1. صفحه اصلی
  2. مقالات بازار مالی
  3. روانشناسی
  4. تاثیرات آربیتراژ اشتغال کشورها

تاثیرات آربیتراژ اشتغال کشورها

تاثیرات آربیتراژ اشتغال کشورها
لوگو علیرضا محرابی
تاثیرات آربیتراژ اشتغال کشورها
روانشناسی

موضوع این مقاله در مورد تاثیرات آربیتراژ اشتغال کشورها است؛ ما در این مقاله به طور کامل به این مبحث می پردازیم. همانطور که می دانید تحلیل فاندامنتال یکی از مهم ترین ابزارهای معامله در بازار فارکس است که معامله گران برای تحلیل بازار از آن استفاده می کنند. بهتر است بدانید که عوامل بسیار زیادی وجود دارند که تحلیل فاندامنتال بازار را دچار نوسان شدید می کند. از مهم ترین عواملی که در قسمت تحلیل فاندامنتال بازار را دچار نوسان می کند می توان به شاخص کشورها اشاره کرد؛ حتی مهمترین شاخصی که بازار را تکان می دهد شاخص NFP بخش اشتغال غیر کشاورزی است.

اگر در بازارهای مالی حضور دارید بدون شک با آربیتراژ آشنا هستید. همانطور که می دانید در گذشته آربیتراژ فقط به کالاهایی محدود می شد که می توانستند به راحتی در بازارها معامله شوند؛ به بیان دیگر معاملات این کالاها بدون هیچ مشکلی انجام می شوند. این پدیده ای است که برخاسته از بازارهای مالی است؛ با پیشرفت جهان امروزی و تحولات بنیادین که در بازارهای مالی رخ داده است باعث شده است که آربیتراژ حتی در بازار کار نیز امکان پذیر باشد و این آربیتراژ مستقیماً تحت تأثیر نرخ فارکس قرار گرفته است. شما در این مقاله با آربیتراژ و اثرات آن آشنا خواهید شد. 

آربیتراژ کار چیست؟

آربیتراژ کار چیست؟

در رابطه با موضوع تاثیرات آربیتراژ اشتغال کشورها باید بدانید که در چند سال اخیر با تحولات بسیار گسترده که در صنعت تجارت رخ داده است موانع تجارت بین المللی برداشته شده است و کشورها در تجارت با یکدیگر با موانعی که در گذشته وجود داشت روبرو نمی شوند و می توانند به راحتی با یکدیگر داد و ستد کنند. در حالی که در گذشته موانع بسیار زیادی وجود داشت که این امکان را از کشورها سلب می کرد، با پیشرفت علم اقتصاد و جهان در عرصه تجارت امروزه شرکت های چند ملیتی در سرتاسر جهان دارای منافع تجاری هستند.

این شرکت ها بدون محدودیت به تجارت می پردازند تا اقتصاد جهانی روز به روز پیشرفت کند، در نتیجه این پیشرفت شرکت های چند ملیتی نیز ترجیح می دهند نیروی کار جهانی داشته باشند تا بتوانند در تجارت های خود از این نیروها بهره ببرند. شرکت هایی مانند Accenture، IBM، Wal-Mart و مانند آن اکثریت نیروی کار خود را در خاک خارجی مستقر کرده اند. شاید این موضوع برای شما هم جالب به نظر آید و این سوال برایتان مطرح شود که چرا اینگونه است؟ چرا شرکت ها ترجیح می دهند در خاک خارجی فعالیت کنند و از نیروی کار خود استفاده کنند؟ اساس این انتخاب چیست؟

پدیده برون مرزی به دلایل زیادی اتفاق می افتد؛ در این پدیده شرکت ها ترجیح می دهند حجم زیادی از فعالیت خود را در خاک غریبه انجام دهند اما می توان مهم دلیل این کار شرکت ها را آربیتراژ کار دانست و در واقع آربیتراژ کار موجب می شود که شرکت ها تصمیم بگیرند نیروهای خود را در خارج مستقر کنند. آربیتراژ در واقع به معنای سود «بدون ریسک» است، در آربیتراژ شرکت ها بدون هیچ ریسکی به سود قابل توجهی دست می یابند.

تاجران این سود را با خرید کالا در بازاری که قیمت ‌ها پایین است و فروش آن در بازاری که قیمت‌ها بالا است، به دست می‌آورند؛ در این حالت بدون این که با ریسکی روبرو شوند به سود دست می یابند. بهتر است بدانید که در دنیای مدرن و جهانی که در آن حضور داریم، قیمت نیروی کار در کشورهای در حال توسعه پایین است و تاجران مجبور نیستند برای این نیروهای کار مبلغ زیادی بپردازند؛ بنابراین سرمایه داران به سادگی می توانند با انتقال عملیات خود به خارج از کشور پول زیادی پس انداز کنند، در حالی که فروش کالاهای خود، یعنی خروجی آن نیروی کار در اقتصادهای توسعه یافته!

نحوه تاثیرگذاری نرخ فارکس چگونه بر حرکت نیروی کار چگونه است؟ 

بررسی تاثیرات آربیتراژ اشتغال کشورها

در جهان کنونی که پول مهم ترین هدف برای تلاش است نیروی کار به سمت حداکثر دستمزد جذب می شود و سعی می کند به بیشترین دستمزد دست یابد؛ بنابراین، از آنجایی که قیمت دلار آمریکا در مقایسه با روپیه هند بالا است و دلار آمریکا ارزش بسیار زیادی در کنار دیگر ارزهای جهان دارد، تولیدکنندگان از آمریکا می توانند به کارگران هندی حقوق بیشتری بپردازند و همچنان در پول خود صرفه جویی کنند؛ زیرا ارزش پول هند بسیار پایین تر از پول آمریکا است. بنابراین اگر کارگران هندی کالایی تولید کنند که آمریکایی ها مصرف کنند، هر دوی آنها می توانند سود ببرند! هزینه های پایین و دستمزدهای بالا می توانند به طور همزمان ایجاد شوند، همین امر موجب شده است که بیشتر شرکت ها به استقرار نیروهای خود در خارج از قلمرو شرکت روی بیاورند.

با این حال، در طی یک دوره زمانی، نرخ دستمزد کارکنان در آمریکا باید کاهش یابد. در حالی که نرخ دستمزد کارمندان در هند باید افزایش یابد و آربیتراژ باید در حالت ایده‌ آل به پایان برسد. این همان چیزی است که انتظار می رود در تئوری اتفاق بیفتد و باعث شود که نرخ دستمزد در هند افزایش یابد و نرخ دستمزد در آمریکا کاهش یابد اما اگر یک دید منطقی به بازار داشته باشید می بینید که با این حال در واقعیت، برخی عوامل دیگر بر نتیجه تأثیر می‌ گذارند و تضمین می ‌کنند که آربیتراژ کار ادامه دارد.

برای درک بهتر این موضوع به این مثال توجه کنید: دولت آمریکا قوانین قوی در مورد حداقل دستمزد دارد این مانع از کاهش دستمزدها از حد معینی می شود؛ در عین حال، کشورهایی مانند هند جمعیت بسیار زیادی دارند و قانون حداقل دستمزد ندارند؛ بنابراین، رقابت شدید برای اشتغال در این کشورها منجر به پایین نگه داشتن نرخ دستمزد می شود؛ از این رو، تفاوت قیمت بین دستمزدهای دو کشور، علیرغم وجود عملیات کارآمد و آزاد در بازار خارجی، همچنان باقی است.

در نتیجه این مبحث، این گونه می توان نتیجه گیری کرد که آربیتراژ نیروی کار ادامه دارد و شرکت‌ های چند ملیتی هنوز فرصت کسب درآمد با جابجایی کارشان را دارند!

توانمندسازان آربیتراژ کار

آشنایی با تاثیرات آربیتراژ اشتغال کشورها

آربیتراژ کارگری باید قرن ها پیش از این به مرحله اجرا می رسید اما فقط دو دهه از اجرای آن گذشته است. بهتر است بدانید عواملی همچون پیشرفت های تکنولوژی و همچنین بالا رفتن میزان علم و توانایی افراد حاضر در صنعت اقتصاد موجب شده است که آربیتراژ اجرا شود. در ادامه به معرفی عوامل توانمند سازی آربیتراژ کار می پردازیم تا شما به طور کامل با این عوامل اشنا شوید تا درک بهتری از موضوع تاثیرات آربیتراژ اشتغال کشورها داشته باشید.

عوامل تاثیرگذار بر توانمندسازی آربیتراژ کارگری

ارتباطات و فناوری

 همانطور که در قسمت بالا گفتیم جهان در چند دهه گذشته با پیشرفت تکنولوژی مواجه شده است، همین پیشرفت در تکنولوژی باعث شده است که ذهن افراد در مورد تجارت پیشرفت قابل توجهی داشته باشد. پیشرفت های فناوری مانند اینترنت و ایمیل عامل اصلی توسعه آربیتراژ نیروی کار بوده است و این پیشرفت ها موجب شده است که پدیده ای به نام آربیتراژ به وجود آید. تنها به دلیل چنین پیشرفت هایی است که داده ها می توانند در عرض چند ثانیه به هر جایی منتقل شوند. این امکان در گذشته قابل تصور نیز نبود بنابراین، کار فکری که قبلاً باید در یک کشور حفظ می شد، اکنون در سراسر جهان منتشر شده است. آربیتراژ کار به شرکت چندملیتی مدرن این امکان را داده است که خستگی ناپذیر در محیطی 24 ساعته، 7 روز هفته کار کند و بتواند بدون وقفه به فعالیت های تجاری خود بپردازد.

سیاست دولت

عوامل محتلف در تاثیرات آربیتراژ اشتغال کشورها

گرچه در گذشته تجارت سرشار از محدودیت بود اما با مرور زمان و پیشرف تکنولوژی این محدودیت ها به کمترین میزان خود رسیده است. در چند سال گذشته دنیا، جهانی شدن را پذیرفته و امکان جابجایی آزاد سرمایه و نیروی کار را فراهم کرده است. در نتیجه، این سیاست‌های لیبرال به شرکت‌ها این امکان را داده است که فعالیت‌های خود را در سرتاسر جهان با شرایط صرفاً تجاری و بدون هیچ شور و شوق ملی‌ گرایانه راه ‌اندازی کنند و تنها هدف این شرکت ها کسب سود است.

اشکال آربیتراژ کار

برای درک بهتر موضوع تاثیرات آربیتراژ اشتغال کشورها بهتر است در این بخش با اشکال آربیتراژ آشنا شوید. بهتر است بدانید که آربیتراژ کار در دنیا به اشکال مختلفی وجود دارد که در ادامه به برجسته ترین و مهم ترین این اشکال می پردازیم و آنها را بررسی می کنیم. 

برون سپاری

برون سپاری از مهم ترین اشکال آربیتراژ است، در جهان کنونی کشورهایی مانند هند و چین در چند سال گذشته شاهد رونق اقتصادی بوده اند. این کشور را به طور باور نکردنی رونق اقتصادی تجربه کردند، این رونق صرفاً به این دلیل ایجاد شده است که کشورهای توسعه یافته در غرب فعالیت های تولیدی خود را به مکان های کم هزینه در اینجا واگذار کرده اند. در نظام اقتصادی مدرن، کشورهای غربی مانند آمریکا و اروپا تا حد زیادی مصرف کننده هستند و تولید در کشورهای کم هزینه به لطف آربیتراژ نیروی کار انجام می شود!

کارگران موقت

کارگران موقت نیز از اشکال آربیتراژ است، امروزه با سهولت در مهاجرت کشورهایی مانند آمریکا که به نظر کشور پیشرفته می آید پر از کارگران کشورهای دیگر هستند. این کارگران همچنین نوعی آربیتراژ کار را نشان می دهند و توسط شرکت های چند ملیتی برای استخدام کارگران ارزان قیمت استفاده می شوند. در واقع این کارگران به دلیل اقتصاد بد کشورشان مجبور می شوند برای ادامه حیات خود به این کشورها مهاجرت کنند. حقوق پرداختی به این کارمندان کمتر از حقوقی است که به همتایان محلی آنها پرداخت می شود و بنابراین آنها نیز نوعی آربیتراژ کار را نشان می دهند در آربیتراژ همواره نیروهای کار محلی نادیده گرفته می شوند.

مهاجران

 باید بدانید که کشورهایی مانند مکزیک و بنگلادش منابع نیروی کار کم هزینه برای کشورهای توسعه یافته هستند و این کشورها جابجایی گسترده نیروی کار خود را به کشورهای دیگر تجربه می کنند که در آنجا می توانند فرصت های شغلی بهتر و استانداردهای زندگی بهتری را به دست آورند. افراد این کشور برای فرار از سختی تصمیم می گیرند تا برای رسیدن وضع مالی به قسمت ایدآل به کار بپردازند. برخی از این حرکت کارگری قانونی است در حالی که برخی دیگر غیرقانونی است. با این حال، در هر دو مورد، هنوز نتیجه آربیتراژ کار است.

در این باره بیشتر بخوانید

    نظر بدهید

    شماره موبایل شما منتشر نخواهد شد. قسمت های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

    0 دیدگاه

    1 نفر این مطلب برایشان مفید بوده است.
    0 نفر این مطلب برایشان مفید نبوده است.
    در صورت کند بودن سایت فیلترشکن خود را خاموش کنید
    ×بستن صفحه
    پشتیبان فروش(شایان ابراهیمی)
    موبایل 09304891085
    موبایل 09304891085
    واتساپ شروع گفتگو
    تلگرام @9304891085
    داخلی 101
    پشتیبان فروش(فائزه تهرانی)
    موبایل 09101364784
    موبایل 09927779006
    واتساپ شروع گفتگو
    تلگرام @Armteam_admin_104
    داخلی 104
    پشتیبان فروش(فائزه تهرانی)
    موبایل 09304890560
    موبایل 09927779003
    واتساپ شروع گفتگو
    تلگرام @Armteam_admin_104
    داخلی 104
    پشتیبان فروش(مهرافروز گودرزی)
    موبایل 09927779006
    موبایل 09927779006
    واتساپ شروع گفتگو
    تلگرام @Armteam_admin_105
    داخلی 105
    پشتیبان فروش(پریسا متولی)
    موبایل 09192757633
    موبایل 09927779005
    واتساپ شروع گفتگو
    تلگرام @armteam_admin_29
    داخلی 106
    پشتیبان فروش(ایمان پوراسماعیلی)
    موبایل 09909400064
    موبایل 09909400064
    واتساپ شروع گفتگو
    تلگرام @Armteam_admin_por107
    داخلی 107
    پشتیبان فروش(ایمان پوراسماعیلی)
    موبایل 09927779040
    موبایل 09927779040
    واتساپ شروع گفتگو
    تلگرام @Armteam_admin_por
    داخلی 107
    پشتیبان فروش(علیرضا سجده)
    موبایل 09304891628
    موبایل 09304891628
    واتساپ شروع گفتگو
    تلگرام @Armteam_admin_1_114
    داخلی 114
    پشتیبان فروش(سارا کیانی)
    موبایل 09304890686
    موبایل 09304890686
    واتساپ شروع گفتگو
    تلگرام @Armteam_admin_1_117
    داخلی 117
    پشتیبان فروش(سارا کیانی)
    موبایل 09927779030
    موبایل 09927779030
    واتساپ شروع گفتگو
    تلگرام @Armteam_admin_2_117
    داخلی 117
    پشتیبان فروش(یوسف فرخنده)
    موبایل 09909400054
    موبایل 09909400054
    واتساپ شروع گفتگو
    تلگرام @Armteam_admin_2_118
    داخلی 118
    پشتیبان فروش(یوسف فرخنده)
    موبایل 09194198792
    موبایل 09194198792
    واتساپ شروع گفتگو
    تلگرام @armteam_admin_33
    داخلی 118
    پشتیبان فروش(یوسف فرخنده)
    موبایل 09304891297
    موبایل 09304891297
    واتساپ شروع گفتگو
    تلگرام @Armteam_admin_2_118
    داخلی 118
    اطلاعات تماس(دفتر فروش)
    تلفن 021-22021030
    تلفن 021-22021040
    بدون پیش شماره 90001030
    اینستاگرام @alireza.mehrabii
    کانال تلگرام @alirezamehrabi_com