1. صفحه اصلی
  2. مقالات ارز دیجیتال
  3. تحلیل ارز دیجیتال
  4. رقبای ارز دیجیتال اتریوم

رقبای ارز دیجیتال اتریوم

رقبای ارز دیجیتال اتریوم
لوگو علیرضا محرابی
رقبای ارز دیجیتال اتریوم
تحلیل ارز دیجیتال

با توجه به اینکه اتریوم 2.0 هنوز در حال توسعه است، بلاک چین های رقیب مانند Cardano، Binance Smart Chain، Solana و Polkadot در تعقیب Eth هستند. کدام یک ممکن است غالب شود و چرا؟ «قاتلین اتریوم» چه هستند و چشم‌ انداز آن‌ ها با Eth2 در حال اجرا چیست؟ چه فناوری هایی دارند و قرار است چه مشکلاتی را برطرف نمایند؟ چه چیزی باعث می شود رقبای ارز دیجیتال اتریوم به دنبال فناوری های برتر و حل مشکلات شبکه اتریوم باشند و بخواهند بخشی از بازار اتریوم را به دست بگیرند. در این مطلب رقبای ارز دیجیتال اتریوم را معرفی می کنیم.

مهم ترین رقبای ارز دیجیتال اتریوم

ارز دیجیتال اتریوم

اتریوم یک شبکه بلاک چین غیرمتمرکز و منبع باز است که از توسعه دهندگان دعوت می کند تا برنامه های غیرمتمرکز خود (DApps) را با استفاده از زیرساخت باز شبکه بسازند.

ارز بومی اتریوم(ETH) پس از بیت کوین، دومین ارز دیجیتال بزرگ از نظر ارزش بازار است. اتریوم که در سال 2015 راه اندازی شد، مزیت اول بودن را نسبت به سایر آلت کوین ها و پلتفرم های قرارداد هوشمند دارد و به عنوان محبوب ترین بازار غیرمتمرکز جهان برای خدمات مالی، برنامه ها و بازی ها شناخته می شود.

حضور اتریوم از ابتدای بازی، تنها نیرویی نیست که باعث رشد قابل توجه اتریوم می شود. فناوری زیربنایی اتریوم عامل مهمی برای درک شبکه از قرارداد هوشمند و صنعت DApp است. به لطف عملکرد قرارداد هوشمند، کاربران می‌توانند تراکنش‌های مالی پیچیده ‌تری از جمله انتقال سایر کلاس ‌های دارایی دیجیتال مانند NFT (توکن‌ های غیرقابل تعویض) را انجام دهند.

هنگامی که این شبکه راه اندازی شد، قراردادهای هوشمند و DApps آن فناوری انقلابی در نظر گرفته شد که الهام بخش توسعه دهندگان برای ایجاد جوامعی پیرامون اتریوم و افزایش موارد استفاده از بلاک چین بود.

رقبای اتریوم

معرفی رقبای ارز دیجیتال اتریوم

اتریوم، با هارد فورک مورد انتظار لندن، گام های بزرگی در جهت به چالش کشیدن تسلط بیت کوین بر بازار برداشته است اما رقبای اتریوم نیز در تعقیب آن مشتاق و پرشور هستند. پلتفرم های نوظهور بلاک چین که «قاتلین اتریوم» نام دارند، در تلاش هستند تا سهم بیشتری از بازار مالی غیرمتمرکز (DeFi)، توکن غیرقابل تعویض (NFT) و بازار قراردادهای هوشمند را به دست آورند.

درواقع رقبای ارز دیجیتال اتریوم یا قاتلین بلاک چین اتریوم، با تکامل صنعت ظاهر شدند و ادعا کردند که فناوری برتری دارند. به بیان ساده، قاتلین اتریوم در حال ظهور پلتفرم های جدیدی در بلاک چین هستند که امیدوارند بخشی از سهم اتریوم در بازار را از بین ببرند.

رقبای ارز دیجیتال اتریوم عموماً پروتکل ‌های بلاک چین منبع باز هستند که از بهبود یک یا چند نقص اصلی اتریوم مانند سرعت شبکه و هزینه‌ های بالای گس بهره می ‌برند. سرمایه ‌گذاران فرض می ‌کنند که دیگر بلاک‌ چین‌های نسل دوم یا سوم، مانند کاردانو، زنجیره هوشمند بایننس و سولانا، می ‌توانند با ارائه جایگزین‌ های بهتر برای کاربران، قبل از اینکه اتریوم مشکلاتش را حل کند، بخشی از سهم بازار اتریوم را به خود اختصاص دهند و رقبای ارز دیجیتال اتریوم باشند.

پاشنه آشیل اتریوم

مقیاس پذیری یکی از بزرگترین مشکلاتی است که موفقیت شبکه اتریوم و در کل صنعت مالی غیرمتمرکز را با مشکل مواجه کرده است. زمانی که ویتالیک بوترین اتریوم را در سال ۲۰۱۵ راه‌ اندازی کرد، نمی ‌توانست تقاضای گسترده برای این پلتفرم را پیش ‌بینی کند.

اما با افزایش تقاضا، مدل اجماع اثبات کار (PoW) اتریوم منسوخ شد زیرا تنها می تواند حدود 13 تراکنش در ثانیه (TPS) را انجام دهد و از آنجایی که اکوسیستم به طور متوسط 1.355 میلیون تراکنش در روز را انجام می دهد، فقدان توان عملیاتی منجر به شلوغی شبکه و در نتیجه هزینه های گس بسیار ناپایدار شده است. این موضوع برای مشاغلی است که برای تراکنش‌ های منظم به اتریوم متکی هستند.

مشکل دیگر در مورد الگوریتم اجماع قدیمی اتریوم این است که هر تراکنش به مقدار زیادی قدرت محاسباتی نیاز دارد که مصرف انرژی سیستم را مانند بیت کوین، اولین ارز دیجیتال جهان، بالا می‌ برد. علیرغم اینکه PoW بسیار ایمن است اما به دلیل نیازهای برق، ناپایدار است زیرا برآورد می شود اتریوم 54.47 تراوات ساعت در سال مصرف کند که بیشتر از 49.01 تراوات ساعت مصرف کل کشور پرو است.

اتریوم در حال حاضر در میان یکی از بزرگ ‌ترین بروزرسانی‌ های خود قرار دارد که با نام اتریوم 2.0 نیز شناخته می ‌شود. اتریوم 2.0 مجموعه ‌ای از بروزرسانی‌ هایی است که اتریوم را به یک معماری اجماع کارآمدتر معروف به اثبات سهام (POS) منتقل می‌ کند و باعث می‌ شود اتریوم حداقل 99.95 درصد انرژی کمتری مصرف کند. جدیدترین ارتقا به اتریوم 2.0 هارد فورک لندن است که شامل EIP-1559 مورد انتظار است، پیشنهاد بهبود اتریوم که همچنین با هدف رفع نوسانات هزینه های گس و تبدیل اتر به دارایی کمیاب تر با معرفی کوین سوزی است.

در حالی که اتریوم 2.0 در حال عرضه است، رقابت برای جانشینی یا حداقل برداشتن ذره ای از سهم بازار اتریوم در حال افزایش است. در اینجا چهار مورد از بزرگترین رقبای ارز دیجیتال اتریوم در مسابقه قراردادهای هوشمند آورده شده است.

زنجیره هوشمند بایننس

زنجیره هوشمند بایننس از رقبای ارز دیجیتال اتریوم

زنجیره هوشمند بایننس (BSC)، بلاک چین ایجاد شده توسط صرافی دارایی دیجیتال محبوب بایننس در سال 2019، پروژه دیگری است که با اتریوم در فضای قراردادهای هوشمند رقابت می کند و یکی از رقبای ارز دیجیتال اتریوم محسوب می شود.

BSC یک شبکه بلاک چین است که برای سازگاری زنجیره‌ ای با زنجیره بومی بایننس ساخته شده است که توسعه DAPP با کارایی بالا و سایر برنامه‌ های کاربردی مبتنی بر قرارداد هوشمند را امکان ‌پذیر می‌سازد. BSC توان عملیاتی بالای تراکنش زنجیره بایننس را با عملکرد قرارداد هوشمند زنجیره هوشمند بایننس ترکیب می کند.

BSC علاوه بر ارائه یک مجموعه ابزار قوی برای توسعه DApp، قصد دارد به معامله گران و سرمایه گذاران کمک کند تا دارایی های دیجیتال خود را با تأخیر کم و هزینه کم مدیریت کنند یعنی قصد دارد دو مورد از بزرگترین انتقادات اتریوم را حل کند.

ارز رمزپایه بومی اکوسیستم بایننس، BNB، بالاترین کوین ورودی در لیست رقبا است و به عنوان سومین ارز دیجیتال بزرگ رتبه بندی شده است. BNB به عنوان یک توکن کاربردی و به عنوان وسیله ای برای ایمن سازی مدل توافقی PoSA شبکه (اثبات صدور سهام) از طریق استیکینگ استفاده می شود.

اعتبارسنج هایی که بلاک ‌ها را ایجاد می‌ کنند، کارمزد تراکنش‌ ها را دریافت می ‌کنند. از آنجا که BNB تورم‌ زا نیست بایننس به طور مرتب کوین سوزی را انجام می دهد که می تواند ارزش BNB را در طول زمان افزایش دهد.

وقتی صحبت از زنجیره هوشمند بایننس به عنوان یکی از رقبای ارز دیجیتال اتریوم می شود، بایننس تراکنش های سریع تر و ارزان تری را ارائه می دهد. این شبکه دارای میانگین زمان بلوک 0.3 ثانیه و توان عملیاتی 39.2 TPS است که تقریباً سه برابر سریع ‌تر از اتریوم است.

سولانا

سولانا، یکی از رقبای ارز دیجیتال اتریوم

سولانا، از دیگر رقبای ارز دیجیتال اتریوم، اخیراً سر و صدای زیادی به راه انداخته است. اکوسیستم Solana در حال حاضر دارای بیش از 250 پروژه با شرکایی مانند USDC، Chainlink و Serum است، یک صرافی غیرمتمرکز که تنها 12 ساعت پس از راه اندازی آن 1500 درصد افزایش یافت.

سولانا اولین بلاک چین در مقیاس وب جهانی و در حال حاضر سریع ‌ترین شبکه در صنعت است، به لطف توان عملیاتی بی‌نظیر آن 50000 TPS و زمان بلوک متوسط 600 میلی‌ ثانیه - بدون نیاز به راه ‌حل‌های مقیاس ‌بندی لایه 2. مشابه اتریوم، سولانا همچنین یک زیرساخت باز برای استقرار DAPP و قراردادهای هوشمند ارائه می دهد.

توکن بومی سولانا، SOL، در حال حاضر چهارمین ارز دیجیتال بزرگ از نظر ارزش بازار، در زمان نگارش مقاله است.

سولانا به عنوان نسل چهارم بلاک چین شناخته می شود که ادعا می کند مشکلات سه گانه بلاک چین اتریوم را حل کرده است و یکی از رقبای ارز دیجیتال اتریوم به شمار می رود: ایجاد یک شبکه سریع و مقیاس پذیر، بدون به خطر انداختن امنیت یا عدم تمرکز آن، با معرفی هشت نوآوری اصلی خود که توان عملیاتی شبکه را در صنعت پیشرو می کند.

سولانا حدود 3800 برابر سریعتر از اتریوم است و فقط 0.00025 دلار برای هر تراکنش هزینه دارد، در حالی که میانگین اتریوم 6.498 دلار در هر تراکنش است. سرعت و هزینه های تراکنش هر دو برای موارد استفاده در دنیای واقعی فناوری بلاک چین و پذیرش آینده بسیار مهم هستند.

اکنون، پروتکل اساسی سولانا سریعتر و کارآمدتر از اتریوم است، پس چرا جای آن را نگرفته است؟ زیرا داشتن خلاقانه ترین فناوری همه چیز در این صنعت به سرعت در حال توسعه نیست.

از نظر اولین بودن، سولانا دیر شروع کرد زیرا شبکه اصلی بتا آن، با قابلیت های تراکنش اولیه و ویژگی های قرارداد هوشمند در مارس 2020 راه اندازی شد. با وجود عملکرد کامل، شبکه اصلی در حال حاضر هنوز در مرحله بتا است، به این معنی که تیم هنوز در حال کار بر روی بهبود ویژگی ‌ها و پایداری شبکه است.

فناوری سولانا احتمالاً برای معکوس کردن پذیرش گسترده اتریوم در بین مؤسسات و توسعه‌ دهندگان، به لطف شروع اولیه اتریوم در بازار کافی نخواهد بود و در مواجهه با رقابت سایر رقبای اتریوم که محبوبیت بیشتری دارند، سولانا بعید است در آینده نزدیک اتریوم را از سلطنت خلع کند اما به لطف زیرساخت محکم Solana، بازاری که در آن سولانا و اتریوم در کنار هم وجود داشته باشند، بسیار محتمل است.

کاردانو

کاردانو یکی از رقبای ارز دیجیتال اتریوم

چارلز هاسکینسون، به عنوان بنیانگذار کاردانو، همچنین یکی از بنیانگذاران اتریوم است. اغلب زمانی که صحبت از قاتلین اتریوم به میان می آید، کاردانو گزینه اولی است که به عنوان رقبای ارز دیجیتال اتریوم به ذهن می آید. کاردانو یک بلاک چین عمومی و منبع باز برای ساخت DApps و اجرای قراردادهای هوشمند است. ارز بومی کاردانو، ADA، در حال حاضر و در زمان نگارش این مقاله ششمین ارز دیجیتال بزرگ از نظر ارزش بازار است. آدا دارای عرضه ثابت 45 میلیارد سکه است که 32.7 میلیارد آن در حال حاضر در گردش است. ADA تقریباً از زمان راه‌اندازی خود در بین 10 ارز دیجیتال برتر قرار داشته است که این نشانه قوی از ارزش اساسی این فناوری است.

کاردانو در سال 2017، دو سال پس از اتریوم راه اندازی شد و به عنوان یک بلاک چین نسل سوم شناخته می شود، به این معنی که فناوری پیشرفته آن در تلاش است تا مشکلات ایجاد شده توسط بلاک چین های نسل اول و دوم، یعنی بیت کوین و اتریوم را حل کند.

دو پلتفرم اتریوم و کاردانو در دو جنبه اساسی با یکدیگر رقابت می کنند: قراردادهای هوشمند و مکانیسم های اجماع. اتریوم در حال برنده شدن در مسابقه قرارداد هوشمند است زیرا این شبکه در حال حاضر عملکرد کامل قرارداد هوشمند را ارائه می دهد. اتریوم همچنین پلتفرم مورد استفاده برای توسعه دهندگان است زیرا در حال حاضر 2812 DAPP را میزبانی می کند که 79.23 درصد از کل DAppهای توسعه یافته در صنعت را شامل می شود.

از سوی دیگر، رویکرد کاردانو به توسعه بلاک چین به طور کلی متفاوت است. هر یک از بروزرسانی‌ های کاردانو توسط متخصصان بررسی می ‌شود و آن را به اولین بلاک چین تبدیل می‌ کند که توسط دانشگاهیان آزمایش می ‌شود. در نتیجه، هر ارتقا زمان بیشتری را از Cardano می ‌گیرد زیرا پس از آزمایش‌ های پشتیبان دقیق این بروزرسانی ها ارائه می ‌شوند.

کاردانو اولین شبکه آزمایشی قرارداد هوشمند خود را به نام "Alonzo" راه اندازی کرد که انتظار می رود قابلیت قرارداد هوشمند مورد انتظار را به کار گیرد و برنامه های مالی غیرمتمرکز را در بلاک چین فعال کند.

اما وقتی صحبت از کارآمدترین معماری اجماع به میان می ‌آید، کاردانو در حال حاضر در ابتدای کار است و از این نظر یکی از رقبای ارز دیجیتال اتریوم حرفی برای گفتن دارد. در حالی که اتریوم هنوز در حال کار بر روی انتقال خود به اثبات سهام است، کاردانو قبلاً بر اساس اثبات سهام ساخته شده بود. الگوریتم اثبات سهام کاردانو، شبکه را از نظر انرژی کارآمدتر و سازگار با محیط زیست می کند زیرا اعتبارسنجی تراکنش در مقایسه با اتریوم تنها کسری از توان محاسباتی را می گیرد.

Cardano همچنین در عملکرد شبکه برنده است زیرا می تواند تا 266-TPS (تراکنش در ثانیه) را در مقایسه با 13-TPS اتریوم پشتیبانی کند. کاردانو به طور پیوسته در امتداد نقشه راه فنی خود حرکت می کند و عملکرد شبکه خود را بیشتر بهینه می کند. این تیم در حال حاضر در حال کار بر روی یک راه حل مقیاس بندی لایه 2 به نام Hydra است. پس از استقرار، Hydra از نظر تئوری کاردانو را قادر می‌سازد تا به 1 میلیون TPS برسد. در مقایسه، تخمین زده می شود که اتریوم 2.0 پس از استقرار از 100,000-TPS پشتیبانی کند.

اتریوم در مقایسه با کاردانو مزیت اولین بودن را دارد اما مقیاس ‌پذیری و مشکلات مربوط به عملکرد آن باعث دور شدن شرکت‌ ها و توسعه‌ دهندگان شد. رقابت برای دومین پروتکل محبوب به اجرای موفقیت ‌آمیز بروزرسانی ‌های آن‌ ها و تعداد مشکلات فنی هر شبکه در طول عرضه بستگی دارد.

پولکادات

پولکادات

پولکادات یک بلاک چین نسل جدید است که از آن به عنوان معماری چند زنجیره ای ناهمگن خرد شده و یکی دیگر از رقبای ارز دیجیتال اتریوم یاد می شود. به این معنی که یک پروتکل بلاک چین با چندین زنجیره است که هدف آن اتصال بلاک چین های مختلف به یک شبکه یکپارچه است و آنها را قادر می سازد از طریق زنجیره بازپخش خود با هم ارتباط برقرار کنند.

بلاک چین هایی که به شبکه پولکادات متصل می شوند به عنوان "پاراچین" شناخته می شوند. پس از اتصال، آنها می توانند از زنجیره PoS Polkadot یا "زنجیره بازپخش" برای افزایش توان تراکنش و بهره مندی از مکانیسم های امنیتی قوی شبکه استفاده کنند.

هدف پولکادات ایجاد یک اینترنت به هم پیوسته از بلاک چین است، بنابراین در لیگی مشابه با Ethereum، EOSIO و Cosmos رقابت می کند. با این حال، پولکادات دیر وارد رقابت برای قابلیت همکاری شد زیرا شبکه اصلی آن در می 2020 راه اندازی شد.

بنیاد Web3، تیم پشتیبان پولکادات، توسط گاوین وود، یکی دیگر از بنیانگذاران اتریوم و جوتا اشتاینر، بنیانگذار و مدیر عامل شرکت Parity Technologies تاسیس شد. پولکادات بر ایجاد زیرساخت وب 3 با ایجاد یک شبکه بلاک چین به هم پیوسته برای توانمند سازی کاربران نهایی تمرکز دارد.

توکن داخلی پولکادات،DOT، به عنوان یک توکن حاکمیتی و ارز معاملاتی در شبکه برای استقرار DAPP و قراردادهای هوشمند استفاده می ‌شود. با گذشت کمی بیش از یک سال از راه اندازی، DOT در حال حاضر به عنوان هشتمین ارز دیجیتال بزرگ از نظر ارزش بازار، در زمان انتشار مقاله رتبه بندی شده است.

هدف پولکادات حل دو مورد از بزرگترین انتقادات پیرامون زیرساخت بلاک چین است: مقیاس پذیری و حاکمیت که به نحوه مدیریت ارتقاء پروتکل توسط جوامع اشاره دارد. این هر دو مسائل رایج برای جامعه اتریوم هستند و پولکادات به دنبال حل این دو و تبدیل شدن به یکی از قدرتمندترین رقبای ارز دیجیتال اتریوم است.

Polkadot مسئله مقیاس پذیری و عملکرد بین زنجیره ای را با پاراچین های ذکر شده حل کرد که شبکه ها را قادر می سازد تا تراکنش های چند موازی را پردازش کنند و شبکه را از نظر تئوری به 1 میلیون TPS توانمند می کند.

یکی دیگر از نکات مثبت پولکادات نسبت به اتریوم این است که پروتکل بدون فورک است، به این معنی که برای بروزرسانی یا معرفی ویژگی های جدید نیازی به سختی نیست. هارد فورک ها قبلاً چندین بار جامعه اتریوم را متلاشی ، خطری که برای آینده پولکادات خطری ندارد.

علیرغم مقیاس ‌پذیری و قابلیت همکاری متقابل زنجیره ‌ای پولکادات، ارزش بازار اتریوم در حال حاضر بیش از 15 برابر بیشتر از پولکادات است. این موضوع به این دلیل است که پذیرش سازمانی، یک نیروی محرکه مهم برای ارزش گذاری ارزهای دیجیتال نسبت به فناوری زیربنایی است و علیرغم کارمزدهای گس و زمان تراکنش های بی ثبات آن موسسات بر روی اتریوم شرط بندی می کنند.

در کوتاه مدت، بعید است که پولکادات بتواند جایگاه اتریوم را به دست آورد اما قطعا یکی از جالب ‌ترین جایگزین‌ های تکنولوژیکی است که پتانسیل ایجاد انقلابی در اکوسیستم بلاک چین را دارد.

در دیفای برای همه، جا وجود دارد

علیرغم انتقادات، اتریوم به پایه و اساس بازار مالی غیرمتمرکز تبدیل شده است که از ابتدای رونق ارزهای دیجیتال، پروژه های قابل توجه زیادی بر روی آن ساخته شده است. جای تعجب نیست که 79.23٪ از همه DAppها در این شبکه ساخته شده اند. در نتیجه، فضای بلاک چین از آن زمان تاکنون شاهد بوده است که پروژه‌های متعددی خود را به عنوان رقبای ارز دیجیتال اتریوم و «قاتلین اتریوم» به بازار عرضه می ‌کنند که هدف همه آن ها سهم بیشتری از بازار DeFi و قراردادهای هوشمند است.

پذیرش گسترده اتریوم و مزیت اول بودن، شبکه را در خط مقدم صنعت قراردادهای هوشمند نگه می ‌دارد. به عنوان مثال BNB بایننس که نزدیکترین رقیب اتر از نظر ارزش بازار است، باید ارزش خود را 11 برابر افزایش دهد تا دومین ارز دیجیتال بزرگ باشد.

جمع بندی

بعد از اینکه ارز دیجیتال اتریوم به عنوان نسل دوم بلاک چین ظهور کرد، تبدیل به محبوب ترین بازار غیرمتمرکز جهان برای خدمات مالی، برنامه ها و بازی ها شد و پروژه های زیادی روی آن اجرا شد. تعدادی دیگر از پروژه ها از اتریوم دنباله روی کرده و تبدیل به رقبای ارز دیجیتال اتریوم یا قاتلین اتریوم شدند و مدعی هستند می توانند مشکلات موجود در شبکه اتریوم را به حداقل رسانده یا مرتفع کنند. 4 رقیب اصلی و فعلی اتریوم به ترتیب جایگاه و ارزش بازار عبارتند از بایننس، سولانا، کاردانو و پولکادات اما اینکه این پروژه ها تا چه اندازه موفق شوند جای اتریوم را بگیرند به زمان و عملکرد آنها بستگی دارد. 

در این باره بیشتر بخوانید

نظر بدهید

شماره موبایل شما منتشر نخواهد شد. قسمت های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

0 دیدگاه

4 نفر این مطلب برایشان مفید بوده است.
0 نفر این مطلب برایشان مفید نبوده است.
در صورت کند بودن سایت فیلترشکن خود را خاموش کنید
×بستن صفحه
پشتیبان فروش(شایان ابراهیمی)
موبایل 09304891085
موبایل 09304891085
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @9304891085
داخلی 101
پشتیبان فروش(فائزه تهرانی)
موبایل 09101364784
موبایل 09927779006
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_104
داخلی 104
پشتیبان فروش(فائزه تهرانی)
موبایل 09304890560
موبایل 09927779003
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_104
داخلی 104
پشتیبان فروش(مهرافروز گودرزی)
موبایل 09927779006
موبایل 09927779006
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_105
داخلی 105
پشتیبان فروش(پریسا متولی)
موبایل 09192757633
موبایل 09927779005
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @armteam_admin_29
داخلی 106
پشتیبان فروش(ایمان پوراسماعیلی)
موبایل 09909400064
موبایل 09909400064
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_por107
داخلی 107
پشتیبان فروش(ایمان پوراسماعیلی)
موبایل 09927779040
موبایل 09927779040
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_por
داخلی 107
پشتیبان فروش(علیرضا سجده)
موبایل 09304891628
موبایل 09304891628
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_1_114
داخلی 114
پشتیبان فروش(سارا کیانی)
موبایل 09304890686
موبایل 09304890686
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_1_117
داخلی 117
پشتیبان فروش(سارا کیانی)
موبایل 09927779030
موبایل 09927779030
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_2_117
داخلی 117
پشتیبان فروش(یوسف فرخنده)
موبایل 09909400054
موبایل 09909400054
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_2_118
داخلی 118
پشتیبان فروش(یوسف فرخنده)
موبایل 09194198792
موبایل 09194198792
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @armteam_admin_33
داخلی 118
پشتیبان فروش(یوسف فرخنده)
موبایل 09304891297
موبایل 09304891297
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_2_118
داخلی 118
اطلاعات تماس(دفتر فروش)
تلفن 021-22021030
تلفن 021-22021040
بدون پیش شماره 90001030
اینستاگرام @alireza.mehrabii
کانال تلگرام @alirezamehrabi_com