1. صفحه اصلی
  2. مقالات ارز دیجیتال
  3. ارزهای دیجیتال
  4. چالش های کریپتو

چالش های کریپتو

چالش های کریپتو
لوگو علیرضا محرابی
چالش های کریپتو
ارزهای دیجیتال

بازار کریپتوکارنسی توانسته است محبوبیت بالایی را در بین تریدرها پیدا کند اما معامله گران باید از چالش های کریپتو باخبر باشند. رمزارز بیت کوین برای اولین بار در سال 2008 به وسیله ساتوشی ناکاموتو در سراسر جهان معرفی شد؛ این رمزارز به دلیل موفقیت های پی در پی اش توانسته به عنوان یکی از قدرتمندترین رمزارزهای جهان شناخته شود و در بازارهای مالی از شهرت بسیار زیادی برخوردار باشد. در بازار امروزی که حجم معاملات و قیمت بیت کوین بسیار صعودی دیده می شود می توان این گونه نتیجه گرفت که این بازار پتانسیل بسیار زیادی دارد که می تواند در رقم خوردن آینده بهتر برای کاربران بسیار موثر باشد. با این که بیت‌ کوین تنها به عنوان یک روش جایگزین برای پرداخت ‌های با واسطه معرفی شده بود ولی بر سر کار آمدن اتریوم باعث شد که ارزهای دیجیتال کاربرد های جدیدی به جز روش پرداخت پیدا کنند.

امروزه افرادی که از ارزهای دیجتال استفاده می کنند معمولا مقاصد مختلفی را دنبال می کنند که می توان از میان آن ها به بازی های جذاب کریپتویی، صرافی های غیرمتمرکز و وام های کریپتویی، توکن های غیر مثلی (NFT) و... اشاره کرد اما شاید تاکنون شما نیز دریافتید که بازار کریپتوکارنسی همواره با چالش های بسیار زیادی همراه است و همین چالش ها موجب شده است که این بازار توسط قشر زیادی از معامله گران پذیرفته نشود. ما در این مقاله به بررسی چالش های کریپتو می پردازیم تا شما با چالش های موجود در این بازار آشنا شوید.

چرا پذیرش کریپتو برای عده ای از کاربران چالش برانگیز است؟

چرا پذیرش کریپتو برای عده ای از کاربران چالش برانگیز است؟ 

همانطور که در قسمت بالا ذکر کردیم ما در این مقاله به بررسی چالش های کریپتو می پردازیم. شاید برای شما نیز این سوال مطرح شود که چرا پذیرش کریپتو برای عده زیادی از کاربران بازارهای مالی چالش برانگیز است و چه مشکلاتی موجب می شود این افراد بازار کریپتو را نپذیرند؛ الان که از انتشار وایت پیپر بیت کوین 15 سال گذشته است، هنوز بخش بزرگی از افراد جهان و همچنین شرکت های بزرگ سرمایه گذاری نسبت به کریپتوکارنسی با احتیاط عمل می کنند و گویی هنوز هم یک ترس بسیار بزرگ در درون آن ها وجود دارد، این ترس موجب شده است این افراد در پذیرش کریپتو با چالش های بسیار بزرگی مواجه شوند.

البته توجه داشته باشید که نپذیرفتن کریپتو علل مختلفی همچون بحث های فنی، قانونی و محیط زیستی دارد. حل شدن موارد ذکر شده می تواند موجب جهش قیمتی در بازار کریپتوکارنسی شود، بنابر پیش بینی افراد صاحب نظر این حوزه در آینده ارزهای دیجیتال زنجیره های به وجود می آیند که مشکلات فعلی را نخواهند داشت و با راحتی مورد پذیرش همگان قرار خواهند گرفت.

مهم ترین چالش های کریپتو

در این بخش به بررسی مهم ترین چالش های کریپتو می پردازیم و هر کدام را جداگانه بررسی خواهیم کرد:

عدم درک مفهوم ارز دیجیتال و کارایی اصلی آن

آشنایی با چالش های کریپتو 

از گذشته تاکنون افراد جهان در پذیرش فناوری ها جهان با موانع بسیار زیادی روبرو بوده اند و معمولا زمان بسیار زیادی طول می کشد تا مردم با یک فناوری ارتباط مثبت برقرار کنند و آن را بپذیرند. این موضوع در مورد اینترنت که جهان امروزی به آن متکی است نیز صدق می کند، هنگامی که اینترنت به وجود آمد مردم در طول سالیان بسیار طولانی توانستند با آن ارتباط برقرار کنند و آن را به عنوان بخشی کارآمد در زندگی خود قبول کنند. کریپتوکارنسی نیز از این موضوع استثنا نیست و مردم در سرمایه گذاری با احتیاط بسیار زیادی عمل می کنند.

یکی از مهم ترین عوامل نپذیرفتن کریپتو می تواند پیچیدگی سیستم بلاک چین باشد و نمی توان انتظار داشت که مردم بتوانند آن را درک کنند و با خیال آسوده از آن استفاده کنند. شاید حتی اگر از خیلی از سرمایه‌ گذاران بیت‌ کوین هم بپرسید هنوز به چگونگی کارکرد آن پی نبرده باشند و این افراد نیز درک درستی از بازار نداشته باشند. وقتی مردم نتوانند چیزی را درک کنند حتما نسبت به آن شک و تردید خواهند داشت و آن را به راحتی نمی‌ پذیرند، پیچیدگی این بازار موجب شده است مردم در پذیرش آن با چالش های بسیار زیادی مواجه شوند.

نوسانات شدید بازار ارز دیجیتال

نوسانات شدید بازار ارز دیجیتال

 اگر در بازار ارز دیجیتال حضور داشته باشید بدون تردید تاکنون متوجه شده اید که بازار ارز دیجیتال دارای نوسانات بسیار زیادی است که می تواند سرنوشت یک معامله گر را به راحتی تغییر دهد. نوسانات این بازار در مقایسه با دیگر بازارهای مالی همچون فارکس بسیار زیاد است و علت اصلی این موضوع را می توان مارکت کپ معرفی کرد. بازار ارزهای دیجیتال، مارکت کپ کوچکتری نسبت به بازار مالی فارکس دارد؛ البته نباید این موضوع را فراموش کرد که در چند سال اخیر عده زیادی از کاربران از نوسانات بازار ارز دیجیتال سود بسیار زیادی کسب کرده اند و عده زیادی نیز ضررهای شدیدی را متحمل شده اند.

نوسانات بازار ارزهای دیجیتال موجب شده است که سرمایه گذاران هنگام ورود به این بازار احتیاط کنند و با سنجیدن عواقب وارد این بازار شوند. بسیاری از ارزهای این بازار از تعادل قابل قبولی برخوردار نیستند، این ارزها معمولا با جهش های چند برابری سرمایه یک گروه از معامله گران را چندین برابر می کنند و موجب می شوند که معامله گران به یک باره سود بسیار زیادی به دست آورند و در عین حال ممکن است با ریزش ارزش دارایی سرمایه گذار را نزدیک به صفر کند و سرمایه گذار به یک باره تمام سرمایه خود را از دست بدهد و متحمل ضرر بسیار زیادی شود.

نبود چارچوب های نظارتی

نبود چارچوب های نظارتی

دومین عامل در چالش های بازار کریپتو نبود چارچوب های نظارتی است. هنگامی که ارزهای دیجیتال به سراسر جهان معرفی شدند معمولا چارچوب های نظارتی خاصی نداشتند اما امروزه می بینیم که چارچوب های نظارتی قابل قبولی برای ارزهای دیجیتال تعیین شده است که موجب می شود نظر کاربران نسبت به این بازار کمی تغییر کند. با این تفاسیر همانطور که می دانید ذات این فناوری غیرمتمرکز است و همین امر سبب می شود که نتوان آن را کنترل و نظارت کرد. البته عده زیادی از توسعه دهندگان غیرمتمرکز بودن این فناوری را به نوعی یک مزیت می دانند، آن ها به این مزیت به عنوان راهی برای مقابله با سانسور حکومت ها نگاه می کنند.

آن ها بر این باورند که این مزیت موجب شده است که ارزهای دیجیتال به صورت مستقل فعالیت کنند و هیچ مرکی حکومتی نتواند آن را کنترل کند اما باید بدانید که اگر قانون و چارچوب نظارتی برای ارزهای دیجیتال وجود نداشته باشد موجب می شود که میزان سو استفاده گروه های بزهکار افزایش یابد و حتی ممکن است این افراد از این فناوری برای پولشویی استفاده کنند. وجود پلتفرم‌ های غیرمتمرکز که از آن‌ ها برای پرداخت وام و مبادلات ارزهای دیجیتال استفاده می‌ شود یکی از مواردی است که چالش فقدان چهارچوب‌ های نظارتی را برای کریپتوکارنسی سخت‌ تر خواهد کرد.

مصرف انرژی بسیار بالا

مصرف انرژی بسیار بالا از چالش های کریپتو 

سومین مورد در چالش های کریپتو که موجب می شود افراد نتوانند آن را بپذیرند یا در پذیرش آن با تردید مواجه شوند، مصرف انرژی بسیار بالا در استخراج این رمزارزها است امروزه بسیاری از کاربران در سراسر جهان به استخراج ارزهایی مانند بیت کوین، اتریوم و دیگر ارزهای موجود در بازارهای مالی می پردازند. فرایند استخراج رمزارزهای دیجیتال بسیار سخت است و در عین حال به برق زیادی نیز احتیاج دارد. همچنین استخراج این رمزارزها باعث می شود زباله های الکترونیکی غیر قابل استفاده ای به وجود آید، این موارد می تواند طبیعت را تهدید کند و به عنوان عوامل زیان بار برای طبیعت شناخته شود و عصبانیت مدافعان محیط زیست را برانگیزد.

افرادی که به عنوان حامیان محیط زیست در سراسر جهان فعالیت می کنند، به عنوان مخالفان سرسخت ارزهای دیجیتال فشار بسیار زیادی بر کشورهای حامی بازار کریپتوکارنسی وارد می کنند. ممنوعیت استخراج رمزارز بیت‌ کوین در کشور بزرگ چین یکی از تبعات آسیب‌ های استخراج به محیط زیست است که تاثیر بدی بر بازار ارزهای دیجیتال هم گذاشت. توسعه دهندگان به این فکر هستند که راهکارهایی برای حل این مشکل پیدا کنند تا مصرف انرژی بالا بیشتر از این برای ارزهای دیجیتال تبدیل به معضل نشود و این ارزها بدون آن که آسیبی به طبیعت وارد کند استخراج شوند؛ زیرا گمان می رود که آسیب های ناشی از این ارزها بر روی طبیعت موجب می شود که مردم کم کم از این ارزها استفاده نکنند و بازار ارزهای دیجیتال با افت کاربر مواجه شوند.

اطمینان نداشتن در مورد مالیات

اطمینان نداشتن در مورد مالیات

 معمولا افرادی که از ثروت بسیار زیادی برخوردار هستند همواره تمایل دارند که مالیات بسیار کمی را پرداخت کنند. این مورد نیز یکی از چالش های کریپتو به شمار می رود تا پیش از این که قوانین سخت مالیاتی در ایالات متحده و دیگر کشورها برای ارزهای دیجیتال به تصویب رسید. این ارزها یکی از بهترین راه های فرار مالیاتی شناخته می شدند زیرا هیچ قانونی نمی توانست آنان را کنترل کند و افراد برای فرار مالیاتی از ارزهای دیجیتال بهره می بردند اما اکنون با تصویب قانون های مربوطه اوضاع به کلی تغییر کرده است.

در بسیاری از کشورهای جهان قوانین مالیاتی درباره رمزارزها وجود ندارد و این کشورها هنوز در مورد تصویب قوانین مربوطه اقدامی انجام نداده اند و کاربران و سرمایه گذاران در این زمینه بلاتکلیف مانده اند. تصویب قوانین خاص در مورد ارزهای دیجیتال برای افرادی که به دنبال سرمایه گذاری بلندمدت هستند اهمیت بیشتری دارد زیرا باعث می شود که این افراد بتوانند به بازار اعتماد کنند. نبود اعتماد سرمایه گذاران را از سرمایه گذاری منصرف می کند، به همین دلیل بیشتر سرمایه گذاران تلاش می کنند در بازارهایی سرمایه گذاری کنند که تکلیف مالیات در آن ها در سال های آتی مشخص باشد.

وجود خطرات امنیتی

وجود خطرات امنیتی یکی از چالش های کریپتو

از مهم ترین چالش های کریپتو می توان به وجود خطرات امنیتی اشاره کرد. بلاک چین از نظر امنیت بسیار قدرتمند است اما مانند هر پلتفرمی در زمینه امنیت کاملا بی نقض نیست و در قسمت هایی باگ هایی دارد که اجتناب ناپذیر است. پلتفرم بلاک چین نیز از این قاعده مستثنی نیست، اگر به گذشته این پلتفرم نگاه کنید می بینید که هکرها بارها توانسته اند با روش های مختلفی به صرافی ها و کیف پول ها نفوذ کنند و دارایی افراد را به غارت ببرند.

خطرات امنیتی مختلفی در دنیای کریپتو وجود دارد که تاکنون حل نشده اند و همواره برای کاربران این بازار مشکلات بسیار زیادی فراهم کرده اند که از جمله آن ‌ها می‌ توان به حمله 51 درصد، مشکل فورکینگ، حملات کسوف، باگ ‌های اپلیکیشن ‌ها و اسکمرها اشاره کرد، این نگرانی ‌ها تاکنون برای کریپتوکارنسی چالش بوده ‌اند و باید دید آیا در آینده به حداقل خواهند رسید یا خیر، در غیر این صورت وجود این مشکلات می تواند مانع حضور کاربران در کریپتوکارنسی باشد.

فقدان حریم خصوصی

فقدان حریم خصوصی 

کریپتوکارنسی همواره دارای فقدان حریم خصوصی است که موجب می شود این امر توانسته به یکی از چالش های کریپتو تبدیل شود. از بارزترین ویژگی های کریپتوکارنسی این است که تراکنش های صورت گرفته در آن برای عموم قابل مشاهده هستند و افراد می توانند بدون هیچ مانعی آن را مشاهده کنند. گرچه این موضوع را می توان به عنوان یک مزیت برای کریپتوکارنسی دانست اما این بازار را با چالش فقدان حریم خصوصی مواجه کرده است زیرا وجود حریم خصوصی برای کاربران این بازار از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

البته توجه داشته باشید که وجود شفافیت در بلاک چین هایی همچون اتریوم و رمزارز بیت کوین از ایجاد تراکنش های جعلی جلوگیری می کند. توسعه دهندگان این پلتفرم ها امروزه به دنبال روشی هستند که بتوانند اطلاعات را پنهان کنند تا کاربرانی که تمایلی ندارند تراکنش های آن ها دیده شود بتوانند به راحتی این تراکنش ها را از دیگران پنهان کنند. در حال حاضر فقدان حریم خصوصی از مهم ترین چالش هایی است که بازار کریپتوکارنسی باید برای رفع آن تلاش کند در غیر این صورت ممکن است کاربران خود را از دست دهد.

برگشت ناپذیر بودن تراکنش ها

برگشت ناپذیر بودن تراکنش ها از چالش های کریپتو

مخترع رمزارز بیت کوین یعنی ساتوشی ناکاموتو در وایت ‌پیپر بیت کوین یکی از دستاوردهای بیت کوین را برگشت ‌ناپذیری تراکنش‌ ها عنوان می ‌کند. گرچه او برگشت ناپذیر بودن تراکنش ها را به عنوان دستاورد معرفی می کند؛ با این حال امروزه یکی از خطراتی که کاربران را در ارزهای دیجیتال تهدید می‌ کند همین برگشت‌ ناپذیری است که تبدیل به یکی از چالش های کریپتو شده است. بدین صورت که اگر کاربران مقداری ارز دیجیتال را به یک کیف پول اشتباه منتقل کنند دیگر نمی ‌توانند به آن دسترسی داشته باشند چرا که این تراکنش به هیچ عنوان برگشت ‌پذیر نیست و کاربران با یک اشتباه، سرمایه خود را به راحتی از دست می دهند.

تنها راه این است که کاربر، صاحب کیف پول مد نظر را بیابد و از او بخواهد دارایی را دوباره به کیف پول او برگرداند که این ‌کار عملاً غیر‌ممکن است زیرا پیدا کردن اشخاص در این بازارها تقریبا غیر ممکن است؛ پس نمی توان سرمایه از دست رفته را برگرداند. خطر دیگر برگشت‌ ناپذیری آن جا است که اگر کاربر پول را به آدرس کیف پولی واریز کند که وجود خارجی ندارد، دیگر هرگز به دارایی خود دست پیدا نخواهد کرد. بزرگترین خطری که به خاطر برگشت ‌ناپذیری تراکنش ‌ها کریپتوکارنسی را تهدید می‌ کند این است که اگر یک پلتفرم هک شود و مقدار زیادی دارایی به کیف پول هکرها واریز گردد دیگر راهی برای برگرداندن آن دارایی هک شده وجود ندارد؛ این مشکلات موجب شده است که افراد در فعالیت در بازار کریپتو با احتیاط عمل کنند و به آن اعتماد نداشته باشند.

مسائل مقیاس پذیری

بررسی چالش های کریپتو

در بازارهای مالی به توانایی پاسخگویی یک شبکه به میزان تقاضای کاربران در بلاک چین مقیاس پذیری می گویند و با این عنوان از آن یاد می کنند. مقیاس ‌پذیری بر تعداد تراکنش در هر ثانیه، حجم مورد نیاز برای ذخیره در شبکه بلاک‌ چین و سرعت انتقال در اطلاعات شبکه تاثیرگذار است. توجه داشته باشید که هر چقدر مقیاس پذیری یک شبکه ضعیف تر باشد، در آن صورت سرعت تراکنش ها نیز بسیار پایین تر خواهد بود. TPS یا توانایی شبکه برای تایید و ثبت تراکنش ‌ها مهم ‌ترین عنصری است که در میزان مقیاس ‌پذیری تاثیرگذار است. احتمالا طراحان و توسعه دهندگان رمزارز بیت‌ کوین احتمال نمی ‌دادند روزی تا این حد پرطرفدار شود و حجم تراکنش ‌های آن به این تعداد برسد، به همین دلیل اهمیت زیادی به موضوع مقیاس ‌پذیری ندادند و این باعث شده اکنون مقیاس ‌پذیری این شبکه راضی ‌کننده نباشد و مقیاس پذیری به یکی از چالش های کریپتو تبدیل شود.

برای کسب اطلاعاتی در مورد نحوه ثبت نام در صرافی مکسی به صورت تصویری، بر روی لینک کلیک کنید.

عدم پذیرش کریپتوکارنسی از سوی تاجران

عدم پذیرش کریپتو کارنسی از سوی تاجران از چالش های کریپتو

همانطور که اطلاع دارید در بازارهای ارز دیجیتال رمزارزهایی وجود دارند که از هزینه تراکنش بسیار کمی برخوردارند ولی این بازار هنوز از سوی تاجران مطرح پذیرفته نشده است. یکی از مهم ترین عواملی که می تواند قیمت رمزارزها را افزایش دهد پذیرش این بازار از سوی تاجران و فروشگاه های مطرح جهان است. برای درک بهتر این موضوع به مثال زیر توجه کنید:

فرض کنید یک شرکت خودروسازی مطرح اعلام کند که مشتریانش می توانند با رمزارز بیت کوین نیز به خریداری ماشین بپردازند، به نظر شما این امر چقدر می تواند بر قیمت بیت کوین تاثیرگذار باشد؟ بدون شک این عمل می تواند قیمت بیت کوین را با رشد بی نظیری روبرو کند. در سال های گذشته ایلان ماسک که یکی از افراد تاثیرگذار بر بازارهای مالی است به عنوان صاحب چند شرکت بزرگ در دنیا است، از رمزهایی مانند بیت کوین و دیگر کوین های موجود تعریف و تمجید کرده است. این عمل ایلان ماسک موجب شده است که قیمت بیت کوین و دیگر ارزهای دیجیتال با افزایش روبرو شود؛ ایلان ماسک در انتها به بهانه آسیب رمزارزها به محیط زیست حمایت خود را کاهش داد و همین موضوع سبب شد که قیمت بیت کوین با افت مواجه شود.

ازدحام شبکه

ازدحام شبکه از موارد چالش های کریپتوتراکنش های موجود در بلاک چین بعد از اینکه توسط شبکه تایید می شوند انجام می شوند، اگر حجم تراکنش ها بسیار زیاد باشد به طوری که در شبکه ازدحام ایجاد شود، سرعت پردازنده بسیار کم می شود و از آن جایی که ماینرها به انجام تراکنش هایی با فی بالاتر بسیار علاقه دارند؛ تراکنش‌ های که مبلغ آن‌ ها بسیار پایین است ممکن است چندین روز در نوبت بمانند و این تراکنش ها در زمان مناسب انجام نشوند اما بهتر است بدانید که این مسئله به خصوص در مورد رمزارز بیت کوین مانند یک روش پرداخت صدق می کند. تراکنش‌ های با مقدار کم که برای ماینرها اهمیت کمتری دارند حتی ممکن است چند ماه در نوبت بمانند و این موضوع یک چالش برای ارزهای دیجیتال به ویژه بیت کوین است که می ‌تواند آینده بلاک‌ چین را تحت تاثیر قرار دهد، ازدحام شبکه امروزه به یکی از چالش های کریپتو تبدیل شده است.

برای اطلاع از نحوه معامله با اسمارت مانی، بر روی لینک کلیک کنید.

عدم اعتماد به ارزهای دیجیتال

عدم اعتماد به ارز های دیجیتال

دلایلی که در مقاله چالش های کریپتو بیان کردیم سبب شده است که بخش بسیار بزرگی از مردم جهان به ارزهای دیجیتال اعتماد نکنند و این ارزها را قابل اعتماد ندانند و از حضور در این محیط اجتناب کنند. بهتر است بدانید عدم اعتمادی که در مورد رمزارزهای دیجیتال وجود دارد، زمانی به اتمام می رسد که منفی بافی های موجود در رسانه ها تمام شود و قانون به طور کامل آن را پوشش دهد و از آن پشتیبانی کند. در واقع منبع این بی اعتمادی ها، اخباری است که هرازگاهی در مورد هک بازار منتشر می شود و موجود می شود که افراد به امنیت این بازارها شک کنند. از سوی دیگر، افراد تاثیرگذار بر بازارهای مالی همچون ایلان ماسک ممکن است با استفاده از مارکت کپ کوچک، بازار ارزهای دیجیتال بازار را کنترل می کنند؛ این موضوع نیز از مواردی است که موجب می شود افراد به بازار ارزهای دیجیتال بی اعتماد شوند و در هنگام فعالیت در این بازار بسیار احتیاط کنند.

مسائل کلید خصوصی

مسائل کلید خصوصیضرروی است بدانید که کاربران از کلید خصوصی برای دسترسی به دارایی کیف پول، انتقال و خروج کردن آن ها استفاده می کنند. هر کاربری که کلید خصوصی یک کیف پول را داشته باشد مالک آن محصوب می شود. این کلید در حقیقت یک عدد 256 بیتی است که به شکل تصادفی و غیر قابل پیش بینی برای سازنده کیف پول ساخته می شود و مختص به او است. همچنین حدس زدن یک کلید خصوصی غیر ممکن نیست و حتی در طول تاریخ بازارهای مالی، یک هکر توانست با استفاده از حدس زدن این کلید، 45 هزار اتریوم را از داخل کیف پول های مختلف سرقت کند. این هک با پیدا کردن کلید خصوصی 732 والت مختلف صورت گرفت و کلید خصوصی را نیز به یکی از چالش‌ های آینده بلاک ‌چین تبدیل کرد.

حمله 51 درصدی

حمله 51 درصدی یکی از چالش های کریپتو

در وایت پیپر بیت کوین مطرح شده است که زمانی یک گروه هکر می تواند کنترل شبکه را به طور کامل به دست بگیرد که حداقل صاحب 51 درصد از سیستم های پردازنده آن باشند. این عمل از سوی ساتوشی ناکاموتو که مخترع بیت کوین است یک کار غیر ممکن به حساب می آید ولی اگر بخواهیم به صورت بدبینانه به آن نگاه کنیم احتمال این امر صفر نیست و ممکن است اتفاق افتد. البته این موضوع فقط در رمزارز بیت کوین خلاصه نمی شود و بلاک چین های خصوصی نیز به اندازه بیت کوین در مقابل این حمله آسیب پذیر هستند، احتمال حمله 51 درصدی زمانی بالاتر می‌‌ رود که در یک بلاک چین، هش پاور به شکل مناسب توزیع نشده باشد.

اعمال مجرمانه

اعمال مجرمانه نیز یکی از چالش های کریپتو است. به دلیل این که کریپتوکارنسی قابل کنترل و تحت حاکمیت یک حکومت نیست می توان از آن برای انجام تراکنش های مجرمانه استفاده کرد و امروزه افراد سودجو از این رمزارزها برای تراکنش های مجرمانه بهره می برند؛ البته امروزه داده های آماری موجود نشان می دهند که تراکنش های مجرمانه در کریپتوکارنسی در حال کاهش است. در سال 2013 برخی جرایم بزرگ بین ‌المللی که با دارک وب در ارتباط بودند به کمک بیت‌ کوین به وقوع پیوستند. این موضوع نگرانی ‌ها درباره استفاده از ارز دیجیتال برای اعمال مجرمانه را چند برابر کرد، ارزهایی نظیر مونرو (XMRدش (Dashزی کش (ZEC) و دیگر ارزهای حریم خصوصی محور پتانسیل بیشتری برای استفاده در اینگونه اعمال را دارند.

سخن آخر

در این مقاله به بررسی چالش های کریپتو پرداختیم و موانع بیت کوین و دیگر ارزهای دیجیتال را برای شما شرح دادیم، موانعی که اگر رفع نشوند مشکلات بسیار زیادی برای کاربران این بازار ایجاد می کنند. البته باید در نظر داشته باشید که این چالش ها در مقابل خدمات و خواص بی شمار ارزهای دیجیتال قرار دارند؛ همین امر سبب شده است که توسعه دهندگان بیش از هر موقع به فکر برطرف کردن این مشکلات باشند. در هر حال اگر شما نیز قصد دارید بر روی ارزهای دیجیتال سرمایه گذاری کنید سعی کنید این کار را با هوشمندی و مدیریت ریسک و دقت انجام دهید و چالش های گفته شده در این مقاله را در نظر بگیرید، تا سرمایه گذاری مفیدی داشته باشید.

در این باره بیشتر بخوانید

نظر بدهید

شماره موبایل شما منتشر نخواهد شد. قسمت های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

0 دیدگاه

1 نفر این مطلب برایشان مفید بوده است.
0 نفر این مطلب برایشان مفید نبوده است.
×بستن صفحه
پشتیبان فروش(میلاد موسوی)
موبایل 09907779006
موبایل 09909400054
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_1_117
داخلی 117
پشتیبان فروش(ایمان پوراسماعیلی)
موبایل 09927779040
موبایل 09927779040
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_por
داخلی 107
پشتیبان فروش(فائزه تهرانی)
موبایل 09304890560
موبایل 09927779003
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_104
داخلی 104
پشتیبان فروش(یوسف فرخنده)
موبایل 09304891297
موبایل 09304891297
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_2_118
داخلی 118
پشتیبان فروش(ایمان پوراسماعیلی)
موبایل 09927779030
موبایل 09927779030
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @armteam_admin_111_107
داخلی 107
پشتیبان فروش(ایمان پوراسماعیلی)
موبایل 09192353887
موبایل 09192353887
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @armteam_admin_11_107
داخلی 107
پشتیبان فروش(فائزه تهرانی)
موبایل 09101364784
موبایل 09101364784
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @@armteam_104
داخلی 104
پشتیبان فروش(شایان ابراهیمی)
موبایل 09304891085
موبایل 09304891085
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_Admin_101
داخلی 101
پشتیبان فروش(یوسف فرخنده)
موبایل 09192757633
موبایل 09927779005
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @armteam_admin_29
داخلی 118
پشتیبان فروش(یوسف فرخنده)
موبایل 09194198792
موبایل 09194198792
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @armteam_admin_33
داخلی 118
پشتیبان فروش(میلاد موسوی)
موبایل 09909400054
موبایل 09909400054
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_2_118
داخلی 118
پشتیبان فروش(شایان ابراهیمی)
موبایل 09927779050
موبایل 09304890686
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_Admin_101
داخلی 101
پشتیبان فروش(علیرضا سجده)
موبایل 09304891628
موبایل 09304891628
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_1_114
داخلی 114
پشتیبان فروش(ایمان پوراسماعیلی)
موبایل 09909400064
موبایل 09909400064
واتساپ شروع گفتگو
تلگرام @Armteam_admin_por107
داخلی 107
اطلاعات تماس(دفتر فروش)
تلفن 021-22021030
تلفن 021-22021040
بدون پیش شماره 90001030
اینستاگرام @alireza.mehrabii
کانال تلگرام @alirezamehrabi_com