1. صفحه اصلی
  2. مقالات بورس
  3. نهادهای مالی
  4. معرفی 10 شغل پر درآمد در بورس

معرفی 10 شغل پر درآمد در بورس

معرفی 10 شغل پر درآمد در بورس
لوگو علیرضا محرابی
معرفی 10 شغل پر درآمد در بورس
نهادهای مالی

همواره تعداد بسیار زیادی از افراد در بازار سرمایه ایران به صورت مستقیم و غیرمستقیم فعالیت می کنند و تجربه ها نیز نشان داده است که اگر فعالیت افراد به صورت تخصصی و حرفه ای باشد، می تواند درآمدهای چشمگیری را به وجود بیاورد. در مقاله 10 شغل پر درآمد در بورس به دنبال این هستیم تا شما را با انواع موقعیت های شغلی در بازار سرمایه ایران آشنا کنیم؛ پس اگر شما نیز متقاضی استخدام شدن در یک شغل پر درآمد در بورس هستید، توصیه می کنیم تا پایان این مقاله، ما را همراهی کنید.

فرصت های شغلی در بازار بورس ایران

فرصت های شغلی در بازار بورس ایران

رشد و توسعه ی بازار سرمایه در سالیان اخیر و همچنین وارد شدن فرهنگ سرمایه گذاری در بازار سهام در بین مردم، زمینه های گسترش این بازار را فراهم کرده است. به صورتیکه این بازار از جنبه های مختلف نیازمند زیر ساخت های لازم برای گسترده شدن است تا بتواند پتانسیل های بالقوه خود را به فعل تبدیل کند.

در همین راستا باید اشاره کرد که اصلی ترین موضوع در رشد و پیشرفت هر سازمان و نهاد، منابع انسانی است. به این معنا که بهره وری و افزایش کارایی یک نهادمالی مستلزم بکارگیری منابع انسانی ماهر و توانمند است؛ به عبارت دیگر نیروی انسانی کارآمد با انجام اقدامات مثبت و اثربخش، زمینه و امکان افزایش بهره وری نهادهای مالی را فراهم می سازد.

نهادهای مالی بازار سرمایه نیز به عنوان زیرمجموعه ای از جامعه مدرن امروزی از این امر مستثنی نیستند و بزرگترین دارایی هر نهادمالی دانشی است که سرمایه های انسانی آن نهادها دارند؛ چراکه منابع انسانی متخصص می توانند حلال مشکلات باشند. 

به همین دلیل شرکت ها و نهادهای مالی مرتبط با بازار سرمایه همواره به دنبال جذب و استخدام افراد متخصص در سمت های گوناگون شغلی هستند که هر کدام از این مشاغل می تواند یک شغل پر درآمد در بورس را برای فرد شاغل در آن سمت به همراه بیاورد که در ادامه به معرفی تعدادی از این موقعیت های شغلی می پردازیم

1) تحلیل گر

تحلیل گری همواره به عنوان یک شغل پر درآمد در بورس شناخته می شود. در تعریف سمت شغلی تحلیل گر در بازار سرمایه ایران باید گفت که کارشناس تحلیل گر در شرکت های مرتبط با بازار سرمایه (کارگزاری ها، تامین سرمایه ها و....)، صورت های مالی شرکت را می خواند (وظیفه تحلیل گر بنیادی) و قیمت کالاها، فروش، هزینه ها و نرخ های مالیاتی را به منظور تعیین ارزش شرکت و پیش بینی درآمدهای آتی تجزیه و تحلیل می کند. آنها بر اساس نتایج خود، گزارش می نویسند و ارائه می دهند، پس از آن نیز توصیه هایی برای خرید یا فروش سهام مورد نظر، یا یک سرمایه گذاری یا اوراق بهادار خاص ارائه می کنند.

به طور معمول، در پایان ارزیابی، یک تحلیل گر، پیشنهاد یا اقدام سرمایه گذاری را ارائه می کند؛ به این صورت که خرید، فروش یا نگهداری اوراق بهادار مورد نظر انجام شود. تحلیل گران ارشد اگر مسئول دارایی مورد نظر باشند، ممکن است در واقع تصمیم به خرید یا فروش برای شرکت یا مشتری بگیرند. 

اما در خصوص جایگاه شغلی تحلیل گر که یک شغل پر درآمد در بورس محسوب می شود؛ بایستی خاطر نشان کرد که یکی از مهم ترین مشاغل مرتبط با بازار سرمایه که می تواند در آمد خوبی به همراه داشته باشد، تحلیل گری است. 

تحلیل گر یکی از شغل های پر درآمد در بورس

شغل تحلیلگری را به عنوان یک شغل پر درآمد در بورس می توان از 2 دیدگاه بررسی کرد؛ دیدگاه اول بیانگر شغلی رسمی به نام تحلیل گر بازار سرمایه است که فرد متقاضی اخذ این سمت باید دارای مدارک مرتبط با این شغل پر درآمد در بورس باشد. به عنوان مثال برای استخدام شدن در سمت تحلیل گر بازار سرمایه در یکی از نهادهای مالی مرتبط با بازار سرمایه مانند: کارگزاری ها، تامین سرمایه ها، شرکت های مشاوره سرمایه گذاری و....، فرد متقاضی باید دارای گواهینامه تحلیل گری بازار سرمایه و یا تحصیلات دانشگاهی در رشته های مرتبط (اقتصاد، مدیریت مالی، حسابداری و...) باشد تا بتواند در این نهادها به عنوان تحلیل گر استخدام شود. 

دیدگاه دوم در خصوص تحلیلگران بازار سرمایه اندکی متفاوت است؛ به این معنا که تعداد بسیار زیادی از تحلیلگران در این بازار، لزوما مدرک تحلیل گری ارائه شده توسط سازمان بورس و اوراق بهادار را ندارند اما تخصص و تجربه این افراد، از آن ها فردی خبره و مسلط به مفاهیم تحلیل ساخته است که با این سطح از تجربه و دانش می توانند موقعیت های شغلی بسیار زیادی را کسب کنند و یا اینکه با تکیه بر علم خود، معاملات شخصی خود را انجام داده و از این طریق کسب سود کنند.

به طور کلی می توان گفت که انواع مختلفی از تحلیل ها توسط کارشناسان این حوزه ارائه می شود؛ که از جمله آن ها می توان به تحلیل بنیادی و تحلیل تکنیکال اشاره کرد. شرکت های مرتبط با بازار سرمایه، همیشه به دنبال جذب تحلیلگران حرفه ای در این بازار هستند؛ بنابر نیاز، ممکن است این شرکت ها در صدد جذب تحلیلگر تکنیکال یا بنیادی و یا تحلیل گر بازارهای جهانی باشند. 

پس اینگونه می توان گفت که متخصصان حوزه تحلیل در بورس ایران به شرط داشتن تخصص و تجربه ی کافی، می توانند در شرکت ها و نهادهای مالی زیرمجموعه ی بازار سرمایه به در سمت شغلی تحلیل گر که یک شغل پردرآمد در بورس است، استخدام شوند.

2) کارشناس عرضه و پذیرش

کارشناس عرضه و پذیرش شغل پر درآمد در بورس

یکی دیگر از مشاغل مرتبط با بازار سرمایه که به عنوان یک شغل پر درآمد در بورس شناخته می شود، کارشناس عرضه و پذیرش است؛ در توضیح شغل کارشناس عرضه و پذیرش باید گفت که کارگزاری های دارای مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار، در مجموعه ی خود واحدی به نام عرضه و پذیرش دارند که این واحد وظایف گوناگونی همچون پذیرش شرکت های متقاضی حضور در بازار سرمایه، عرضه محصولات شرکت های متقاضی فعالیت در بورس کالا و....را بر عهده دارد و کارشناس عرضه و پذیرش که یک شغل پر درآمد در بورس نام گذاری می شود، در این کارگزاری ها کارهای مربوط به دادن مشاوره به این شرکت ها و انجام فرآیندهای مربوطه را انجام می دهد. 

کارشناس عرضه و پذیرش بایستی مسلط به امور پذیرش و اعتبارات و یا امور پذیرش کالا باشد و همچنین با فرآیند پذیرش مشتریان حقیقی و حقوقی کاملا آشنا باشد. نکته ای که در اینجا باید به آن اشاره کنیم این است که متقاضیان استخدام شدن به عنوان کارشناس عرضه و پذیرش، باید گواهینامه کارشناسی عرضه و پذیرش را در اختیار داشته باشند. 

3) تاسیس کارگزاری یا اخذ شعب سایر کارگزاری ها 

سومین شغل پر درآمد در بورس، تاسیس کارگزاری یا اخذ شعب سایر کارگزاری ها است. همانطور که می دانید سرمایه گذاران و معامله گران فعال در بازار سرمایه، برای انجام معاملات خود باید از طریق واسطه هایی به نام کارگزاری، اقدام کنند.

درآمد اصلی کارگزاری های فعال در بازار سرمایه از طریق گرفتن کارمزد معاملات خرید و فروش سهام از معامله گران است. به این معنا که طرفین معامله(خریدار یا فروشنده) پس از انجام تراکنش های خود، درصدی از مبلغ معامله صورت گرفته را به عنوان کارمزد به کارگزاری ها پرداخت می کنند. بنابراین کارگزاری ها می توانند از این طریق درآمدهای خوبی را کسب کنند.

نکته مهم در خصوص کارگزاری ها این است که در سالیان اخیر سخت گیری های زیادی برای دادن مجوز به کارگزاری های جدید صورت گرفته است و عملا مجوزی برای تاسیس کارگزاری جدید صادر نشده است؛ اما باید خاطر نشان کرد که انحصار صدور مجوز به کارگزاری ها شکسته شد و سازمان بورس و اوراق بهادار، طی اطلاعیه ای از متقاضیان تاسیس کارگزاری دعوت به پر کردن فرم های مربوطه و تشکیل پرونده کرده است.

بنابراین دارندگان کارگزاری های بورس و یا شعب این کارگزاری ها می توانند درآمد خوبی را از این طریق که یک شغل پر درآمد در بورس محسوب می شود، به دست آورند.

4) معامله گر سهام

معامله گر سهام یکی از شغل های پر درآمد در بورس

چهارمین شغل پر درآمد در بورس که قصد داریم آن را در ادامه ی مقاله 10 شغل پر درآمد در بورس معرفی کنیم، معامله گر سهام است. در تعریف این سمت شغلی باید اشاره کرد که معامله گر سهام شخصی است که در معامله اوراق بهادار سهامی شرکت دارد و تلاش می کند از خرید و فروش آن اوراق بهادار سود ببرد. معامله گران سهام ممکن است سرمایه گذار بلند مدتی یا کوتاه مدتی، نوسان گیر و یا دلال سهام باشند. 

معامله گران سهام که همیشه به عنوان یک شغل پر در آمد در بورس معرفی می شوند، می توانند در حساب کاربری خود، یا به عنوان یک نماینده مجاز به خرید و فروش از طرف مالک معامله کنند. معامله از طریق یک نماینده معمولا از طریق یک کارگزار بورس انجام می شود.

یکی از کاربردی ترین شغل های موجود در بازار سرمایه، شغل معامله گری است. برای بررسی شغل معامله گری در بازار بورس ایران می توان دیدگاهی همانند شغل تحلیل گری داشت که در بخش های بالاتر به آن اشاره کردیم؛ به این صورت که جایگاه شغلی معامله گری را می توان از دو دیدگاه بررسی کرد: اولین دیدگاه از جهت شغلی رسمی به نام معامله گر بازار سرمایه است؛ به اینصورت که کارگزاری ها، شرکت های سبدگردان و یا نهادهای مرتبط دیگر با بازار سرمایه که از سازمان بورس و اوراق بهادار دارای مجوز هستند، برای مشتریان خود اقدام به انجام معامله می کنند.

این انجام معامله ممکن است در قالب مدیریت سبد سهام مشتریان ویا موارد دیگر باشد، اما آنچه که مشخص است این است که این نهادها برای انجام معاملات خود نیاز به نیروی متخصص انسانی دارند. به همین دلیل سازمان بورس و اوراق بهادار آن ها را مکلف به استخدام افرادی کرده است که دارای گواهینامه حرفه ای معامله گری از سازمان بورس و اوراق بهادار هستند. 

بنابراین این شرکت ها همواره به دنبال معامله گران دارای گواهینامه هستند تا بتوانند از این افراد برای انجام معاملات مشتریان خود استفاده کنند. افرادی که گواهینامه معامله گری بازار سرمایه را بدست می آورند، می توانند در کارگزاری های بورس سمت های زیر را تصدی کنند:

  • معامله گر اوراق تامین مالی
  • معامله گر کالا
  • معامله گر ابزار مشتقه مبتنی بر کالا
  • معامله گر ابزار مشتقه مبتنی بر اوراق بهادار
  • مشاور پذیرش (شرکت کارگزاری)

اما به شغل معامله گری به عنوان یک شغل پر درآمد در بورس می توان از دیدگاهی دیگر نیز نگاه کرد؛ به این صورت که افرادی در بازار بورس ایران هستند که هیچگونه مدرک معامله گری از سازمان بورس و اوراق بهادار ندارند اما بر اساس تجربه و تخصص هایی که بدست آورده اند؛ معامله گران حرفه ای در بازار سرمایه محسوب می شوند که اصطلاحا به آن ها تریدر گفته می شود. 

این افراد با استفاده از دانش خوبی که در حوزه های مختلف تحلیل بنیادی، تحلیل تکنیکال، تابلو خوانی و...دارند، اقدام به سرمایه گذاری و معامله سهام در بازار سرمایه می کنند و از طریق این شغل پر درآمد در بورس سودهای قابل توجهی را به دست می آورند.

5) تاسیس سبدگردان و مدیریت سبد 

سبد گردانی یکی از شغل های پر در آمد در بورس

پنجمین شغل پر درآمد در بورس، تاسیس شرکت های سبدگردان و مدیریت سبد است. شرکت های سبدگردانی، یکی از زیرمجموعه های نهادهای مالی بازار سرمایه محسوب می شوند؛ در تشریح این شرکت ها باید خطر نشان کرد که شرکت های سبدگردان از مهارت، دانش و تجربه زیادی برخوردار می باشند و تحلیل گرانی خبره دارند. آنها به شما کمک می کنند تا بدون هیچ دغدغه و نگرانی خاطری در بازار سرمایه سود کسب کنید.

این شرکت ها نوعی واسطه مالی هستند. در حقیقت، قبول کرده اند تا نماینده شما در امر سرمایه گذاری باشند. آنها برای شما سبدگردانی می کنند. پرتفوی معاملاتی شما را شکل می دهند. برای شما سهام و یا اوراق دیگر می خرند. در زمان مناسب آنها را می فروشند و سبد سرمایه شما را اصلاح می کنند. مهم ترین نکته این است که سرمایه گذاری با توجه به خواست، اهداف، شرایط، افق زمانی، ریسک پذیری و بازده مورد نظر شما صورت می گیرد. 

پس این شغل پر درآمد در بورس ایران را می توان به دو بخش تقسیم بندی کرد؛ دیدگاه اول کسب در آمد از طریق تاسیس شرکت های سبدگردانی است؛ به این معنا که با تاسیس شرکت سبدگردان و جذب سرمایه های مشتریان، اقدام به سبدگردانی کنید و از مشتریان خود برای این اقدام، دستمزد توافقی دریافت کنید.

دومین دیدگاه در خصوص سبدگردان ها به این صورت است که افراد متقاضی استخدام شدن در شرکت های سبدگردانی می توانند با در دست داشتن گواهینامه مدیریت سبد اوراق بهادار که توسط سازمان بورس ارائه می شود، سمت های مرتبط با سبدگردانی را در این شرکت ها به دست آورند. لازم به ذکر است که دارندگان گواهینامه مدیریت سبد اوراق بهادار می توانند مشاغل زیر را تصدی کنند: 

  • مدیر سبد در شرکت های سبدگردانی 
  • مدیر سرمایه گذاری در صندوق های سرمایه گذاری 
  • کارشناس تحلیل اوراق بهادار در شرکت های سبدگردانی 
  • کارشناس تامین مالی در شرکت های تامین سرمایه

تاسیس شرکت های سبدگردانی و یا فعالیت به عنوان سبدگردان در این نهادهاست که می تواند درآمد خوبی را برای این افراد فراهم کند. لازم به ذکر است که درآمد شرکت های سبدگردان و یا افرادی که در این شرکت ها فعالیت می کنند، از طریق قراردادی است که با مشتریان خود انعقاد می کنند؛ به این معنا که با مشتریان مراجعه کننده به شرکت سبدگردان توافق هایی را انجام می دهند که دستمزد این سبدگردانی بر اساس شرایط مندرج در قرارداد ممکن است دارای متغیر های فراوان باشد.

6) کارشناس ارزش گذاری سهام

کارشناس ارزش گذاری سهام به عنوان یک شغل پر درآمد

ششمین شغل پر درآمد در بورس، سمت کارشناس ارزش گذاری سهام است. مشخص کردن و تعیین ارزش ذاتی یک سهام یا به بیان دیگر ارزندگی سهام، جزء مؤلفه ها و شاخصه های اصلی سرمایه گذاری کم ریسک در بازار سرمایه می باشد. ارزش گذاری سهام شرکت های موجود در بازار سرمایه یکی از مهمترین و کلیدی ترین مباحث تحلیل بنیادی است که با هدف تخمین ارزش ذاتی یک دارایی انجام می شود. ارزش گذاری سهام شرکت ها نیز مدل ها و روش های گوناگونی دارد. 

ارزش گذاری سهام به معنای تخمین تقریبی ارزش شرکت از طریق بررسی پارامترهای مختلف است. مدل های ارزشگذاری سهام نیز تنوع بسیار زیادی دارند. استفاده از کلمه تخمین تقریبی در این تعریف به این دلیل است که محاسبه دقیق ارزش واقعی یک شرکت تقریبا غیرممکن است. سرمایه گذاران برای کسب آگاهی از ارزش واقعی شرکت یا اوراق بهادار مورد نظر برای سرمایه گذاری و صاحبان کسب و کار با هدف آگاهی از ارزش فروش بنگاه شان، ناگزیر به ارزش گذاری هستند.

ارزش گذاری را می توان وجه مشترک تمام فعاليت ها در بازارهای مالی دانست. سرمايه گذاری، تأمين مالی و انجام امور مالی شرکتی هريک به گونه ای ارزش گذاری را بخشی از فرآيند عملياتی و اجرایی خود در نظر می گيرند. بنابراین یکی از مشاغل مرتبط با بورس، کارشناس ارزش گذاری است که می توان گفت که یک شغل پر درآمد در بورس محسوب می شود که همواره شرکت های فعال در این بازار را به سمت جذب این کارشناسان سوق می دهد. 

این افراد به عنوان کارشناس ارزش گذاری سهام می توانند در نهادهای مختلف بازار سرمایه از جمله: کارگزاری ها، تامین سرمایه ها،صندوق های سرمایه گذاری، شرکت های مشاوره سرمایه گذاری و...استخدام شوند؛ لازم به ذکر است که این شرکت ها معمولا افراد مورد نیاز خود را از میان دارندگان تحصیلات دانشگاهی مرتبط در رشته هایی همچون اقتصاد، حسابداری، مدیریت مالی و...انتخاب می کنند.

اما باید خاطر نشان کرد که شرط اصلی برای استخدام شدن در نهادهای مالی در سمت کارشناس ارزش گذاری سهام، داشتن گواهینامه ارزشیابی اوراق بهادار است که توسط سازمان بورس و اوراق بهادار ارائه می شود. پس بنابراین فرصت های شغلی متعددی برای متخصصان حوزه ارزش گذاری سهام در کارگزاری ها، تامین سرمایه ها و...وجود دارد که در ادامه به طور خلاصه به آن ها اشاره می کنیم: 

  • سمت مدیر سرمایه گذاری در صندوق های سرمایه گذاری 
  • مدیر سبد در شرکت های سبدگردانی 
  • کارشناس ارزش گذاری اوراق بهادار 
  • کارشناس تحلیل اوراق بهادار در شرکت های سبدگردانی 
  • کارشناس سبدگردانی 
  • سمت تحلیل گر در شرکت های سبدگردانی 

7) کارشناس سرمایه گذاری

کارشناس سرمایه گذاری در بورس

هفتمین شغل پر درآمد در بورس، کارشناس سرمایه گذاری است. در معرفی این شغل پر درآمد در بورس باید گفت که شرکت ها و نهادهای مرتبط با بازار سرمایه معمولا برای استخدام کارشناس سرمایه گذاری در مجموعه خود، از فارغ التحصیلان رشته های مرتبط با بورس(اقتصاد،مدیریت مالی و....)، استفاده می کنند.

متقاضیان استخدام شدن در سمت کارشناس سرمایه گذاری باید آشنایی کامل با بازار سرمایه و صنایع بورسی داشته باشند و همچنین بتوانند در حوزه تحلیل اقتصاد کلان و ارائه ی انواع گزارش های تحلیلی و تجزیه و تحلیل صورت های مالی فعالیت کنند. لازم به ذکر است که شرکت ها برای استخدام کارشناس سرمایه گذاری، دارندگان گواهینامه های حرفه ای سازمان بورس همچون تحلیل گری بازار سرمایه و ارزش گذاری بازار سرمایه را در اولویت قرار می دهند. 

8) کارشناس تامین مالی 

هشتمین شغل پر درآمد در بورس، کارشناس تامین مالی است. سمت شغلی کارشناس تامین مالی در شرکت های تامین سرمایه و شرکت های مشاور سرمایه گذاری کاربرد دارد و این شرکت ها نیروی کار مدنظر خود را معمولا از میان دارندگان مدارک تحصیلی کارشناسی ارشد مدیریت مالی، مهندسی مالی و یا حسابداری انتخاب می کنند. 

متقاضیان استخدام شدن در سمت کارشناس تامین مالی باید مسلط به روش های تامین مالی از طریق بازار سرمایه باشند و همچنین به طور کامل با قوانین و مقررات مرتبط با تامین مالی آشنا باشند.

این افراد باید توانایی آماده سازی گزارشات توجیهی و سایر گزارشات مورد نیاز به منظور تامین مالی از طریق انتشار اوراق سرمایه ای و اوراق قرضه یا بدهی،توانایی تحلیل صنایع و شرکت های مختلف جهت تهیه گزارش طرح توجیهی تامین مالی برای متقاضیان مالی، توانایی تجزیه و تحلیل صورت های مالی دریافتی از شرکت ها و سایر مدارک دریافتی جهت ارائه مشاوره و راهکار مناسب تامین مالی، توانایی پیگیری مراحل تامین مالی شرکت ها از نهادهای ذیربط و ارائه پیشنهادات در خصوص تامین مالی را داشته باشند. 

9) کارشناس امور مالی و حسابداری

کارشناس حسابداری یکی از 10 شغل پر درآمد در بورس

نهمین شغل پر درآمد در بورس، کارشناس امور مالی و حسابداری است. در توضیح این شغل پر درآمد در بورس ایران باید خاطر نشان کرد که شرکت های فعال در بازار سرمایه همواره به دنبال جذب حسابدار متخصص و حرفه ای هستند؛ معمولا این شرکت ها برای استخدام حسابدار در مجموعه ی خود، از میان فارغ التحصیلان رشته های حسابداری یا مدیریت مالی نیروی کار مورد نیاز خود را انتخاب می کنند.

یک حسابدار حرفه ای در شرکت های مرتبط با بازار سرمایه وظیفه ی تهیه صورت های مالی تلفیقی، ارائه اطلاعات در سایت کدال، تهیه گزارش های دوره ای مدیریت و هیئت مدیره، تنظیم اظهارنامه و بستن حساب ها در پایان سال مالی، کنترل کلیه ی پرداخت ها و دریافت ها، هماهنگی و همکاری با حسابرسان شرکت به منظور شفاف سازی و رفع ابهام از حساب ها، تسلط بر قوانین بیمه، تسلط بر نرم افزار های حسابداری، حقوق، دستمزد، سیستم بودجه بندی و برنامه ریزی مالی را بر عهده دارد.

10) کارشناس اداری و منابع انسانی

آخرین شغل پر درآمد در بورس که قصد داریم آن را معرفی کنیم، کارشناس اداری و منابع انسانی است. لازم به ذکر است که هر یک از شرکت های مرتبط با بازار سرمایه، برای مدیریت منابع انسانی شاغل در مجموعه ی خود، نیاز به فردی مدیر و متخصص در امور اداری و منابع انسانی دارند.

کارشناسان حوزه منابع انسانی، باید بر فرآیندهای منابع انسانی (جذب، استخدام، ایجاد انگیزش و کنترل و مدیریت منابع انسانی) تسلط داشته باشد و همچنین با قوانین و مقررات کار و تامین اجتماعی آشنا باشد و از طرفی تسلط کافی بر تولید و تحلیل آیین نامه های مرتبط آموزشی و رفاهی داشته باشد.

لازم به ذکر است که کارشناس اداری و منابع انسانی، باید با نرم افزارهای حضور و غیاب در اداره ها آشنا باشد. بنابراین یکی از مشاغل موجود در نهادهای مالی مرتبط با بازار سرمایه، کارشناس اداری و منابع انسانی است که ویژگی های این سمت در بخش های بالاتر ذکر شد.

جمع بندی

در این مقاله با 10 شغل پر درآمد در بورس ایران آشنا شدیم. در واقع، اگر شما نیز به دنبال استخدام شدن در یکی از نهادهای مالی مرتبط با بازار سرمایه هستید، توصیه می کنیم که یکی از تخصص های مرتبط تحلیلگری، حسابداری، سرمایه گذاری و... را به طور کامل یاد بگیرید؛ چراکه از این تخصص خود می توانید برای فعالیت در این نهادها استفاده کنید.

در این باره بیشتر بخوانید

نظر بدهید

شماره موبایل شما منتشر نخواهد شد. قسمت های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

0 دیدگاه

23 نفر این مطلب برایشان مفید بوده است.
3 نفر این مطلب برایشان مفید نبوده است.
در صورت کند بودن سایت فیلترشکن خود را خاموش کنید
×بستن صفحه
پشتیبان فروش(شایان ابراهیمی)
موبایل 09304891085
موبایل 09304891085
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @9304891085
داخلی 101
پشتیبان فروش(فائزه تهرانی)
موبایل 09101364784
موبایل 09927779006
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_104
داخلی 104
پشتیبان فروش(فائزه تهرانی)
موبایل 09304890560
موبایل 09927779003
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_104
داخلی 104
پشتیبان فروش(مهرافروز گودرزی)
موبایل 09927779006
موبایل 09927779006
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_105
داخلی 105
پشتیبان فروش(پریسا متولی)
موبایل 09192757633
موبایل 09927779005
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @armteam_admin_29
داخلی 106
پشتیبان فروش(ایمان پوراسماعیلی)
موبایل 09909400064
موبایل 09909400064
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_por107
داخلی 107
پشتیبان فروش(ایمان پوراسماعیلی)
موبایل 09927779040
موبایل 09927779040
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_por
داخلی 107
پشتیبان فروش(علیرضا سجده)
موبایل 09304891628
موبایل 09304891628
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_1_114
داخلی 114
پشتیبان فروش(سارا کیانی)
موبایل 09304890686
موبایل 09304890686
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_1_117
داخلی 117
پشتیبان فروش(سارا کیانی)
موبایل 09927779030
موبایل 09927779030
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_2_117
داخلی 117
پشتیبان فروش(یوسف فرخنده)
موبایل 09909400054
موبایل 09909400054
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_2_118
داخلی 118
پشتیبان فروش(یوسف فرخنده)
موبایل 09194198792
موبایل 09194198792
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @armteam_admin_33
داخلی 118
پشتیبان فروش(یوسف فرخنده)
موبایل 09304891297
موبایل 09304891297
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_2_118
داخلی 118
اطلاعات تماس(دفتر فروش)
تلفن 021-22021030
تلفن 021-22021040
بدون پیش شماره 90001030
اینستاگرام @alireza.mehrabii
کانال تلگرام @alirezamehrabi_com