
پشتیبان فروش(علیرضا سجده)
موبایل 09304891628
موبایل 09304891628
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_1_114
داخلی 114
پشتیبان فروش(سارا کیانی)
موبایل 09304890686
موبایل 09304890686
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_1_117
داخلی 117
پشتیبان فروش(سارا کیانی)
موبایل 09927779030
موبایل 09927779030
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_2_117
داخلی 117
پشتیبان فروش(یوسف فرخنده)
موبایل 09909400054
موبایل 09909400054
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_2_118
داخلی 118
پشتیبان فروش(یوسف فرخنده)
موبایل 09194198792
موبایل 09194198792
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @armteam_admin_33
داخلی 118
پشتیبان فروش(یوسف فرخنده)
موبایل 09304891297
موبایل 09304891297
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_2_118
داخلی 118
اطلاعات تماس(دفتر فروش)
تلفن 021-22021030
تلفن 021-22021040
بدون پیش شماره 90001030
اینستاگرام @alireza.mehrabii
کانال تلگرام @alirezamehrabi_com